H-Top Pineda Palace
Prijzen en boeken

H-Top Pineda Palace

Welkom bij Top Pineda Palace! Uitstekend gelegen aan de boulevard van Pineda de Mar. Neem een duik in het zwembad of ontspan en ga lekker bubbelen in de whirlpool. Hier ervaar je de goede All Inclusive formule. Daarnaast kun je heerlijk relaxen met mooi uitzicht. Wat fijn! Het is niet gek dat vele gasten hier jaarlijks terugkomen. babybedje en miniclub, leeftijd van 2-12 jaar All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor...

4.9

Hotel en vooral kamers waren niet schoon, heel erg verouderd, personeel niet vriendelijk. dit hotel is absoluut geen 4 ster. een heel klein zwembad op de dak. all inclusieve geboekt stond alle lokale dranken inbegrepen, maar was helemaal niet waar het was alleen maar een soort wit en rood wijn, water en een heel vies koffie voor de rest moest je voor alles betalen.
onze reismaatschappij was Holland international, dus we hadden excursie via hen geboekt. dat was een echt oplichterij kan ik zeggen. ze brengen het in het begin heel leuk in maar uiteindelijk was weg gegooid geld. we hadden excursie FC Barcelona stadium en fonteinen geboekt. ze hadden gezegd het is beter om dat met de excursie doen want anders gaat de laatste treinen eerder weg dan de fonteinen zijn afgelopen. een maal bij stadium aangekomen verteld de gids dat binnen heel erg druk zou zijn en dat wij binnen twee uur terug moesten zijn (terwijl we daarvoor 30 min door de druk stad moesten rijden om twee mensen ergens af zetten en daarna ook ruim vrij tijd hadden)het was alleen maar rennen. van de fontein hebben we ook heel weinig gezien. echt niet doen!!!!! het is een hoop geld en je ziet heel weinig. Het is beter als je zelf met de trein of een huur auto naar Barcelona gaat. kom je ook goedkoper uit.
Dhr. Takhshid
08/10/2015 - 10:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
4
Service
2
Prijs/Kwaliteit
3
Eten
3
Kamers
3
Kindvriendelijkheid
2
2.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
6
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
6
Klantvriendelijkheid
8
7
Toelichting over Lavida Travel
Personeel waren vriendelijk. we hadden gevraagd neer een bestemming met fijn zandstrand maar het was toch een kiezel strand (was wel een teleurstelling voor ons dochter).
onze reismaatschappij was Holland international, dus we hadden excursie via hen geboekt. dat was een echt oplichterij kan ik zeggen. ze brengen het in het begin heel leuk in, maar uiteindelijk was weg gegooid geld. we hadden excursie FC Barcelona stadium en fonteinen geboekt. ze hadden gezegd het is beter om dat met de excursie te doen want anders gaat de laatste treinen eerder weg dan de fonteinen zijn afgelopen. een maal bij stadium aangekomen verteld de gids dat binnen heel erg druk zou zijn en dat wij binnen twee uur terug moesten zijn (terwijl we daarvoor 30 min door de druk stad moesten rijden om twee mensen ergens af te zetten en daarna ook ruim vrij tijd hadden)het was alleen maar rennen.het duurde een ruim kwartier totdat we binnen waren en dat wist ze ook. Van de fontein hebben we ook heel weinig gezien. Een hoop geld uitgegeven maar weinig gezien.

Informatie vakantie

Land
Espanje
Plaats
Pineda de mar
Reisperiode
18-07-2015 tot 29-07-2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Takhshid
Reisgezelschap
Met gezin