Dunas Suites & Villas
Prijzen en boeken

Dunas Suites & Villas

Dunas Suites & Villas

Op zoek naar een heerlijke zonvakantie onder de Spaanse zon? Dan ben je bij Dunas Suites & Villas aan het juiste adres! Dit prachtige viersterrenhotel is rustig gelegen op het populaire Canarische eiland Gran Canaria. Neem een duik in het zwembad en ontdek het gezellige centrum van Maspalomas. Geniet van een drankje in de bar en speel een potje biljart. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Er is een speeltuin, een miniclub en zelfs een kinderdisco! Genoeg te doen voor het hele gezin! 

Meer informatie over Dunas Suites & Villas:

  • Gratis Wi-Fi
  • Tuin
  • 4 zwembaden
  • 3 kinderbaden
  • Zonneterras met ligbedden en parasols
  • Speelhal (tegen betaling)
  • Voor de kinderen:
    • Kinderdisco
    • Speeltuin
    • Miniclub, leeftijd van 4-12 jaar
  • Restaurants/bars:
    • Buffetrestaurant
    • 2 bars
    • Snackbar
    • Dresscode tijdens het diner: mannen in lange broek
  • Sportfaciliteiten
  • Whirlpool
  • Busservice naar het strand van Maspalomas (4x per dag)

Ligging:
Dit prachtige hotel ligt net buiten de stad. Het is rustig gelegen aan een zijstraat. Het strand en het centrum van Meloneras is op 1200 meter. Op 800 meter van het hotel vindt je diverse winkels. De afstand tussen de luchthaven van Las Palmas en Dunas Suites & Villas is 35 kilometer.

8.8

Wij zijn nu 10 keer geweest in vijf jaar. Het is een grote tuin met veel huisjes en zwembaden, soort van luxe bungalowpark dus. Erg veilig voor onze kleine kinderen, ze kunnen lekker spelen zonder dat wij ze de hele tijd in de gaten moeten houden.
Zeer vriendelijk personeel. Eten is redelijk goed. Animatie matig maar daar gaan wij ook niet voor.
Strand is 15-20 minuten lopen, er gaat ook een bus.
Dhr. Janmaat
03/05/2017 - 17:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Ik vind het fijn dat ik bij Lavida zelf een beetje kan shoppen tussen de diverse luchthavens, dagen van vertrek en maatschappijen. Daar komen soms aanmerkelijke verschillen uit.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
eind februari
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Janmaat
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Het bungalowpark zelf is mooi, het is eigenlijk een grote tuin, vol met huisjes, kinderen kunnen veilig spelen, veel zwembaden, schoon, zeer vriendelijk personeel. Kinderen zijn dol op de man in het dolfijnenpak, Duni. Veel keus met eten, kwaliteit is okee. Strand is 20 minuten lopen (er gaat een bus), de omgeving is niet erg inspirerend, maar het park zelf biedt veel vertier voor kinderen.
Dhr. Janmaat
10/23/2016 - 00:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Ik vind het erg prettig dat ik via Lavida zelf kan shoppen tussen de verschillende aanbieders vanaf verschillende luchthavens.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
oktober 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Janmaat
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Mooi schoon complex. Best wel groot met volgens mij 5 of 6 zwembaden. Je kunt de rust opzoeken of de drukte maar net waar je van houd. Erg vriendelijk personeel. Veel mooie bomen en veel groen op het complex zelf.
Mw. Atema
05/18/2016 - 09:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Zeer betrouwbaar. Reageren snel. Geen lange wachttijd voor te telefoon. Vriendelijk en behulpzaam.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
mei schoolvakantie en oktober schoolvakantie
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Atema
Reisgezelschap
Met gezin

9

geen opmerkingen
Dhr. Scholte
03/07/2015 - 11:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
geen opmerkingen

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
maart 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Scholte
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Prima accommodatie voor een heerlijke zonvakantie
Dhr. bouten
08/10/2014 - 19:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
n.v.t.
Layout & design
n.v.t.
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
betrouwbare adviserende tussenpersoon voor een lage prijs

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
30/7 - 9/8
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
bouten
Reisgezelschap
Groep

10

mooi park en erg vriendelijk.
Mw. vries
08/06/2014 - 12:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
snel reactie. goede service.

