Esmeralda Suites
Prijzen en boeken

Esmeralda Suites

De appartementen van Esmeralda Suites zijn ruim en modern ingericht en vanaf het grote balkon heb je een prachtig uitzicht op de Ifachrots. Het Llevante strand ligt vlakbij en het is een leuke wandeling naar het oude centrum en de haven van Calpe. Of neem het toeristentreintje dat bijna voor de deur stopt! babybedje ca. € 5,50 per dag (bij boeking opgeven) Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., ook mogelijk te boeken op basis van...

8.8

Wij boekten een 2 kamer appartement in Esmeralde Suites in Calpe voor 3 personen en kregen een appartement met leefruimte en een slaapkamer toegewezen, in de leefruimte was een zetel/slaapbank voorzien. Navraag ter plaatse en via een persoon bij Lavida op het thuisfront leverde volgende antwoord op:
U heeft wel degelijk een tweekamerappartement geboekt. Een tweekamerappartement is hetzelfde als een 'one-bedroom-appartment'. Een éénkamerappartement wordt in het engels ook wel een 'studio' genoemd. Deze biedt het complex niet aan, dus het lijkt me niet mogelijk dat u in een éénkamerappartement bent geplaatst.Een tweekamerappartement houdt in dat u één slaapkamer heeft en een woonkamer(tje) waar soms nog een slaapbank staat. Ik zie dat het complex ook beschikt over driekamerappartementen (two-bedroom-appartments), maar deze staat inderdaad niet voor u gereserveerd.
Dit moet in de brochures en op de website beter gecommuniceerd worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor de rest is dit appartement wat het zou moeten zijn, keurig netjes, ruim ingericht zoals opgegeven, wekelijks gepoetst met een aangename ligging, supermarkten en alle vakantiefaciliteiten op wandelafstand.


Dhr. Vandercruysse
04/10/2016 - 13:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
In de brochures en op de website moet beter gecommuniceerd worden over de inhoud van een aangeboden accommodatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Wij namen aan dat een 2 kamerappartement 2 slaapkamers bevatte en niet één slaapkamer en een woonkamer(tje) waar soms nog een slaapbank staat.
Na mijn vraag (op zondag) via email over het probleem i.v.m. het appartement/kamers volgde heel snel een antwoord waarin alles correct werd uitgelegd, naar service toe wel een correcte afhandeling.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Calpe
Reisperiode
maart-april 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vandercruysse
Reisgezelschap
Met gezin