Barceló Castillo Beach Resort
Prijzen en boeken

Barceló Castillo Beach Resort

 

Barceló Castillo Beach Resort is een uitgestrekt appartementencomplex met een ideale ligging aan het strand. De appartementen zijn gelegen in de gezellige en uitgestrekte tuin. De bungalows zijn ruim en van alle gemakken voorzien en dat geldt eigenlijk voor heel het complex. Er zijn meerdere zwembadarea's waardoor u zowel voor rust als activiteiten kunt kiezen. Daarnaast vindt u op het complex uitstekende restaurants en veel faciliteiten om deze vakantie onvergetelijk te maken.

 

  • Gerenoveerde appartementen
  • Complex ligt direct aan strand
  • Meerdere zwembad area's
  • Korting nabijgelegen SpaCentre
  • Verschillende gebouwen
  • Diverse sportmogelijkheden

 

2-kamer appartement, 2-4 pers

  • airco en tv
  • bad en toilet
  • kitchenette
  • balkon of terras

 

 

7.6

Wij vinden dat er nog wel het 1 en ander te verbeteren is. Na 50 minuten gewacht te hebben in en om de bus op het vliegveld, kwamen wij om ca. 11:30 uur aan bij de receptie we konden pas om 16:00 uur in onze bungalow. Dit was normaal zei de dame van de receptie... Als dat al zo is waarom staat dat dan niet op de begeleidende papieren? Geen voucher voor bijvoorbeeld een kop koffie in hun eigen restaurant, was ons in ziens wel zo netjes geweest. De 3 kamers en met name de bedden/matrassen zijn erg oud. Wat men ook normaal vond was 1 handdoek per persoon per 3 dagen!!!
Dhr. Visser
02/06/2018 - 19:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
4
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
6
Advies
10
Klantvriendelijkheid
6
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Niets anders dan lof voor Lavida Travel maar de accomodatie is onze deze x (behoorlijk) tegengevallen.

Informatie vakantie

Land
Spanje/Fuerteventura
Plaats
Caleta de Fuste
Reisperiode
28-1-2018 t/m 4-2-2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Geweldig complex, goede service met vriendelijke mensen. Wel het advies om een auto te huren, om de rest van het eiland te bezoeken. Caleta de fuste zelf is beperkt.
Mw. Holthuijsen
10/02/2017 - 11:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
In verband met een beperking, had ik het verzoek gedaan om een centraal gelegen appartement. TOP geregeld. Daarvoor hartelijk dank.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Caleta de Fuste
Reisperiode
september 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Holthuijsen
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.3

