Benalmadena Palace
Prijzen en boeken

Benalmadena Palace

Benalmadena Palace

Dit viersterrenhotel ligt in de Spaanse plaats Costa Del Sol. In de omgeving vind je vele leuke winkeltjes, restaurants en gezellige bars. In het hotel is meer dan genoeg te doen; breng een bezoek aan de bioscoop of kom tot jezelf in het wellnesscenter! Er is overdag en 's avonds animatie en voor de echte fanatiekelingen zijn er zelfs fitnessfaciliteiten! 
 
 

Benalmadena Palace beschikt over:

  • 182 studio's en appartementen
  • Hoofdgebouw met 7 verdiepingen, 4 liften
  • Gratis Wi-Fi
  • TV-ruimte
  • Bioscoop
  • Zonneterras
  • Verwarmd zoutwater binnenzwembad (gesloten van 2 t/m 24 november. Gasten kunnen gebruik maken van ander binnenzwembad op ca. 400 m, de transfer naar het zwembad wordt geregeld door het hotel)
  • Zoutwaterzwembad
  • Ligbedden, parasols en handdoeken (borg) aan het zwembad
  • Internethoek, minimarkt, winkeltje en kapper tegen betaling
  • Wellnesscenter, aquagym
  • Tafeltennis, fitness, minigolf
  • Animatie overdag en `s avonds
  • Massages en behandelingen tegen betaling
  • Biljart, gamesroom, golf tegen betaling

 

Ligging

Op loopafstand van het licht aflopende strand en van leuke winkeltjes, bars en restaurants. Het centrum van Benalmádena ligt op ongeveer 2.5 kilometer en de luchthaven is met de transfer goed te bereiken.

8.4

Werkelijk een heerlijke vakantie gehad. De kamers waren schoon .Zeer vriendelijk personeel .Het eten was erg lekker en veel variatie . Jammer dat het middageten niet in buffet vorm was . De ligging is iets minder omdat je toch wel aardig omhoog moet lopen vanaf het strand . Maar er rijd evt ook een busje van het hotel omhoog en naar beneden .Dus dat is ook goed geregeld.
Dhr. Meer
10/02/2016 - 16:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
n.v.t.
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
..........................................................................................................................

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
25-09-2016 tot 02-10-2016
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Meer
Reisgezelschap
Met partner

8.1

Leuk complex maar de ligging is niet ideaal. Steile helling en winkeltjes en dergelijke liggen te ver van complex vandaan. Begin van het seizoen dus weinig personeel. Het bedienend personeel wat er loopt, doet erg zijn best maar het is te weinig voor het aantal gasten. Wij hadden all-inn maar dit was zeer beperkt. Je kon wat betreft een alcoholische cocktail niet kiezen. Je kon enkel de cocktail van de dag nemen, anders moest ervoor betaald worden. Ook bij de snackbar bij het zwembad kon men niet alles van de kaart kiezen. Dit is wel raar. Ook geen enkele uitleg van het all-inn gebeuren. Geen handdoek gekregen. Ook de schoonmaak van de kamers was niet goed. De vuile handdoeken moest men in de badkuip deponeren als verschoning gewenst was. Dit hadden wij gedaan, maar de handdoeken werden opgevouwen weer in het rek teruggeplaatst. Heel jammer.
Mw. Coevorden
05/09/2016 - 19:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede service. Wij hadden steeds weer vragen en wij zijn steeds keurig geholpen. Tot aan de laatste dag toe. Heel geduldig want elke dag hadden wij wel wat. Heel vriendelijk en klantgericht. Top geregeld. Enkel op de website wel verwarrend als we een reis uitzoeken of er wel een transfer bijzit. Dit wekt verwarring op. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
28 april tot en met 5 mei.
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Coevorden
Reisgezelschap
Met gezin

7.3

Hotel ligt aan een zeer hellende weg, dus niet handig als je slecht ter been bent;
kamer was prima in order alleen een ontzettend hard matras , waardoor je na een paar dagen toch behoorlijk last van oa je rug hebt.
Mw. Holdorp
03/26/2016 - 10:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
6
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
had reischeque gewonnen die door Lavida was gesponsord.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena Costa
Reisperiode
18-3-2016 t/m 23-3-2016
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Holdorp
Reisgezelschap
Met vrienden

9.2

Steile weg ernaar toe.
Mw. Santvoort
05/27/2015 - 15:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Uitstekende service

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
8 dagen
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Santvoort
Reisgezelschap
Met partner