Atlantis Fuerteventura Resort
Prijzen en boeken

Atlantis Fuerteventura Resort

Stralend wit zand, een schitterende blauwe zee. In Fuerteventura komt een zonnebril goed van pas. Aan deze heldere kleuren moet je écht even wennen. Als een goed bewaard geheim ligt het heerlijke Suitehotel Atlantis Fuerteventura Resort vlakbij het vissersplaatsje Corralejo. Je geniet hier van een heerlijke zonvakantie. Het hotel is onlangs gerenoveerd. Met acht zwembaden is er altijd wel een mooi en rustig plekje te vinden voor een verkoelende duik. Lees eindelijk eens dat boek uit wat al...

8.9

Het hotel ligt centraal zodat het lopen naar het centrum ongeveer 15-20 minuten bedraagt en te doen is. Leuk en groot centrum dat ligt bij de haven waar je op de boot kunt stappen naar andere eilanden. Met de taxi kun je ook naar het centrum en niet duur (€ 5,00). Verder rijden zij met de meter aan, dus betrouwbaar. De RUI hotels liggen ongeveer 3-4 km. verderop bij het mooie strand maar daarentegen een stuk verder van het centrum etc. Vanaf het resort Atlantis is gratis een bus pendel naar dit strand (10-11-12 uur heen en 16-17-18 uur terug). Dus prima geregeld. Het resort wordt bewaakt en bij de zwembaden zit een badmeester. Het eten is prima en divers zodat je op je gewicht moet letten. Zelfs voor de kleintjes ( vanaf 6 mnd) is er een prutje gemaakt van groenten. Er zijn nog twee restaurants (all include) maar daarvoor moet je een afspraak maken. Wij hebben alleen het Aziaat restaurant uitgeprobeerd. Ook goed te doen. Direkt naast het hotel (binnen het resort) kun je fietsen huren en daar ook stallen. 's avonds wordt het resort afgesloten dus staan de fietsen veilig. Verder is naast de fietsverhuur, een kleine supermarkt en een wasserette (selfservice) Als je niet veel bagage wilt meenemen, is dit dus handig. Op het resort is ook een soort souvenirwinkel maar vrij duur. Er hangen bijvoorbeeld opblaas beesten voor in het zwembad maar deze zijn wel ongeveer € 10,00 duurder dan in het winkeltje. Daarentegen laten veel gasten speelgoed liggen omdat deze teveel ruimte inneemt in de koffer. Hiermee kunnen weer andere kinderen gebruik van maken. Wat wij vreemd vonden, is dat in elke kamer een kluisje is geplaats maar deze alleen te gebruiken is met een key die je bij de receptie moet betalen. Omdat blijkbaar niet iedereen de key teruggeeft of te laat, kun je niet direct het kluisje gebruiken. Voor ons duurde het 2 dagen voordat wij de key hadden. Met zoveel kamers is het verstandig om hiervoor een ander systeem te bedenken. Onze totale vakantie is dus erg geslaagd geweest.
Mw. Verschut-Roowaan
10/15/2017 - 12:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn vanaf dat Lavida in Almere een kantoor heeft, klant en tot op heden zeer tevreden. Ilse van Langen is zeer goed op de hoogte van vele accommodaties en reizen en zij geeft dan ook eerlijk en goed advies. Zij attendeert je op punten waaraan jezelf niet hebt gedacht en gaat overal achteraan. Kortom. wij blijven het prettig vinden op via een Lavida Travel te boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
1 tot en met 10 oktober 2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verschut-Roowaan
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Wij verbleven half maart in een junior suite Premium Club, een plusprogramma voor volwassenen. Dit was geweldig. Een prachtige kamer op een apart gedeelte van het resort omgeven door een electronisch hek. Met een heerlijk verwarmd zwembad en luxe ligbedden met dikke matrassen en een fijne bar een prima plek om samen met je partner tot rust te komen.
's Avonds kan je met reservering eten in het Premium restaurant Scala wat zeker aan te bevelen is. Heerlijke a la carte gerechten van een goede kwaliteit met een top bediening.
Over het hele resort liggen diverse zwembaden, meerdere restaurants en bars en is er volop animatie. Dit kan je dus opzoeken als je wil, maar houdt je meer van rust dan is dat er zeker ook genoeg te vinden. Het complex is prachtig aangelegd, mooi groen, erg schoon en goed onderhouden. Voor ons zeker een optie om nog eens terug te keren om een paar dagen heerlijk bij te komen.
Mw. Tiernagan
03/16/2017 - 18:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Wij boekten eerdere meerdere reizen via Lavida. Dat is steeds erg goed bevallen, dus voor ons voor herhaling vatbaar. Goede website, snel antwoord op vragen en duidelijke reisbescheiden. Ga zo door!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
8 - 12 maart 2017
Aantal dagen
4 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Tiernagan
Reisgezelschap
Met partner

7.7

Het is een mooie accomodatie en onze kamer rustig gelegen.
Mw. Manen
08/15/2016 - 10:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Ik kreeg telefonisch een goed advies

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
dinsdag 12 juli 2016 - donderdag 21 juli 2016
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Manen
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.2

Mooi resort met maar liefst 7 zwembaden, waarvan ook 3 verwarmd wat echt ideaal is met kinderen. We zaten in app. 2117 wat een prima ligging heeft ten opzicht van de kinderzwembaden. Eten ook gevarieerd en goed. Ook de twee specialiteiten restaurants waren een smakelijke afwisseling.
In ongeveer 10 minuten loop je naar het centrum waar veel winkels en barretjes zijn.
Met andere woorden voor herhaling vatbaar.
Dhr. Roekel
04/06/2015 - 14:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
TOP

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Corallejo
Reisperiode
Maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roekel
Reisgezelschap
Met gezin

9

Zeer goede verzorging en alles zeer schoon
echt een aanrader
Dhr. Waal
12/27/2014 - 14:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
alles perfect geregeld .
alleen jammer dat we niet wisten van een tussenlanding .

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
corralejo
Reisperiode
december 2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Waal
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Goede vakantie gehad. Enige nadeel was de reis. Vlucht was zowel op de heen als terugweg via Lanzarote. Begrijp dat met chartervluchten via andere eilanden gevlogen kan worden, maar het is zeer wenselijk om dit maar 1 keer per reis te doen. Met een driehoeksvlucht lijkt mij dit zeer eenvoudig te regelen. Zeker gezien het feit dat de reis bijna drie kwart jaar van te voren geboekt was.

Groet
Dhr. Loonen
09/23/2013 - 15:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
9
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
n.v.t.
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Had net iets beter kunnen zijn wanneer de vlucht was omgeboekt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
September
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Loonen
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Hotel is al wat ouder,maar word keurig onderhouden!
Alleen mag de hogedrukreiniger wel wat vaker langs het zwembad gebruikt worden! Kamers elke dag netjes schoongemaakt.Eten en drankjes naar volle tevredenheid.
Entertainment voor de kinderen is goed geregeld,ook qua eten kwamen ze hier niks tekort
Dhr. Groot
05/11/2013 - 12:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles weer netjes geregeld,voor een goede prijs!!

Informatie vakantie

Land
Spanje Fuerteventura
Plaats
Corallejo
Reisperiode
Meivakantie 2013
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groot
Reisgezelschap
Met gezin