fijne accommodatie Wij kregen een upgrade naar een superdeluxe 2-kamerstudio. Heel mooi, helaas echter geen ligbedden en geen zon op het terras. De werkzaamheden aan het strand hebben ons niet echt gestoord. Natuurlijk kan het uitzicht mooier maar van het geluid hebben wij geen overlast ervaren. Positieve punten: rustig bij het zwembad (geen handdoekje leggen), lekker eten, borden in restaurant worden snel opgeruimd en tafels goed schoongemaakt, ligging vlak bij het strand. Nadelen: eten is over het algemeen lauw, geen lekkere cocktails en je wordt nog al eens genegeerd. De kamermeisjes en de mensen van het animatieteam doen wel heel erg hun best. Het hotel biedt van logies tot en met all inclusive en alles daar tussenin. Wellicht is het beter hier een keus in te maken want op deze manier voelt iedereen zich "achtergesteld". De vakantiegangers met HP krijgen bijvoorbeeld ander drinken maar mogen ook nog geen glas water pakken want die moeten een flesje betalen. Mensen met AI kunnen in het restaurant meteen gaan zitten. Andere gasten moeten eerst wachten op een bonnetje. Maar al met al een prima keus voor een weekje lekker ontpannen.
Mw. Sijm
11/27/2016 - 10:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
zoals alltijd perfect geregeld!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Caleta de Fuste
Reisperiode
november 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sijm
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Korte transfer, ligt op 15 min van luchthaven, echter geen geluidsoverlast hervan. Hotel is in verschillende zones ingedeeld. Bij aankomst leuke bungalow in zone 1. Kleine keuken met 2 keramische kookpunten, kastjes met aardig gesorteerd keukengerei, (lege) koelkast. Woonkamer met bankstel, met lade eronder die uitgeschoven en omhoog gesteld wordt, wat een prima 3e bed geeft. Eethoek, breedbeeld tv, kastje en leunstoel. De aparte slaapkamer is sfeervol, kluisje (tegen betaling) wandkast, nachtkastjes met lampjes die het ook echt allemaal doen. Goede matrassen, niet te hard, niet te zacht. De badkamer is wat klein maar werkt prima, geen bad, maar een stortdouche, toilet, wastafel met kastje voor je spulletjes. En een spiegel met uitstekende verlichting (fijn voor de dames onder ons). Terras heeft 2 ligbedden en tafel met 4 stoelen. Veel van deze bungalows hebben uitzicht op zee, dit is echter niet het strand zeezicht, maar zicht op de ruwe kust. Zeker als het hard waait, is het niet prettig om hier op je terras te zitten, te koud (écht waar, in juli!), en zoute aanslag. Wij hadden dus zicht op zee, maar de pech dat de bungalow in het uiterste puntje lag. Hierdoor ver weg van zwembaden en de all-inclusive voorzieningen. Gevraagd om huisje meer centraal gelegen, echter door hoogseizoen, hier 4 dagen op moeten wachten. Werkwijze is dan ook voor 12 uur uitchecken en dan weer om 15 uur inchecken. Ondertussen de koffers opslaan in de bagageruimte. We hadden gevraagd om een huisje in zone 2 en dan wel bovenverdieping, deze zone 2 heeft dus begane grond en eerste verdieping. Ons eerste huisje was niet verkeerd, maar nieuwe huisje boven, was nog veel beter. Zelfde voorzieningen, dat wel, maar alles net wat royaler. De badkamer had nu wel een bad, toilet, grotere variant van die mooi verlicht spiegel en ook grotere kastjes voor je spulletjes. Aparte slaapkamer was ook groter, kast groter enz. De matrassen waren hier anders, in eerste instantie dachten we ook prima, maar uiteindelijk waren de matrassen in zone 1 toch prettiger. In de woonkamer ook weer een bank met lade voor een 3e bed, ook prima. Zelfde soort keukentje, breedbeeld tv, eettafel. Ons huisje had zelfs 2 terrassen, maar normaal is er 1 terras. Ook met 2 ligbedden en tafel met 4 stoeltjes. Wij hadden ons zeezicht ingeleverd, maar vonden het helemaal niet erg. Dit huisje in zone 2 lag centraler bij de zwembaden, eetzaal, theater enz. In beide huisjes goede airco's, 2 per huisje. Huisjes zijn uitstekend schoon, alles werkte ook in de kamer. Hele complex wordt netjes schoongehouden , wat een lastige klus is met de harde wind die er veelal waait. Eten: ontbijt, lunch en diner waren uitstekend. Veel keuze, elke keer andere dingen, soms niet al te warm, maar dat is al snel met een buffet. Diner is voor heren met lange broek, echter daar hebben velen maling aan. De manager zei wel dit strenger te gaan controleren. Eerste indruk van de eetzaal is wat een mierenhoop; iedereen loopt kris kras door elkaar op zoek naar z'n eten. De logistieke opstelling van de counters is hiervan denk ik de rede. Je kan binnen eten, maar dat is wel krap op elkaar en veel geroezemoes. Buiten op het terras ook tafeltjes, ietsje ruimer en zeker minder herrie aan je hoofd. Zelf frisdranken, wijn, water of bier tappen. IJs in je water/frisdrank was wel nodig, helaas was de capaciteit van de ijsautomaat onvoldoende en dus je cola of water lauw. Vragen om ijsblokjes werkte soms wel, dan werd er een ijsemmer neergezet. Jammer dat ze dit niet uit zichzelf doen, want elke lunch en diner zelfde probleem. Zwembaden: zout water, jammer. Maar zolang je onder water ogen en mond goed dicht houdt, gaat het wel. Er zijn overal douches om je gelijk af te spoelen. Erger is het gebrek aan schaduwplaatsen; té weinig, té kleine parasolletjes. Helaas ook hier handdoekje leggen. De regel na 1 uur is je handdoek weg, werd soms toegepast, maar niet consequent. De eerste 13 dagen van de vakantie iedereen met zwembanden en luchtbedden in het zwembad, en ineens mocht dat niet meer: veiligheidsoverwegingen. Alle Barceló hotels zouden deze regel vanaf nu streng handhaven, en dat werd ook zo uitgevoerd. Huilende kinderen met nieuw gekochte dure opblaas krokodillen aan de rand van het zwembad was het gevolg. Veel erger is met grote ballen overgooien in het zwembad, let daar eens op! Handdoek service is er wel/niet. Voor €10 borg per handdoek krijg je een handdoek in bruikleen. Echter weinig service, want wil de de volgende dag een schone, dan kost dat €2 per handdoek. Jammer, zeker omdat je hier te maken hebt met zoutwater zwembad en alles nog sneller vies wordt. Het 2e zwembad zou niet zout zijn, ik betwijfel het. De zoutkringen tekende ook daar zich goed af op de zwarte stenen. Voor beide zwembaden geldt dat je écht schouder aan schouder ligt. De zwembaden vonden wij dan ook het minpunt van deze accommodatie. Er is ook nog een klein zwembadje, beetje verscholen, type bouwput zonder all-inclusive voorzieningen (geen drinken geen snacks), hier kon je nog wel eens geluk hebben wat een ligbedje betreft met grote parasol. Strand ligt natuurlijk vlakbij, is wel openbaar strand waar je ligbedjes en parasol kan huren. Rustig water, langzaam aflopend. Ik heb geen douche bij strand gezien om af te spoelen. 's Avonds entertainment in het theater. Bijna elke avond optredens uitgevoerd door het animatieteam, die er vrolijk op los playbackte. Voor de vakantie, prima. Jammer dat het pas rond 22.00 u begon. In de 2 weken dat wij er waren, ook nog een goochelaar, circusact en flamengo dansers langs geweest. Na 23.00 u. stopt het all-inclusive en wordt het met korting. Het personeel is erg vriendelijk, klachten of mankementen over b.v. kamer worden direct opgepakt. Personeel in de eetzaal en de showcooking koks zijn wat minder vriendelijk, uitzonderingen daargelaten, maar dat komt meer door de taal barrière en de enorme werkdruk die ze daar hebben, ongelooflijk gewoon, dus het is ze vergeven. Om 12.00 uur uiterlijk uitchecken, koffers kunnen in de opslag en evt kunnen de reispapieren bij de receptie in bewaring gegeven worden. Er is een ruimte om dan nog te douchen en om te kleden. Gratis wifi in de receptie. Verder nog in de lobby een supermarkt, een giftshop en een pinautomaat. Kortom uitstekend hotel met minpuntje zwembad.
Het plaatsje El Castillo/Calete de Fuste is lopend eenvoudig te bereiken, via de boulevard of langs de receptie de weg aflopen. Daar zijn restaurantjes, wat winkeltjes, een aantal pubs. Zoek je vertier à la Ibiza, dat is hier niet. Wil de gezellig in een engelse kroeg wat drinken, beetje muziek, dan lukt dat hier prima. Plaatsje ligt centraal op het eiland dus ideaal voor als je uitstapjes wilt maken. Auto huren is heel goed te doen. Uitstekende (hoofd-)wegen, lage benzineprijs. Naar het noorden, b.v. Corralejo is ongeveer 45 min. rijden. Naar het zuiden, b.v. Costa Calma is 1 uur en 15 min. En verder naar Morro Jables nog eens een half uur extra reistijd. Kortom prima reisbestemming.
Mw. Prins
07/27/2016 - 12:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Regelen al jaren onze vakanties naar tevredenheid

