Abora Catarina by Lopesan
Prijzen en boeken

Abora Catarina by Lopesan

Het 4-sterrenhotel Abora Catarina by Lopesan Hotels ligt centraal aan de duinen van Maspalomas, op ca. 250 m van het winkelcentrum 'Cita'. Het strand kan je bereiken op ca. 900 m (te voet door de duinen) of met de shuttlebus van het hotel (6x/dag). De 410 kamers zijn ruim en beschikken over tv, wifi, minibar, kluisje en balkon. Er is een buffetrestaurant met terras en er zijn meerdere bars waaronder een snackbar. Je verblijft hier op basis van all inclusive, de dranken zijn 'around the...

7.8

Ietswat misleidende tekst op Neckermann site.hieruit is op te maken dat alles is gerenoveerd, echter niet alle kamers zijn gerenoveerd. Wij kregen een ongerenoveerde kamer, terwijl wij een gerenoveerde hadden verwacht, zoals op de foto's van de Neckermann site.
Dhr. Rijn
09/01/2017 - 23:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Alles weer keurig verzorgd door Lavida. Wel wat erg veel email voor vertrek.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
Augustus 2017
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Rijn
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Daar ik alleen ben vind ik de prijs erg hoog. 13 nachten= ruim 2000 euro
In verhouding maak ik in deze tweepersoonskamer minder vuil. Ik gebruik 1 bed.
Ik douche twee a drie keer in de week.
Ruim mijn kamer op voor ik ga ontbijten,
maar betaal in verhouding meer dan twee personen doen.
Mijn ontbijt: een bakje muesli-yoghurt en een vrucht.
Diner: stukje vis, salade of gekookte groenten, (geen aardappelen, patates, rijst of pasta)toetje van vla, of vruchtjes.
Als ik zie hoe vol men de borden laadt, vind ik het niet terecht dat alleenstaanden zoveel extra moeten betalen.
Mw. Veenstra- Kürten
02/12/2017 - 16:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Ik kende mevr. Ilse van Langen reeds van Reisbureau Globe.
Toen zij daar niet meer kon blijven werken en ik hoorde dat ze bij Lavida was gekomen, ben ik direct overgestapt.
Ook deze keer heeft ze mij met grote zorg geholpen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Inglés
Reisperiode
27 jan -9 febr 2017
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Veenstra- Kürten
Reisgezelschap
Alleen

9.5

Hotel heeft een Heerlijke ligging bij de duinen, het hotel heeft een goede variatie van het eten en goed van temperatuur, vriendelijk personeel.
Makkelijk met openbaar vervoer en natuurlijk met de taxi.
Dhr. Kats
11/05/2016 - 09:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Bij vragen direct antwoord gekregen en netjes geholpen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
28 oktober - 4 november
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kats
Reisgezelschap
Met partner

7

Eten was wat minder voor een vier sterren hotel. De bediening in het restaurant liet ook nog al eens te wensen over.
Dhr. Iersel
03/18/2016 - 10:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
6
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
7
Service
5
Advies
7
Klantvriendelijkheid
5
6
Toelichting over Lavida Travel
Service is me erg tegengevallen. Heb enige keren gevraagd om een preferentie door te geven. Bij het hotel was niets binnengekomen. Heb veel moeite moeten doen, zelf een aanvaardbare kamer te krijgen. Dat is gelukt, maar heeft me een dag gekost om over te huizen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
17-02-2016 t/m 16-03-2016
Aantal dagen
4 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Iersel
Reisgezelschap
Alleen

9.2

Prima hotel ,alleen jammer dat je overal extra voor moet betalen: WIFI € 2 per dag, huur handdoek €5. Buiten terras, zodat je lekker buiten kunt eten.
Dhr. veen
07/23/2015 - 12:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
altijd alles goed in orde

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
playa del ingles
Reisperiode
juli 2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
veen
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Gewoon een goed hotel. Pluim voor het personeel. Zeer goed diner, al heeft men moeite met warm houden. Koffie slecht. Bedden kunnen beter. Zwembad rumoerig, soms harde muziek, druk met animatie, klein en ondiep (1,40). Wi-Fi gratis in het Madison restaurant.
Dhr. Ket
07/01/2014 - 17:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik had nog nooit van Lavida Travel gehoord, maar een prima reisorganisatie met laagste prijs.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Plaja del Ingles
Reisperiode
juni 2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ket
Reisgezelschap
Met partner

8.3

goede schoonmaak van kamer. eten in het restaurant voortreffelyk. aan te bevelen maar niet zo geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. geen rechtstreekse verbinding naar restaurant voor rolstoelers.hotel heeft vele niveau verschillen en ook hier ligbedden bezetten met handdoek,je reinste aanfluiting
Dhr. Hekker
01/31/2014 - 03:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
1
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
U word zelfs geprezen door de Consumentenbond waar ik lid van ben.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
06-01-2014
Aantal dagen
3 wkn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hekker
Reisgezelschap
Alleen