Occidental Jandía Mar
Prijzen en boeken

Occidental Jandía Mar

Vakantie, eindelijk. Tijd voor elkaar. Wat vaker ja zeggen en genieten van alle tijd van de wereld. Occidental Jandia Mar is onderdeel van de fijne Barceló keten. Je verblijft hier All Inclusive, dus schuif aan wanneer je zin hebt. Het buffet is uitgebreid; keuze te over. Dit wordt een vakantie waarbij genieten centraal staat. babybedje, Barcy club (10.30-13.30 en 15.30-17.30), leeftijd van 4-12 jaar en speeltuin All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet Deze...

7.6

Op zich een mooi hotel, alleen het all inclusief gebeuren is een ramp. Wachten op tafels tijdens ontbijt zelf op dekkken want op er was te weinig personeel voor het grote restaurant. , Diner het zelfde terwijl een speciale via hoek helemaal vrij was wat afgezet was maar daar mochten alleen de via gasten komen! DUs Barcelo doe er wat mee neem meer personeel aan. WIFi gratis van het hotel werkt voor geen meter en de dure koop WiFi erkte oas na 2 dagen. Voor ons de volgende keer geen All inclusief gebeuren meer en zeker geen Barcelo. En let op geen hotel voor mensen die slecht ter been zijn ligt boven op een berg(je) en heeft veel niveau verschillen.
Dhr. Sprangers
10/10/2016 - 09:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
4
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima service ,dank je wel.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Jandia
Reisperiode
25-9-2016 tot 9-10-2016
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sprangers
Reisgezelschap
Met partner

8

Hotel ligt op een hoge berg. Mooie kamers met mooie badkamer en veel opbergruimte. Lekker terras (kamer 2020). Kamers worden goed schoongemaakt. Het eten is vaak wisselend, echter op dit moment is het vaak lauw en patat wordt echt niet goed gefrituurd. Het animatie team voor de Italianen (team going) is lachwekkend. Staan in een microfoon te gillen voor een handje vol klanten. Op dit moment worden er bouwwerkzaamheden verricht wat echt tussen 4 en 6 's middags tot geluidsoverlast bezorgd. Daar het hotel niet echt duur is, is de prijs/kwaliteitverhouding goed.
Mw. Hendriks
07/03/2016 - 10:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Zijn erg vriendelijk, bij vragen wordt er snel een antwoord gegeven. Duidelijke site, echter vind ik het nadelig dat als ik een prijs wil checken op een gegeven moment eerst mijn gegevens in moet vullen. Wat mij nog steeds verbaasd is dat ik mijn tegoed niet helemaal kan op gebruiken. Men zegt dat de betreffende touroperator dat niet accepteert, maar dit is een korting wat LavidaTravel gebruikt, je mag als klant sparen, dus dat moet dan onderaan de streep van het totaalbedrag van de reis, alsnog eraf moet kunnen.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Jandia
Reisperiode
juni 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hendriks
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Eens, maar nooit meer...

Zoals elk jaar in maart 1,5 week naar de Canarische Eilanden geweest. Dit keer gekozen voor Fuerteventura. Helaas heeft deze vakantie niet voldaan aan onze verwachtingen. Bij aankomst waren wij redelijk enthousiast. Mooie entree en een moderne, trendy lobby. Later bleek deze lobby een ontzettend koud tochthok te zijn. Wat resulteerde in binnenzitten met je jas aan. Het inchecken was chaotisch. Welgeteld 1 medewerker was beschikbaar en na inchecken kregen wij een plattegrond in ons handen gedrukt en konden wij met koffer naar de kamer. Nog nooit meegemaakt! De kamer daarentegen was goed. Een heerlijk bed, mooie tv (met BVN) en gezellig terrasje met ligbedden en stoelen. Super! Ook het zwembadterras is heel mooi en goed onderhouden, net als de tuinen. Aankomende bij het diner stelt dit wel heel erg teleur. Dit is echt matig! Ik weet dat ik geen 4* met 5* mag vergelijken, maar dit verschil... Vlees is taai en verder is er absoluut geen afwisseling. Ontbijt is daarentegen oké. Helaas, dit hotel heeft werkelijk alles in zich om uitstekend te zijn/te worden. Iets meer service en beter eten doet wonderen. Daarentegen is het personeel ontzettend vriendelijk!
Dhr. Oudshoorn
03/23/2015 - 11:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
5
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd goed geregeld, dus we blijven boeken bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Jandia
Reisperiode
Half maart
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oudshoorn
Reisgezelschap
Met partner

8.3

All-in hotel. Veel kamers en lekker eten. Keuze genoeg. Het vlees bakken is wel een probleem, vaak er taai en soms is het eten aan de koele kant. Je kunt zien dat ook hier de crisis een rol speelt. Het schoonmaken rondom de zwembaden en openbare toiletten wordt vaak niet gedaan. Door de ligging van het hotel, op een berg, is het niveauverschil door trappen opgelost. Ligt aan het begin van de winkelstraat, dus lopend doe je ongeveer een half uur. Taxi kosten ± €4,00. Kamers zijn lekker ruim. Veel kastruimte en een grote badkamer. Helaas zit de douche in het bad, welke best wel hoog is. Ligbedden voldoende, echter geen parasols, wel een vorm van zonnedakjes, waar 4 ligstoelen onder staan. Hiervoor moet je wel handdoekje leggen. Mogen meer tafels en stoelen op de terrassen neergezet worden.De hele dag kun je drinken en eten.
Mw. Hendriks
10/17/2014 - 14:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Goede reisorganisatie, lekker duidelijk. Vraag stellen en je krijgt gelijk antwoord.

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Jandia
Reisperiode
02-10-2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hendriks
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Fijn hotel,alleen het hoofdgebouw was erg koud om daar gezellig een borreltje te nuttigen!
Vele mogelijkheden om lekker te zonnen.
Er gaat 3x per dag een bus van hotel naar het strand,vraag aan de receptie de tijden.
Mw. Visser
02/06/2014 - 15:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Alles perfect geregeld!!
Ga zo door!!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Fuerteventura
Reisperiode
21-01-2014
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Met partner

9.4

zeer mooi hotel met vriendelijk personeel een aanrader
Dhr. ceulemans
11/01/2013 - 14:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
steeds leuk met lavida op reis te gaan steeds alles goed geregeld

Informatie vakantie

Land
Fuerteventura
Plaats
Jandia
Reisperiode
24-10-2013
Aantal dagen
31-10-2013

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
ceulemans
Reisgezelschap
Met gezin