Las Palmeras
Prijzen en boeken

Las Palmeras

Een onvergetelijke vakantie beleef je in het populaire viersterrenhotel Las Palmeras! Laat je verrassen door de gastvrijheid en de relaxte sfeer. Geniet van de Spaanse zon op het zonneterras en neem een verfrissende duik in het zwembad! Een duik in de zee? Het strand ligt op een steenworp afstand! Ideaal!
Wandel over de gezellige boulevard en breng een bezoek aan de karakteristieke haven! Het oude centrum is ook zeker de moeite waard! Geniet van een fantastische zonvakantie in Las Palmeras!

  • Gezellige haven
  • Prachtige centrale ligging
  • Gastvrijheid staat voorop!

8.4

Al jaren komen wij in dit hotel, ligging aan de haven en vlakbij strand en centrum van dit schone stadje.
In het hotel is nu een nieuw restaurant op de eerste verdieping. Vroeger was het restaurant in de kelder maar nu op de eerste verdieping met mooi uitzicht rondom, je kunt buiten ontbijten. Bij het uitgebreide ontbijtbuffet kun je nu je eieren laten bakken op de manier hoe jij het wilt. En tijdens het diner bakken de koks voor je neus het vlees en de vis. Elke dag anders.
Het totale personeel is verjongt, de oude krasse (en soms knorrige) obers zijn vervangen door vlotte jeugdige mensen die hun talen spreken.
De lange gangen van het hotel kunnen wel een onderhoudsbeurt c.q. schilderbeurt gebruiken.
Mw. Vervuurt-Jacobs
01/08/2018 - 03:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren trouwe klant bij Lavida Travel. Nu de eerste keer reis geregeld door Lavida FLEX, onderdeel van Lavida Travel. Ook goed.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuengirola
Reisperiode
december 2017 Kerst en Nieuwjaar.
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vervuurt-Jacobs
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Het eten erg slecht .Hotel Las Palmeras is oud en versleten .
Ligging is perfect voor vlakbij metro. Mooi centraal gelegen om prachtige dagtrips te maken !
Mw. Veenstra
03/23/2017 - 07:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
4
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
2
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Zeer deskundig en klant vriendelijk . Een organisatie die begrijpt wat een klant graag wil .
Bedankt Lavida !

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuengirola
Reisperiode
Maart 2017
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Veenstra
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Hotel Las Palmeras heeft wel een zeer gunstige ligging, bij de wandelpromenade, bij de haven met vele restaurantjes en bars. De blauwe zee ligt op 100 meter van het hotel. Slechts 150 meter van het centrum van het prachtige plaatsje Fuengirola. Een zeer mild klimaat. Op Nieuwjaarsdag gebruik gemaakt van het hotelzwembad. Temperatuur 23 graden! Mooie grote slaapkamer en ruime badkamer mat bad, bidet, wc, douche
Mw. Vervuurt
01/23/2017 - 17:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren zeer tevreden met Lavida. Reis aan het voorbereiden en hulp nodig?? Stel online uw vraag en met chatten worden alle vragen en problemen de wereld uitgeholpen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuengirola
Reisperiode
15 december 2016 t/m 5 januari 2017
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vervuurt
Reisgezelschap
Met partner

9.4

We zijn al vaker met Kerst en Nieuwjaar in hotel Las Palmeras geweest en het bevalt nog steeds uitstekend. Mooie grote kamers, grote badkamer en ruim balkon.
Tip: vraag kamer aan de zuidwest-kant. Dan heb je 's avonds tot zeer laat de zon op je balkon. Aan de frontzijde van het hotel kijk je neer op discotheken en nachtcafés.
Dhr. Vervuurt
02/02/2016 - 00:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Ik kies niet alleen voor de lage prijs maar ook de betrouwbaarheid en de service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuengirola
Reisperiode
16-12-2015/06-01-2016
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vervuurt
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Eten was soms minder. op 14 dagen 5 maal vissoep.
Voor de rest alles oke
Mw. Debinski
11/16/2015 - 19:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Jammer dat we in de bus (in Malaga) nog moesten wachten op de reizigers van een andere vlucht ik dacht Rotterdam waardoor we zeker 40 minuten later ter plaatse waren. Ook bij het afhalen van het hotel 3u45 minuten op voorhand is ook er vroeg (ook weer om een andere vlucht die 40 minuten vroeger vertrok dan de onze

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuengirola
Reisperiode
01/15/2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Debinski
Reisgezelschap
Overig

8.9

Mooi ruim en groot hotel dat perfect en centraal is gelegen aan de strandboulevard. Ideaal om te wandelen, uit te gaan, te shoppen in een schoon en mooi stadje.
Dhr. Vervuurt
03/26/2014 - 00:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Gewoonweg omdat Lavida Travel goedkoper is dan andere reisbureaus

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuengirola
Reisperiode
dec 13 - jan 14
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vervuurt
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Derde achtereenvolgende jaar naar dit hotel. Ideale ligging direct aan de 7 km. lange wandel-boulevard en de jachthaven. Hier leuke terrasjes, cafeetjes, restaurants, enz.
Dhr. Vervuurt
01/15/2014 - 01:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, direct antwoord op mijn vragen, laagste prijs.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuengirola
Reisperiode
18-12-2013 t/m 8-1-2014
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vervuurt
Reisgezelschap
Met partner