FuentePark
Prijzen en boeken

FuentePark

Fuentepark is een gezellig complex vlakbij het centrum van Corralejo. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo kook je een heerlijke maaltijd of struin langs de vele restaurants en bars die Corralejo rijk is. Het complex heeft een groot zwembad met voldoende ligbedden. Toch zin in het strand? Het strand van Corralejo ligt op loopafstand. alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Deze reis/accommodatie is...

7.7

Fuentepark in Corralejo Fuerteventura is een prima accomodatie. Appartement wel wat gedateerd en onderhoud mag in mijn ogen wel beter.
Zwembad was mooi van grootte.
De service was goed. Wij hadden een kapotte kraan in de keuken, deze werd snel vervangen.
Medewerkers: vriendelijk en behulpzaam.

Nadeel: veel gasten reserveren de ligbedden rondom het zwembad. Er worden dan 's morgens vroeg al handdoeken op gelegd en vervolgens komen betreffende gasten uren later pas terug.Ondanks dat hier wel een formulier over hangt bij het zwembad waarin staat dat dit niet is toegestaan, wordt het toch getolereerd.
Dat is jammer. Ik vind dat elke gast gelijke kansen moet hebbben. Wij hadden maar 1 á 2 ligbedden nodig, dus konden ons meestal wel redden.
Mijn advies zou zijn om gasten bij het inchecken te melden dat dit niet is toegestaan. En er dan ook op toezien dat dit niet gebeurd.

Ligging appartement, 50 meter van de hoofdstraat (tevens winkelstraat). Geen geluidsoverlast gehad.
Ook 150 á 200 meter van het stadsstrand. Maar voor het echte mooie strand moet je naar FlagBeach bij het RIU hotel.


Mw. Temmermans
08/17/2015 - 19:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Alles is prima verlopen van boeking tot en met de reis.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Corralejo
Reisperiode
02-8-2015 tot 16-8-2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Temmermans
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

6.4

Het appartement was rustig gelegen maar kamers hadden achterstallig onderhoud, deurkrukbadkamer 2x eraf gevallen ventilatierooster boven koelkast viel eraf bovenop mijn zoon. Slaapkamer matrassen waren goed bedbodem aan vervanging toe. Badkamer kitrand douchecabine was ontzettend dik en sterk verkleurd. Onze zoon sliep op uitklapbaar bed de scharnieren waren scherp en onze zoon had zich hieraan opengehaald hetmatras wat erop lag veel te dun hooguit 3cm, voor jongen van 16 en als volledig betalende verwachten wij dat hij ook een goed slaapcomfort heeft. Bij aankomst was onze kamer nog niet klaar dit zou nog 3 uur duren echter was het toen nog niet klaar en kamer nog 2 uur bij de receptie pakte dit verder niet goed op. Een restaurant was niet in het complex aanwezig alleen bij het zwembad bij de poolbar maar die had alleen een keuken friteuse staan. Het zwembad was open tot 18.00 maar daar was geen controle op om 20.00 zwommen er nog mensen. Geen enkele keer hebben wij gezien dat het zwembad werd gereinigd of dat er proefmonsters werden genomen. De vloer rond het zwembad werd schoongemaakt met water uit het zwembad en de bezem werd hier steeds in het zwembad water gedompeld. Het appartement was rustig gelegen maar 3 keer per week was er de gehele nacht geluidsoverlast doordat er in een plaatselijke bar harde livemuziek gedraaid werd tot 6.00 in de ochtend.
Dhr. Blind
07/20/2015 - 12:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
1
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
5
4.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Ondanks de negatieve beoordeling hebben wij een fijne vakantie gehad maar wij willen hiermee een eerlijke beoordeling geven. Wij zullen bij een volgende keer, als gewenste bestemming erbij staat, zeker weer bij LAVIDA TRAVEL boeken.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Corralejo
Reisperiode
14 dagen
Aantal dagen
5 uur

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Blind
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Een prachtig park,met een mooi zwembad, leuk barretje waar je goedkoop een hapje kan eten en drinken. De appartementen zijn voor 2 personen groot genoeg, er is 1 slaapkamer waarin een 2 persoonsbed staat met een ruime gaderobekast,via de bank in de woonkamer kan je en tweede bed creëren, de woonkamer heeft een dressoir en een tv. de keuken is klein en ietsjes sober ingerricht
Mw. Weele
08/12/2014 - 16:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik ken eigenlijk geen beter reisbureau.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Correlejo
Reisperiode
28-07-2014 11-08-2014
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Weele
Reisgezelschap
Met partner

7.7

Met de accomodatie is niks mis zo lang het mooi weer is. Wanneer het echter erg hard regent en waait, komt het water via de kozijnen naar binnen. Ook is het appartement wel erg klein als je er te vaak bent.
Dhr. Prijs
12/21/2012 - 16:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Er werd gemeld dat er op de heenvlucht geen tussenstop zou zijn, maar deze was er toch. Voor de rest was alles geregeld zoals het hoort.

Informatie vakantie

Land
Spanje (Fuerteventura)
Plaats
Corralejo
Reisperiode
28 oktober - 8 november 2012
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Prijs
Reisgezelschap
Met gezin

9

goede ligging tbv strand en centrum rustig gelegen
Dhr. dijkstra
05/29/2012 - 12:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
tevreden met geleverde service

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Corralejo
Reisperiode
17-05-27-05
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
dijkstra
Reisgezelschap
Met partner