Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Prijzen en boeken

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

 

  • Super prettige sfeer
  • Heerlijk eten
  • Adembenemend uitzicht op zee

 

“Ik kan wel aan deze kwaliteite en luxe wennen!”

 

Met een naam zoals Golden Label kan je niet anders dan perfect zijn! In hotel Lopesan Villa del Conde geniet jij van echte luxe, perfecte kwaliteit en stijl. Je gaat genieten van het zwemmen in het verfrissende water van de zwembaden. Wanneer je het hotel instapt lig je al te zonnen op een van de ligstoelen, met een heerlijk koud drankje. Zodra je het centrum bezoekt kan je heerlijk gaan shoppen in tientallen winkeltjes. Rust na een intense winkeldag uit met een lekker drankje op het terras. In deze cocktail van luxe, kwaliteit en stijl zal jij genieten van een topvakantie!

 

Ligging

Na een korte wandeling van 300 meter relax je op het kiezelstrad van Meloneras! Als je wat verder loopt ligt een prachtig zandstrand! Maak een verfrissende duik in het heerlijke water, of ga liggen zonnen op het strand. Als je niet zo van water houdt, bezoek dan de Playa del Inglés. Deze stad ligt op ongeveer 4,5 kilometer van het hotel af. Hier verlies je jezelf tussen allemaal winkels, bars en restaurants! Zorg dat je genoeg tassen bij je hebt voor al die souvenirs! De transfertijd is ongeveer 30 minuten

 

Faciliteiten

Lopesan Villa de Conde Resort & Thalasso heeft maar liefst 7 verdiepingen en 10 liften! Met vier restaurants zal er genoeg te eten zijn en tegen de dorst maar liefst ook vier verschillende bars! Wat ga jij drinken? Daarnaast is er ook nog wifi in de kamers en bij de binnenplaats.

 

Sport & Entertainment

Met maar liefst 6 zwembaden is er volop zwemplezier! Liever relaxen dan zwemmen in het water? Kies uit een van de drie bubbelbaden en kom heerlijk tot rust! Als je liever wat sportiever doet, ga de fitness in! Zweet je gek met een work-out! Speel een spelletje tafeltennis of sla een hole-in-one met golf. Of kom volledig tot rust in het wellnesscenter, en ontspan met een geweldige massage. Welke schoonheidsbehandeling kies jij?

 

Verzorging

  • 4 bars
  • 4 restaurants
  • V.I.P.
  • Logies en ontbijt
  • Ontbijt – en dinerbuffet
  • Half Pension

 

Kamertypes

Dubbel Deluxe met 1 kingsize bed

Junior Suite met 2 tweepersoonsbedden

Senior Suite met 3 tweepersoonsbedden

Superior Suite met 3 tweepersoonsbedden

Royal Suite met 4 grote eenpersoonsbedden

Alle kamers hebben standaard inbegrepen:

  • Wifi (€)
  • Kluisje (€)
  • Minibar (€)
  • Televisie
  • Airconditioning
  • Balkon/Terras
  • Zithoek
  • Badkamer met bad, douche en föhn

 

Tip van Lisa

 

Als je graag een leuk uitzicht wil hebben geef bij de boeking als preferentie door dat je graag een hooggelegen kamer wil hebben met zeezicht. Anders is er een grote kans dat je uitkijkt op een betonnen muur.

 

Goed om te weten: Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

9.2

Het hotel en omgeving is super. Personeel zeer vriendelijk, lekker eten, comfortabele kamers, het geheel van de accommodatie is goed onderhouden en netjes
Dhr. Van Hoecke
06/25/2018 - 13:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Bij de boeking wel een klein probleem, onze namen werden niet goed geregistreerd en moest door onszelf weer aangegeven worden voor correcties.
Voor het betalen van het voorschot met creditcard ok, maar later voor het resterende bedrag te betalen niet meer mogelijk te betalen met credit, geen link. Dus de bijkomende kosten is verloren geld.

