Best Siroco
Prijzen en boeken

Best Siroco

  • Perfect voor de hele familie
  • Sfeervol verblijf in verzorgde kamers
  • Gezellige jachthaven op loopafstand

 

“Het uitzicht vanaf het balkon is echt fantastisch!”

Wanneer je aankomt bij het viersterrenhotel Best Siroco word je met open armen ontvangen. Bewonder je sfeervolle, nette kamer. Kijk eens! Wat een geweldig uitzicht vanaf het balkon! Tijd voor een duik. Plons in één van de zwembaden van Best Siroco en geniet van de Spaanse zon. Na een heerlijke ontspannen dag wandel je het centrum in op zoek naar een gezellig restaurantje. Alle ingrediënten voor een heerlijke zomer. Wat een topvakantie!

Ligging:
Best Siroco ligt in Benalmadena, aan een hellende weg. Op je slippers wandel je naar het strand, dit is maar 200 meter van Best Siroco! Voor een heerlijk drankje op een terras of dat ene supertoffe souvenirtje hoef je niet ver. Ook het centrum is namelijk maar 200 meter wandelen. Hoe ideaal is dat! En alsof dat nog niet genoeg is: het ritje van de luchthaven van Malaga naar hotel Best Siroco
 is maar 20 minuten! Geweldig!


Faciliteiten:
Best Siroco beschikt over maar liefst 360 kamers en appartementen. Bij Best Siroco stuur je je allerleukste vakantiekiekjes naar je vrienden en familie dankzij de Wi-Fi in de openbare ruimtes én op de kamer. Best Siroco beschikt over een heerlijk zonneterras en zonneweide om even helemaal te ontspannen. Neem plaats op één van de ligbedjes en maak gebruik van de parasols aan het zwembad.

Voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner zit je in RIU Touareg ook op de juiste plek. Neem plaats in het restaurant en geniet van heerlijke gerechten. Voor een heerlijk drankje schuif je aan in één van de 2 bars.
Best Siroco beschikt over 2 prachtige zwembaden en een kinderbad. Dat wordt geweldig!

Sport/entertainment:
In Best Siroco verveel je je geen moment. Speel een potje tafeltennis of ga even langs in de fitnessruimte. Even volledig ontspannen? Stap in het Turks bad of relax in de sauna. In Best Siroco kan het allemaal!

Verzorging:
In Best Siroco verblijf je op basis van logies/ontbijt, halfpension of volpension
 

  • Ontbijtbuffet
  • Lunchbuffet
  • Dinerbuffet

 

 

Kamertypes:
 

  • 1-persoonskamer, 1-1 personen
  • 2-persoonskamer, superior, 2-4 personen
  • 2-persoonskamer, voor alleengebruik 1-3 personen
  • 2-persoonskamer, premium, 2-4 personen
  • 2-persoonskamer, 2-4 personen

 

Alle kamers beschikken over:

  • airco, telefoon, gratis WiFi, tv en kluisje (tegen betaling)
  • badkamer met bad en toilet
  • balkon met zitje

 

Tip van Lisa!
Wat tijdens jouw verblijf in Best Siroco echt niet mag ontbreken is een ritje in de kabelbaan de ‘Teleférico’. Hier geniet je van een geweldig uitzicht over de stad en de zee. Voor een volwassene betaal je ongeveer 13 euro voor een retourticket en dat is het dubbel en dwars waard.

 

Goed om te weten:
Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

 

 

7.9

De terug transfer hebben we zelf moeten regelen. Er is nooit een sms gekomen. Holiday Taxis heeft nooit wat gestuurd. Via de receptie hebben wij ze telefonisch benaderd.
Dhr. Mulder
11/21/2018 - 08:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Voor de reis heb ik nog contact gehad over de transferservice met Lavida en alles zou goed komen, niet dus.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
3-11 t/m 17-11-2018
Aantal dagen
15 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mulder

8

goed hotel alleen personeel in restaurant kan stuk vriendelijker
Dhr. viel
02/27/2018 - 19:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
goed geholpen door lavida

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
benalmadena
Reisperiode
februarie
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
viel
Reisgezelschap
Overig