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Caleta de Fuste / el Castillo
Reisperiode
12 juli - 26 juli 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Prins
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Wederom heerlijke vakantie in dit mooie park!
Dhr. Reijnders
05/04/2016 - 10:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Heel tevreden over, niets op aan te merken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Calete de Fuste
Reisperiode
Meivakantie

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Reijnders
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Barceló Castillo Beach Resort is een aangenaam complex, mooie keuken met microgolfoven en gewone oven. Jammer van de slechte bedden en het complex is ver gelegen van de zee,
Mw. Van Oost
11/09/2015 - 20:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Caleta de Fuste
Reisperiode
01/11/15. - 08/11/15
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Van Oost
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Goede ligging vlakbij het strand en het centrum van Caleta.Uitstekend ontbijtbuffet. Keurig nette appartementen.
Dhr. Tabak
10/13/2014 - 13:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en gebruiksvriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Caleta de Fuste
Reisperiode
5 oktober-12 oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tabak
Reisgezelschap
Met partner

8.4

We hebben een heerlijke week op Fuerteventura gehad. We aren hier al 2 weken in juni geweest en hebben hetzelfde appartmentencomplex gekozen omdat het nu zo kort was en we nu alles al kende. Na aankomst zaten we dus in no time bij ons meest favoriete restaurant op het terras te eten. Een heerlijk ontspannen vakantie !!
Mw. Hogervorst
12/21/2012 - 16:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.4
Toelichting over Lavida Travel

Heb nooit eerder on=line geboekt maar het ging allemaal heel makkelijk en eenvoudig. Alle info is overzichtelijke, goed overzicht van de boeking en de gegevens zijn altijd beschikbaar. De informatie is zo altijd op tijd beschikbaar en het scheelde gewoon een aantal tientjes met andere reisburo's.

Informatie vakantie

Land
Spanje; Fuerteventura
Plaats
Calete de Fuste
Reisperiode
1 tot 8 november 2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hogervorst
Reisgezelschap
Met partner