Casas de Bettina
Prijzen en boeken

Casas de Bettina

Het gevoel van thuis zijn op Gran Canaria! De bungalows zijn eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien. Dit kleinschalige complex heeft een rustige ligging en is een absolute aanrader! Het ligt vlak bij het centrum en op een kleine wandeling van het strand. Lig je liever bij het zwembad? Dat kan natuurlijk ook! Het zwembad wordt gedeeld met maar drie andere appartementen. En in alle rust, want kinderen zul je hier niet tegenkomen. Boek wel snel, want er zijn maar vier bungalows beschikbaar....

8.6

Een kleinschalig bungalowpark met 4 bungalows. De ligging is perfect, dichtbij shoppingcenter Cita en het strand en boulevard. Bungalows zijn wat gedateerd en kunnen een renovatie hebben maar worden goed schoongehouden. Keuken is voorzien van vele apparaten een ook heerlijk is het dakterras (privé) bij elke bungalow). Voor mindervaliden die slecht ter been zijn is het zwembad niet geschikt. De zwemtrap is klein is zit aan de diepe kant van het zwembad en helaas zit er een hek om het zwembad wat het uitzicht er niet mooier opmaakt vanuit de bungalow.
Dhr. Janssen
09/02/2017 - 18:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Geboekt via Internet en daarna 2 keer gebeld. Goede service en tevens wordt meteen aangeboden de eventuele reservering op Schiphol voor de auto. Prijs/kwaliteit is redelijk gezien de gedateerde inrichting.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
24-08-2017/31-08-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Janssen
Reisgezelschap
Met vrienden