Corallium Dunamar by Lopesan
Prijzen en boeken

Corallium Dunamar by Lopesan

Je verblijft hier in een echt tophotel. Hotel Corallium Dunamar by Lopesan Hotels is prachtig gelegen, direct aan de boulevard van Playa del Inglès, met mooie kamers, zwembaden in terrasvorm en een overheerlijke keuken. Het hotel biedt vanaf het hoger gelegen zonneterras een magnifiek uitzicht over de zee en het strand. Hotel Corallium Dunamar by Lopesan Hotels telt diverse zwembaden waar het aangenaam vertoeven is. Daarnaast kun je ook tafeltennissen, darten en in de avonduren is er...

9.2

Adults only en heerlijk een week niks gedaan. Hotel is gerenoveerd. Personeel erg vriendelijk en alles zo schoon en netjes. Ligging perfect aan zee en boulevard. Hotel heeft 3 zwembaden.
Mw. Midde
03/23/2019 - 19:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goed en betrouwbaar reisbureau. We zijn al jaren klant.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
15 tm 22 maart 2019
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Midde
Reisgezelschap
Met partner

7.6

top hotel prachtige ligging perfect eten
Mw. Ooteman
08/07/2017 - 13:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
8
Klantvriendelijkheid
6
7.3
Toelichting over Lavida Travel
goede service goede prijs

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Inglés
Reisperiode
5-6 t/m 12-6 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ooteman
Reisgezelschap
Met vrienden

8.7

Top locatie, prima hotel.
07/14/2017 - 11:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Super reisorganisatie, alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de Ingles
Reisperiode
Juli 2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

9

Heel tevreden!
Dhr. Kammeraat
06/17/2017 - 13:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Heel tevreden!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
05-06-2017tot 16-06-2017
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kammeraat
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Het is een prima hotel! Fijne ligging bij de boulevard. Mooie botanische tuin en 4 zwembaden en een goed restaurant! Geweldig wij gaan nog een keer!
Mw. duuren
06/10/2017 - 06:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Super hotel alles erop en eraan, 4 sterren waardig

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
10 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
duuren
Reisgezelschap
Overig

8.7

Ifa Dunamar is een prachtig hotel met een perfecte ligging. Binnen 1 minuut ben je bij de boulevard en op het strand en na 5 minuten lopen bij kasbahcentrum 10 minuten naar yumbo centrum. Bij aankomst liep er iemand mee naar de kamer om onze koffers te brengen en de kluis te installeren. Grote kamer met tv en zender rtl 4 en bvn zijn ook aanwezig. De kamers worden erg goed schoon gemaakt en zelfs het rvs bij het zwembad werd elke 2 uur gepoetst en de rest goed schoon gemaakt.
Bij het zwembad kun je de badmeester vragen om een parasol en zelfs als deze verzet moet worden doen zij dit.
We hadden een lampje kapot op de badkamer, 1 telefoontje om 19uur en 5 minuten later werd het al gemaakt. Super service.
Wifi kun je betaald nemen maar in de lobby en eetzaal heb je gratis Wifi. In de avond ciao ciao bar tegenover hotel.. leuk en gezellig. Breng ook eens een bezoek aan Meloneras en bij de kamelen, prachtig taxi bij het strand playa del ingles naar meloners 5 a 6 euro enkele reis ook in de nacht. SUPER VAKANTIE wij gaan zeker terug!
Mw. Duuren
06/08/2017 - 18:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
3
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles prima.. alleen.. bij deze reis stond op de site dat je een gratis fotoboek mocht maken. Echter heb ik deze code nooit gekregen na een telefoontje kreeg ik te horen dat de codes op waren en dat ik niets kreeg.
Niet bepaald netjes als het wel vermeld staat op de site. Ander alternatief kreeg ik niet. Vind het nog steeds jammer.

Verder zijn ze altijd behulpzaam en bieden ze mooie reizen aan. Gelukkig hebben ze geen 0900 nummer.. dat is echt een voordeel!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del ingles
Reisperiode
28-05-2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Duuren
Reisgezelschap
Overig

9.1

Prima hotel. Vooral de ligging t.o.v. het strand is geweldig. Terwijl vele anderen enorme trappen moesten op-/aflopen, konden wij met de lift naar beneden en zo de boulevard oplopen. Het personeel was uiterst vriendelijk. Het eten was zeer gevarieerd en er was altijd voldoende.
Dhr. Kammeraat
05/27/2016 - 20:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
9
Toelichting over Lavida Travel
Jarenlange goede ervaring.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
16-26 mei 2016

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kammeraat
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Niet erg geschikt voor kinderen
Dhr. Vermeulen
02/15/2016 - 20:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service,

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del ingles
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vermeulen
Reisgezelschap
Met partner

8.9

top hotel dicht bij het strand, winkeltjes en terassen.
Prachtige kamer, aan het zwembad.
Eten top, smiddas gezellig happy hour,
s avonds gezellig muziek of show. Wij gaan zeker terug.
Mw. Ooteman
01/19/2014 - 15:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is altijd goedkoper dan rechtstreeks bij touroperator te boeken.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
playa del ingles
Reisperiode
11- 01- 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ooteman
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Prima hotel. Zwembad, klantvriendelijkheid en eten was dik in orde. Kamers waren prima maar niet uitzonderlijk.
Dhr. Hellemond
09/08/2013 - 15:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Voor de gewenste reis was Lavida het beste geprijsd. Op vragen naderhand m.b.t. verlengen vakantie werd snel op gereageerd. Wij zijn dus tevreden met de geboden service en het prijsniveau. Maar ook de site is goed. Vooral houden zo!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles/ Gran Canaria
Reisperiode
31 aug t/m 7 sep
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hellemond
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Prima hotel, wel veel ouderen.
Dhr. Overveld
05/20/2013 - 21:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida verleend goede service en is altijd goedkoper dan de organieke aanbieder.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
Mei 2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Overveld
Reisgezelschap
Met partner

9

Wij hebben een fantatsiche week gehad. Het personeel is bijzonder vriendelijk.
Mw. Bakker Hoitema
09/02/2012 - 14:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Je zoekt natuurlijk altijd naar de laagste prijs combinatie maar Lavida is behoorlijk bekend en duidelijk.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Playa de Ingles
Reisperiode
26-8-2012
Aantal dagen
31-8-2012

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bakker Hoitema
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.6

super vakantie gehad, een min punt bedden hard
Dhr. vlassak
08/14/2012 - 11:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
goed geregelt

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
4-8-2012 tot 13-8-2012
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
vlassak
Reisgezelschap
Met partner