8.4

Goed hotel met een mooie tuin en vriendelijk personeel de prijs kwaliteit is goed.alleen de borden in het restaurant zijn niet altijd schoon.
Dhr. Benthem
01/24/2018 - 08:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
n.v.t.
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon goed.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmaldena
Reisperiode
16 jan tot 23jan
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Benthem
Reisgezelschap
Met partner

9

Goed hotel, prima eten, zeer schoon
Mw. Ververs
12/02/2017 - 17:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon goed reisbureau

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
26 november 2017
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ververs
Reisgezelschap
Met vrienden

8.2

Verder prima locatie en hotel, alleen transfers naar vliegveld m.b.t. tijd staat niet in hotel aangegeven
Dhr. Ouwendijk
10/06/2017 - 08:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
7
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
prima alleen het wacht woord inlog web shop is steeds niet actief, waardoor je elke keer nieuwe moet aanvragen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmádena Costa
Reisperiode
25 september tot t oktober
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ouwendijk
Reisgezelschap
Met partner

7.4

Zeer plezierig hotel zeet m.b.t. prijs kwaliteit
Dhr. Ouwendijk
10/07/2016 - 09:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
5
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
6
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Wij ervaren Lavida als zeer klant gericht organisatie met een goede prijs kwaliteit verhouding

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmaldene
Reisperiode
19 september tot 1 oktober
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ouwendijk
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Fijn appartement, vriendelijk personeel, het is ff traplopen naar het strand (80 treden)
Dhr. Prins
06/21/2016 - 08:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
9
Toelichting over Lavida Travel
Reispapieren netjes verzorgd, goede hulp bij boeking

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
13-06-2016
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Prins
Reisgezelschap
Met partner

7.7

Terras zwembad werd niet schoongemaakt. Balkonverlichting was op het hele complex uitgeschakeld. Dit werd door de manager bepaald. Tunnel naar strand was echt smerig. Geen slot op badkamer/ toillet deur. Geen toilletborstel aanwezig. Schoonmaak kon beter. Ligging complex was prima.
Mw. Stapel
05/30/2016 - 12:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie. Veel keus uit reisorganisaties en hierdoor vaak goedkoper.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena Costa
Reisperiode
15/5/2016
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Stapel
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Draadloos internet was aan de trage kant.
Fitnessruimte was in zeer goede staat.
Dhr. Vugts
03/19/2016 - 20:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Nadat ik telefonisch contact had gelegd en een vraag had gesteld, kreeg ik meteen een passend antwoord.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena Costa
Reisperiode
29-02-2016 tot 14-03-2016
Aantal dagen
15 dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vugts
Reisgezelschap
Met partner

8

Voor kinderen is niets te doen in het hotel, In februari zijn de zwembaden niet in gebruikt, maar toch lekker vakantie gehad in Best Siroco.
Mw. Rossum
03/01/2016 - 09:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
5
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Alles ging goed, Ik ben heel tevreden met lavida travel.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmádena Costa
Reisperiode
20-02-2016/27-02-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rossum
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8

Is bij voorgaande jaren achteruit gegaan
Mw. Mulder
11/18/2014 - 19:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Handelen keurig en betrouwbaar

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benamaldena
Reisperiode
1-11-2014-15-11-2014
Aantal dagen
15dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Mulder
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Het is voor deze prijs een heel goed hotel met een fantastisch ontbijt en lekker avond eten.
Mw. Drieman
04/16/2013 - 16:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Via een vriendin kwamen via Zoover bij Lavida. De prijs was echt aantrekkelijk vandaar dat we voor deze reis hebben gekozen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
6 april t/m 15 april
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Drieman
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Ligging: Het terras bij het zwembad ligt pal langs de drukke verkeersweg dit geeft vreselijk veel herrie.
Mw. Heuvel
06/22/2012 - 11:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prijs was doorslaggevend, ondertussen hebben wij ook gemerkt dat de kwaliteit en communicatie uitstekend is.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Heuvel
Reisgezelschap
Met partner

8.3

goed
Mw. hendriksen
11/27/2011 - 21:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
erg goed

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Benalmadena
Reisperiode
november
Aantal dagen
10dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
hendriksen
Reisgezelschap
Met partner