Informatie vakantie

Land
Canarisch eilanden
Plaats
Meloneras
Reisperiode
13.9 tot en met 23.6
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Van Hoecke
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Super hotel...wat minder de entertainment in de avonden
Mw.
08/06/2017 - 16:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima niets aan te merken

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
juli 2017
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

Tophotel op toplocatie
Dhr. Rediers
07/21/2016 - 08:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Top

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Meloneras
Reisperiode
juli 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Rediers
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Je voelt je zeer welkom als gast. Het eten en drinken was gevarieerd.
Dhr. Mooij
11/01/2015 - 13:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijk personeel die je op al je vragen antwoord weten te geven.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
21 0kt t/m 29 okt
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mooij
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso is een Super hotel
Mw. Olde-Hummels
10/29/2015 - 22:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
eerder geboekt en altijd prima verlopen. Tevreden klant

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
19 oktober tot 26 oktober
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Olde-Hummels
Reisgezelschap
Met vrienden

8.4

In mei van dit jaar ook naar deze accommodatie geweest. Je kon duidelijk merken dat het tov. de maand mei nu (in okt.) duidelijk drukker was. Dat had zijn weerslag soms op de service. Tevens door de drukte heen werd er onderhoud gepleegd aan oa. het zwembad (tegeltjes los) en de tuin. We vragen ons af of dat onderhoud op de momenten moest waarop dat ook daadwerkelijk plaatsvond nl. midden overdag.
Daarnaast mag je van een hotel van dit nivo verwachten dat op diverse key plaatsen zo als bv. een receptie goed Engels of Duits wordt gesproken. Dit was zeker niet het geval. Blijft een goed hotel maar ze moeten aandacht blijven besteden aan het hoge nivo wat ze hebben.
Dhr. Sparnaaij
10/10/2015 - 10:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Score spreekt voor zich. Via via werden wij op Lavida Travel gewezen. Vanaf dat moment een goede communicatie en advies ontvangen.

Informatie vakantie

Land
Spanje (Gran Canaria)
Plaats
Meloneras
Reisperiode
27 sept. t/m. 7 okt. 2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sparnaaij
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Voor de derde keer dit top resort Lopesan Villa Del Conde bezocht. Elke keer weer goed. Laatste keer wel meer Russen maar geen last van gehad. Niet geschikt voor kinderen/jeugd. (wel voor de allerkleintjes.)
Dhr. Eikenaar
09/14/2015 - 11:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
3
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
al vier keer mijn vakantie via Lavida geboek. Betrouwbaar, Helder, Gemak en Service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
september
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eikenaar
Reisgezelschap
Met partner

9

fantastisch vakantieadres. Waren er voor de tweede keer en gaan nu dit jaar in september weer voor 11 dagen.
Mw. Eikenaar
07/01/2015 - 10:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
alles lekker online regelen met indien nodig telefonisch contact.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
22-06-2015
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Eikenaar
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Prima hotel
Dhr. Nagtzaam
05/23/2015 - 14:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Beoordeling lagervuitgevallen doordat nadrukkelijk verzoek voor een kamer zo laag mogelijk niets was gecommuniceerd met hotel,elke dag 5 verdiepingen met trappen moeten lopen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
12 mei tot 23 mei
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Nagtzaam
Reisgezelschap
Met partner

9.9

geweldig resort, alles tip top, wel veel trappetjes voor mensen die niet goed ter been zijn.
Mw. Tuinenga
02/10/2015 - 19:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Geweldig , niets op aan te merken en een lage prijs!

