Corralejo Beach
Prijzen en boeken

Corralejo Beach

THe Corralejo Beach ligt in het hart van Corralejo en is enorm populair vanwege de ontspannen sfeer en de moderne kamers en ruime appartementen. Temidden van de vele barretjes, restaurants, winkels en stranden is dit de ideale basis om Corralejo en de rest van Fuerteventura te ontdekken. Tijdens je vakantie zal er bijna niets ontbreken. Heerlijk relaxen op het zonneterras en af en toe een frisse duik in het zwembad. En met 1 minuut lopen sta je op de boulevard en kun je genieten van een...

8.8

Op 10 meter van de oceaan app c2 mooi dakterras
Dhr. Hobo
02/22/2016 - 09:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Bij lavida gekomen via www.vakantiebestemming.nu.
Vragen aan lavida werden zeer snal beantwoord. Alles was oke.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
11/2 -21/2
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hobo
Reisgezelschap
Met partner

8.1

mooi gelegen in het centrum
Dhr. houwelingen
02/08/2016 - 10:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
heb je vragen dan word je heel goed geholpen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
31-01-2016/07-02-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
houwelingen
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Mooi appartement met geweldig zee uitzicht, magnetron, oven, vaatwasser, koel/vries kast en wasmachine. Een mooi dakterras. Alleen het matras was waardeloos, je voelde de veren in je rug.
Dhr. Anneveldt
03/04/2015 - 18:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Je krijgt wat je verwacht.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Corralejo
Reisperiode
februari 2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Anneveldt
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Corralejo Beach is prachtig gelegen.
Vooral de zeezicht appartementen zijn aan te bevelen.
De appartementen zijn ruim en het dakterras is geweldig.
Ze zijn goed ingericht, nadeel is de erg slechte bank in woonkamer, verder heb je geen goede zitmogelijkheid in de woonkamer .
De bedden zijn aan de harde kant.
Het avondeten is voldoende maar eenvoudig, alleen de eetzaal is erg ongezellig(o.a. plastic tafelkleedjes)
De ligbedden op het terras van het appartement zijn aan vervanging toe.Maar de ligging maakt veel goed, je loopt ook zo naar het strand en de grote stranden liggen ook op loopafstand.Verder sta je zo in het centrum.
De service van het hotel is prima, mankementen worden direct verholpen.
Al met al een fijne plek om vakantie te vieren, maar wel wat verbeterpunten.
Mw. van der Laan
07/08/2014 - 12:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Boek al een paar jaar bij Lavida Travel.
Ben tot nu toe uiterst tevreden.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
juni 2014
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
van der Laan
Reisgezelschap
Alleen

9.2

al meerdere keren corralejo beach geweest
bevalt goed
Mw. knijn
06/20/2014 - 13:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
niets aan te merken

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Corralejo
Reisperiode
12-06
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
knijn
Reisgezelschap
Met partner

7.9

goed hotel, goed eten
Mw. vries
10/14/2013 - 15:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
heb voor de eerste keer bij lavida geboekt, waren erg tevreden

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Corralejo
Reisperiode
oktober
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
vries
Reisgezelschap
Met partner

7.4

Kamers wat somber door het gebruik van veel donkerbruin 'hout'. Lift kapot,is ook niet gerepareerd in 12 dagen. Goed schoon ,prima douche en warm water. Zwembad schoon. Ontbijt goed in restaurant, diner minder. Je kunt beter buiten de deur eten. prima vakantie gehad.
Mw. Ockhuijsen
05/27/2013 - 20:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Vind de site niet altijd klant vriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Spanje Fuerteventura
Plaats
Corralejo
Reisperiode
12 mei tot24 mei 2013
Aantal dagen
dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ockhuijsen
Reisgezelschap
Alleen