Sunway Amapola
Prijzen en boeken

Sunway Amapola

Amapola is een comfortabel appartementencomplex en al jaren een Prijstopper in ons assortiment. Het complex bevat drie gebouwen van elk drie verdiepingen en is in een fraaie villawijk gelegen. Verder is de ligging rustig en ligt het gezellige Sitges slechts op 1 kilometer. Even naar het strand? Je wandelt er zo naar toe! Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften,...

7.8

- Amapola is gelegen in een rustige buitenwijk van Sitges. Wij verbleven hier met 3 personen.
- Een groot nadeel is dat er hier geen receptie aanwezig is. De sleutels moet je ophalen bij de receptie van het Sunway Golf hotel. Bij de (gesloten) toegangspoort naar Amapola hangt informatie waar dat is. Voor reizigers die met de trein zijn gekomen, is het een behoorlijk stuk lopen v.a. Amapola. (Heen en terug samen ca. een uur, met je koffer).
- Wij hadden de beschikking over een gerenoveerd appartement op de begane grond. Het zag er netjes uit. De plastic tuinstoelen dienden ook binnen als eetkamerstoelen. Een grote bedbank in de kamer, die uitstekend is om op te slapen maar minder geschikt om comfortabel op te zitten. Kitchenette ziet er netjes uit met een inductieplaat voor 2 pannen. Magnetron is aanwezig. In de slaapkamer is een zeer ruim bed met een uitstekend matras. Kluisje aanwezig in kledingkast. Prachtige badkamer met inloopdouche. Het zou wel een goede aanvulling zijn, als men wat grote kledinghaken in de badkamer zou monteren.
- Het is erg gehorig in het appartement.
- Supermarkt Mercadonna ligt op ca. 15 minuten lopen richting centrum Sitges.
- Wat het schoonmaakbeleid en het wisselen van de handdoeken betreft: dat geven wij een dikke onvoldoende!!! Als kortverblijver zit je goed. Wij hebben hier echter 8 nachten gelogeerd en al die dagen is geen schoonmaak geweest van douche, toilet enz. Dat hoeft echt niet iedere dag te gebeuren, maar een paar keer per week zou wel wenselijk zijn. Het is toch van de gekke, dat je zelf een fles toiletreiniger aan moet schaffen. Zo ook met betrekking tot de wisseling van handdoeken en verschonen van beddegoed. Wij hebben geen verschoning gekregen van handdoeken en beddegoed. Op aandringen bij het schoonmaakpersoneel hebben wij slechts 3 schone handdoeken gekregen tijdens deze vakantie.
Wat toiletpapier betreft: bij aankomst hangt er een rol. Vreemd dat je bij het vragen voor een nieuwe rol naar de supermarkt wordt verwezen.
Dhr. Kok
05/13/2017 - 13:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
4
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijs/kwaliteit.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Sitges
Reisperiode
02-05-2017 tot 10-05-2017
Aantal dagen
8 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kok
Reisgezelschap
Met gezin