Informatie vakantie

Land
gran canaria
Plaats
maspalomas
Reisperiode
31-01-2014
Aantal dagen
09-02-2014

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Tuinenga
Reisgezelschap
Alleen

8.2

Lopesan Villa del Conde behoort absoluut tot het hoogste segment van wat Meloneras aan vier+/vijf sterren hotels biedt. Wij twijfelen of we mee gaan in de door Lopesan aangereikte vijf sterren en de hier vaker genoemde 10 waardering voor dit hotel. Wat ons betreft moet dan alles goed zijn met toch nog ruimte voor verbetering. Bovendien hebben wij als klant een verwachting als we betalen voor een vijf sterren hotel. Immers, het hotel moet altijd een uitdaging vinden om de kwaliteit te verbeteren. Die uitdagingen zijn er: de kamer is ondanks de grootte en de prima bedden de meest teleurstellende factor van het hotel. Het is het meest gehorige hotel in deze prijsklasse ooit. Dat komt niet door de dikke muren tussen de kamers. Er zit 'ergens' een constructiefout in de plafonds of de armenturen, de tegels of de constructie van de deuren die het geluid van de buren, de gang en boven je als direct in jouw eigen kamer brengen. Helaas biedt de kamer geen koffie- en theefaciliteiten die je tegenwoordig toch wel mag verwachten en dus ontbreken ook flesjes water aan het gebruik van het logies. Dat is wel ondanks dat de waterflesjes wèl op de minibar staan en dus beschikbaar voor vrij gebruik lijken. Immers, in de minibar staat eveneens - maar dan gekoeld - water naast een overigens zeer ruime sortering aan (non-) alcoholische dranken. Ten slotte mag je tegenwoordig verwachten dat in een 5*-kamer slippers aanwezig zijn, een uitgebreid aanbod aan badkamerartikelen voorhanden is en er bovendien daadwerkelijk niet alleen in woord rekening wordt gehouden met het milieu. Ondanks dat we de handdoeken op de rekken lieten na eenmaal gebruik, werden ze toch vervangen in de ochtendschoonmaak. En - zo merkten wij tot onze stomme verbazing - in de loop van de avond wederom!

Villa del Conde heeft voor hen die graag zelf met een huurauto op pad gaan een uitstekende parkeergarage beschikbaar. De parkeergarage is met de kamersleutel toegankelijk. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de boulevard van Meloneras. Het is niet ver van het kleine Meloneras strand en ligt op ruim een kwartier lopen van het strand van Maspalomas en nog eens een kwartier naar het naaktstrand. Intussen passeer je dan aan de boulevard een aantal hotels, restaurants en winkels die voldoen aan 4-sterren en A-merken. Helaas heeft ook hier een aantal Indiaas georiënteerde bedrijfjes zoals je die overal ziet in Playa del Inglès een voet tussen de deur gekregen in Meloneras.

Het eten is werkelijk geweldig. Ik heb een aantal malen met een brok in mijn keel langs de buffetten gelopen vanwege hoe mooi deze zijn opgemaakt. Het is heel duidelijk dat met liefde het eten wordt bereid. Er is voor elk wat wils; voor iedereen is er keuze. Het is misschien niet altijd even duidelijk wat er nu wordt bedoeld met 'vegetarian' of hoe je lage koolhydraten bij elkaar kunt vinden als diabetespatient. Toch slaag je wel. De keuze in de buffetten is namelijk g e w e l d i g. Voor een avondje lekker en romantisch eten koop je een voucher van € 36 p.p. en dan eet je twee avonden à la carte. Zowel in het buffetrestaurant als à la carte zijn de drankjes niet inbegrepen. De volgende ochtend kun je wel de koffie, thee, sapjes en bubbels (om de andere dag) vrij gebruiken.

Als we het over service hebben, is internet wel een probleem in Villa del Conde. Men heeft, al dan niet samen met Riu, een prachtige boulevard aangelegd of een voetpad aan de voorkant van het hotel tot aan de supermarkt, vlakbij een overigens prima shopping mall. Echter, een openbaar en/of wifi internet is eigenlijk niet voorhanden. Op de Plaza tussen de restaurants wordt wifi aangeboden. De toegang is slecht. Bij de receptie hebben wij mifi aangeschaft voor € 3/dag en een borg van € 50. Ok, dan kun je je e-mail of Facebook lezen in je kamer of op het strand en het zwembad, maar verwacht geen streaming wonderen. Hier hebben de hotels aan de Meloneras strip nog wel een wedstrijd te winnen.

