Cordial Sandy Golf
Prijzen en boeken

Cordial Sandy Golf

Ruim opgezet en rustig gelegen bungalowcomplex in Campo Internacional. Hier bent u tevens niet ver verwijderd van de golfbaan van Maspalomas. Bungalows Cordial Sandy Golf heeft een rustige ligging met bungalows verspreid over het complex. Het heeft een groot verwarmbaar zwembad en een restaurant met bar. U kunt gebruik maken van de Neckermann KidsClub met een Nederlandstalige en professionele animator in Cordial Green Golf (vanaf 21 april tot eind oktober). Zo worden er verschillende themadagen, zwembadspelletjes en nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Het ligt naast de golfbaan, ca. 2 km van het Maspalomas-strand (gratis shuttlebus) en ca. 600 m van winkelcentrum Faro II. 

 

Vanaf 1 november is het mogelijk om in deze accommodatie te verblijven op basis van halfpension plus (= volgens beschrijving in het keuzemenu verzorging). Bij halfpension plus zijn drankjes (wijn, bier en frisdrank) bij de maaltijden inbegrepen.

 

 

8

Rustig park geen animatie geen muziek bij het zwembad, alleen de bungalows die bij de ingang langs de rand zitten zeer veel overlast van parkeerterrein en doorgaande weg.
Dhr. Dijkstra
10/07/2018 - 12:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
3
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Gran canaria
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
18-9 2-10
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijkstra
Reisgezelschap
Met partner