Informatie vakantie

Land
gran canaria
Plaats
maspalomas
Reisperiode
8 juli
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
vries
Reisgezelschap
Met gezin

8.1

Prima accommodatie! Wel vrij kleine 'woonkamer' en de kwaliteit van de schoonmaak wisselde erg, maar wel altijd voldoende netjes. Fijn rustig park, voldoende zonnebedjes, mooie tuin, prettig personeel
Mw. Wieringen
06/16/2014 - 15:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Prima, geen opmerkingen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
7-14 juni
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wieringen
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.8

Mooie locatie, had iets dichter bij Meloneras mogen zitten, veel winkels! Buiten het resort is het slechter onderhouden, dat is jammer, vooral voetpaden ed:. Resort heeft ZEER vriendelijk personeel, en helpt overal mee PLUIM daarvoor.
Dhr. Brinxma
06/16/2014 - 08:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Heel goed

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
2 weken
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Brinxma
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Mooie bungalows. Ruim opgezet complex. Mooie tuin rondom het huisje. Goede bedden.
Mw. atema
10/26/2013 - 18:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd goed geholpen.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
19-10-2013
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
atema
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Dit is de 3e x dat we hier zijn geweest. De laatste x was 2 jaar geleden. Sindsdien is er wel iets veranderd. Er is minder keus bij het buffet. Service is verder prima. Kamers zijn ook goed. Bedden slapen goed. Airco in de kamer is gratis. Onze douche lekte dit is ondanks onze klacht niet gerepareerd. Bij het zwembad moet je vroeg een bedje reserveren anders heb je pech. Naar het strand en boulevard van Meloneras is het circa 15 minuten wandelen, maar er gaat ook een gratis shuttle bus.
Mw. Sanchez Goldar-Koller
07/24/2013 - 20:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, lage prijs, gerbuiksvriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Canarische eilanden
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
13-07-2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sanchez Goldar-Koller
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Het was heerlijk. Warm zwembadwater, mooie villa's, goed eten. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. We waren wel blij met de auto die we gehuurd hadden, want in de buurt vonden we het wat minder. Vooral de stranden Playa de Amadores en Puerto de Mogan waren erg fijn.
Mw. Kooperen
04/22/2013 - 12:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
9
Toelichting over Lavida Travel
Voor de klantvriendelijkheid/het advies/de service vind ik dat het erg afhankelijk is van wie je aan de telefoon krijgt of wie je mailt beantwoordt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
april
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kooperen
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Prachtig park, mooie huisjes en zeer kindvriendelijk. het is een heel groot park maar de laagbouw en de prachtige groene tuin lijkt het niet gigantisch. Vanwege het feit dat er diverse zwembaden zijn zit je altijd dichtbij het zwembad. Alles wordt erg goed onderhouden en schoongemaakt. De kwaliteit van het eten in het restaurant is heel goed met een uitstekende diversiteit aan eten. Leuke mini club 's avonds. De prijzen in de supermarkt op het park zijn belachelijk hoog. Je kunt beter een stuk rijden naar Carrefour waar je een zeer ruime keuze hebt tegen normale prijzen. Het is wel aan te raden om een auto te huren omdat je wel te ver overal vandaan zit. Een paar aanraders: maak een ritje op een dromedaris, breng een bezoek aan Porto Mogan, het krokedillenpark, de baai Amadores (nog voor Mogan gelegen) en de hoofdstad Palma.
Mw. Raaijmakers
07/20/2012 - 13:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik ben zeer te spreken over Lavida Travel en zal ook zeker in de toekomst gebruik maken van hun diensten. Naar aanleiding van one boeking hadden we nog wat vragen/voorkeuren en deze zijn perfect beantwoord en aan het hotel doorgegeven.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
25-06-2012 tot 11-07-2012
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Raaijmakers
Reisgezelschap
Met gezin