Service gaat natuurlijk niet alleen maar over internet. Dat gaat vooral over mensen die ons tijdens ons verblijf in de watten leggen. Iedereen op Villa del Conde doet zijn uiterste best het ons naar de zin te maken. Wij hebben ons tijdens ons verblijf heel erg welkom gevoeld. De mensen van Villa del Conde verdienen daarom een pluim. Het is wel goed om te werken aan een groep mensen die kunnen omgaan met meerdere culturen. Het viel op dat Lopesan Villa del Conde met vooral Spaanstalig personeel net niet de essentie meekregen van wat de Duitse, Scandinavische, Nederlandse, of Engelse gast wil. Twee deuren verder bij RIU weten ze dat beter.

Wij hebben geen kinderen, dus hebben we bij kindvriendelijkheid geen informatie ingevuld. Van de zes zwembaden waren er zeker twee tot drie kindvriendelijk. Er was een kinderdisco met elke avond dezelfde liedjes en dansjes...; iets dat kinderen herkennen en graag verder op oefenen. Ook een uitdaging voor hun ouders om dat mee te leren doen.

Alles bij elkaar betaalden wij best veel en dat was het waard. Het gaat daarbij meer om de emotionele momenten en die hadden wij ook. We hebben het nog niet gehad over de Thalasso dus de Spa van het hotel. Die is echt geweldig, maar ook echt prijzig.

We hebben daar ons vijfjarig huwelijksmoment gevierd in iets meer dan drie uur met een fles Moët & Chandom. Ja, leuk natuurlijk. We moesten naakt - dat is geen probleem - maar we kregen van die slipjes / slabbetjes om. Na een geweldige hete steen massage mochten we ronddarren in een zwembad met warm water stralen en onderwaterbedjes waar je op mocht liggen. Intussen hadden wij de champagne in ons glas laten bubbelen en vond mijn echtgenoot zijn ring weer terug in het onderste deel van het glas. Nadien hadden we nog een voetmassage.

Ehhmm: ik denk dat men bij Villa del Conde nog wat verder moet werken aan het Thalassio-principe. Het ziet er leuk uit, maar de mensen op de werkvloer weten niet hoe zij een massage moeten geven.
Dhr. Sudpian
11/03/2014 - 20:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Ik vind Lavida Travel een goede reisgenoot. De mensen van Lavida Travel melden zich als er iets onduidelijk is in ons altijd weer bijzondere reisprogramma. Daarom kunnen we altijd onze reis goed afstemmen. Bij thuiskomst is er altijd een welkom thuis-kaart. We hebben nu ook onze review geschreven. Jammer dat we niet op de site onze foto's of video's kunnen achterlaten. Niet alleen achteraf ook tijdens onze vakantie willen wij delen.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria (Spanje)
Plaats
Meloneras (Maspalomas)
Reisperiode
15-10-2014/01-11-2014
Aantal dagen
17

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sudpian
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Bij de 4e kamer was het prima
Dhr. Brands
06/24/2014 - 10:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
16-6-23-6-2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Brands
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Komen zeker al voor de tiende keer en we zullen blijven komen.
De kamers zijn toe aan een kleine renovatie; kastje van tv meubel sluit slecht, afvoer wastafel loopt slecht, spoeling wc half vast. Allemaal kleine dingetjes wat we niet gewend waren.
Voor de rest niets als lof.
Dhr. Oude Booijink
05/19/2014 - 09:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Gebeld voor het niet kunnen inchecken en stoelreservering bij Transavia. Prima geregeld via medewerksters Lavida.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
Mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oude Booijink
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Prijs/Kwaliteit is steeds meer aan het dalen. Eten voor een 5 sterren hotel is matig, weinig variatie
Dhr. Kraanen
04/08/2014 - 08:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
5
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service in combinatie met zeer aantrekkelijke prijs

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
27 mrt t/m 7 april 2014
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kraanen
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Schitterend hotel , Uitstekende ontbijt en diner buffetten ! Voor de tweede keer in dit hotel geweest , zou het aan iedereen aanbevelen .
Mw. Jong
12/19/2013 - 08:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Maar ook klantvriendelijk , service staan hoog in het vaandel bij Lavida!!

