Lotus
Prijzen en boeken

Lotus

Hotel Lotus in Blanes Loop 400 meter om te genieten van het strand Je bent maar een kwartiertje verwijderd van het winkelcentrum Bij het hotel zit een gemeenschappelijk zwembad en een speeltuin voor de kinderen Na een relaxte vlucht naar het prachtige Blanes. Als je bij de accommodatie aankomt zjin er 3 mogelijkheden om te doen. Je kan naar je heerlijke kamer gaan en uitpakken en je oriƫnteren in het mooie hotel, je kan je spullen op je kamer leggen, je zwemspullen pakken en gelijk...

8

Dit is het eerste appartement waar ik moest betalen voor mijn linnengoed en de handdoeken en ook moest er betaald worden voor de ligbedden die bij het zwembad stonden wat ik dus een een slechte zaak vond het staat wel vermeld in de gids en in de 8 dagen dat wij er gezeten hebben is er geen schoonmaker geweest .
Dhr. SCHELTINGA
09/09/2017 - 21:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles is prima verlopen alleen werd iedereen bij hun appartement of hotel afgezet en wij moesten 10 tot 15 min lopen en zoeken naar ons appartement daar ze ons bij het busstation hadden afgezet. Ikzelf ben wel bekent in Blanes maar als je dat niet bent en slecht ter been bent is dit een groot probleem terwijl ik genoeg bussen heb zien rijden langs ons appartement van de zelfde firma.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Blanes
Reisperiode
1-9-2017 - 8-9-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
SCHELTINGA
Reisgezelschap
Met vrienden