Gemelos 22
Prijzen en boeken

Gemelos 22

Wat een fantastische plek. De enthousiaste eigenaren zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Heerlijk ontspannen op een ligbedje in de zon en de vrijheid van een eigen appartement. Het is niet voor niets dat Gemelos 22 ieder jaar vele terugkerende gasten heeft. Dit uitstekend verzorgde complex is gelegen in de gezellige wijk Rincón de Loix. Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan...

8.6

je moet goed weten waar je de sleutel moet ophalen want wij werden voor de deur van Gemelos 22 afgezet (23.00 uur) en moesten bij een ander hotel de sleutel ophalen, dit is overigens erg verschillend want vorig jaar gingen we eerst langs het hotel om de sleutel op te halen en toen keurig afgezet bij Gemelos 22, zal met reisorganisatie te maken hebben.
Het appartement (16B toren 2) was wel aan een opknapbeurt toe, diverse kleine gebreken dienen opgelost te worden.
Wij zijn bij Gemelos 22 erg bekend omdat dit al de 5de keer is, het mooiste is het zwembad en de tuin en dat het complex afgesloten is door een hek. In de buurt is er veel te beleven en het strand is niet ver. De bus naar verschillende bestemmingen stopt voor de deur. Je hebt veel vertier in de omgeving maar hebt daar geen overlast van, een prima locatie dus.
Dhr. Tuijn
11/13/2017 - 14:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
n.v.t.
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Ik boek als het even kan bij Lavida Travel, dit doe ik al vele jaren. Omdat ik het prettig vind als alles goed geregeld is en er naar je geluisterd wordt.

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
benidorm
Reisperiode
4 november
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tuijn
Reisgezelschap
Met partner