Informatie vakantie

Land
Cran Canaria
Plaats
Meloneras
Reisperiode
December
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jong
Reisgezelschap
Met partner

10

Uitstekend, kan niet beter !
Kamer : met name zeer goede bedden (erg belangrijk)
Eten: geweldig!
Service: bijzonder vriendelijk, behulpzaam, attent!
Mw. Hajji-Ligthart
12/18/2013 - 09:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik kende Lavida Travel niet, meegegaan met vrienden die wel bekend waren met Lavida.
Ik heb hiervan geen spijt, prima service, goed.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran canaria
Reisperiode
09-12. T/m 16-12
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hajji-Ligthart
Reisgezelschap
Met vrienden

10

Een top hotel op een top locatie. Heel goede service, zeer lekker eten en een mooie omgeving. Voor ons de beste keuze in gran canaria
Mw. Deveux
11/05/2013 - 21:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd vriendelijk aan de telefoon, ook al heb ik een aantal keren moeten bellen omwille van onze omboeking van egypte naar gran canaria.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
27/10 - 03/11
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Deveux
Reisgezelschap
Groep

8.9

Op aanraden van vrienden... top vakantie!
Mw. Wijmenga
06/04/2013 - 15:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
9
Toelichting over Lavida Travel
Snelle reactie, afhandeling en service

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Meloneras
Reisperiode
aug
Aantal dagen
14 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wijmenga
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Kamers zeer gehorig door de plavuizen vloeren, maar inrichting verder top. Betalen wifi erg overdreven voor dit klasse hotel, terwijl dit slecht werkt op de kamer en aan het zwembad. Ondanks dit was dit ons twaalfde bezoek en gaan dit najaar zeker weer.
Dhr. Oude Booijink
05/30/2013 - 08:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al meerdere malen via Lavida geboekt. Dit bevalt prima. Nooit problemen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Melaneros/Maspalomas
Reisperiode
Mei 2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oude Booijink
Reisgezelschap
Met partner

9.5

uitstekend hotel, bij de pool kan betere service! wifi en internet tegen betaling bij een ***** hotel ? bewaking met stok en handboeien niet erg rustgevend.
Dhr. janssen
05/29/2013 - 10:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima LAVIDA TRAVEL!!!!!!!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
mei
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
janssen
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Een meer dan uitstekend hotel. Wij hadden gekozen van logies en ontbijt en hebben daar geen spijt van gehad. Er zijn vele leuke restaurantjes ook buiten het hotel. Maar ook heerlijk gegeten in het Italiaanse a la carte restaurant welke bij het hotel hoort.
Mw. Koomen
02/10/2013 - 17:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
We hebben onze vorige reis naar Egypte ook geboekt via Lavida travel en dat is toen goed bevallen. En wederom een positieve ervaring hiermee.

Informatie vakantie

Land
Spanje - Gran Canaria
Plaats
Maspalomas
Reisperiode
februari
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Koomen
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Hotel Villa del Conde is zijn 5 sterren zeker waard ,wij hadden HP geboekt en het ontbijt en diner zijn fantastisch , niets op aan te merken .n paar kleine opmerkingen , kluisje en wifi zou in zo'n hotel gewoon gratis moeten zijn ! Maar wij zouden zo weer voor dit hotel kiezen !!!
Mw. Jong v Vliet
12/21/2012 - 19:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Lavida heeft duidelijke website , is zeer klantvriendelijk , je weet zeker dat je niet te veel betaald . Wij zijn zeer tevreden met lavida en hebben alweer onze volgende reis bij Lavida geboekt !!

Informatie vakantie

Land
Spanje Gran Canaria
Plaats
Meloneras
Reisperiode
december
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jong v Vliet
Reisgezelschap
Met partner