Corona Blanca
Prijzen en boeken

Corona Blanca

Voor een fantastische vakantie op het zonovergoten Gran Canaria, ben je bij hotel Corona Blanca aan het juiste adres! Neem een duik in het zwembad en geniet van de Spaanse zon op het zonneterras. Een dagje aan de zee? Het strand is op een steenworp afstand! Laat je verrassen door de levendige omgeving en de gezellige restaurants, bars en winkeltjes van Playa del Inglés. 
Er op uit? Verken de prachtige natuur van het Canarische eiland Gran Canaria en ontdek de mooiste plekjes! Boek snel jouw onvergetelijke vakantie naar Corona Blanca!
 

  • Populair hotel
  • Levendige omgeving
  • Genieten aan het zwembad

8.1

Mooie ruime kamers. Centraal gelegen bij de kasbah. 5 minuten lopen naar strand.
Dhr. Heijden
10/22/2018 - 13:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Zoals altijd prima geregeld. Papieren op tijd en overzichtelijke site.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Play del ingles
Reisperiode
Oktober 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Heijden
Reisgezelschap
Met vrienden

8.1

goeie service en organisatie van de reis (o.a. luchthaventransfert)
Mw. cockheyt
01/27/2018 - 15:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
handige website

Informatie vakantie

Land
gran canaria
Plaats
playa del ingles
Reisperiode
januari
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
cockheyt
Reisgezelschap
Met vrienden

8.7

De inrichting is mooi geworden. Jammer dat er geen airco is.
Mw. Lekatompessy-Matitahatiwen
08/20/2016 - 10:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Problemen gehad met inloggen op de site, maar heel snel en vriendelijk telefonisch geholpen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
28 juli t/m 18 augustus 2016
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lekatompessy-Matitahatiwen
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Prima, redelijk geprijsde appartementen voor een leuke vakantie op Gran Canaria. Ligging op loopafstand van de liften of de trap naar het strand. Ligt heel dicht bij de Kashba en andere koop- en uitgaanscentra. Dat leverde vroeger wel eens overlast op, maar door nieuwe regelgeving is het nu veel rustiger. De mensen van de receptie en ook het overig personeel zijn heel vriendelijk en voorkomend. Het hotel beschikt over een prima (verwarmd!) zwembad met genoeg ruimte om je ook hier goed te vermaken. De bar aan het zwembad levert behalve drankjes ook eenvoudige hapjes. Voor wie meer wil zijn er twee supermarkten op minder dan 100 meter van het hotel.
Onze enige klacht is de WIFI in het hotel: veel te duur voor wat geleverd wordt, je moet steeds opnieuw met een ingewikkelde naam en wachtwoord inloggen en de bandbreedte is beperkt. Dan is het gemakkelijker om op een terras of bar in Playa of aan het strand gebruik te maken van de daar aangeboden gratis wifi.


Dhr. Akkereen
04/29/2016 - 11:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Zowel telefonisch als ook in het kantoor vriendelijke en accurate reisadviezen en boekingen. We maken regelmatig gebruik van de diensten van Lavida en zouden geen klacht kunnen bedenken. Voor ons zijn ze top!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Inglés
Reisperiode
april 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Akkereen
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Een goede accommodatie voor wie niet al te hoge eisen stelt. De behandeling van de cliënt is vriendelijk en gemoedelijk en eventuele klachten worden, zover mogelijk, goed verholpen. Omdat veel van de beschikbare appartementen privé eigendom zijn kan de meubilering en uitstraling nogal wat verschillen. Ons appartement kwam ons sober over, hoewel de noodzakelijke dingen wel aanwezig waren. Storend was, dat de matrassen op de bedden tien centimeter overstaken waardoor de deur van de slaapkamer niet dicht kon. Werkelijk vervelend vonden we de aangeboden en o.i. veel te dure WIFI mogelijkheid. Iedere keer als je internet wilt gebruiken word je genoodzaakt om opnieuw in te loggen met een lange en niet uit het hoofd te onthouden inlognaam en code. En dat terwijl je op de meeste terrassen en in restaurants gebruik kunt maken van gratis WIFI. Er is verbetering beloofd en we gaan vast wel terug, dus we zullen zien....

Dhr. Akkeren
04/22/2016 - 12:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
We laten al lange tijd Lavida onze vakanties en andere trips regelen en zijn daar steeds heel tevreden over. Vriendelijke service en goede kennis. Dus dat houden we zo.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
9 tot 22 april 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Akkeren
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Appartement Corona Blanca ligt centraal gelegen, op loopafstand van boulevard en strand, ook winkelcentra goed te belopen.
Appartement was netjes en compleet, alleen weinig zon op het balkon.
Mw. Faber
01/14/2016 - 16:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Gezien eerdere ervaring nu ook weer geboekt bij Lavida Travel, altijd de scherpste prijs en goede service.
Bij vragen zijn ze goed te bereiken. Wederom weer prima bevallen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Inglés
Reisperiode
27 december t/m 2 januari
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Faber
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

De ligging is perfect voor als je van stappen houdt. Als je naar het strand wilt, is het ongeveer 10 minuten (maximaal) lopen. Het zwembad is erg ruim, maar wel saai. Aangezien er veel jongeren in dit appartement zitten, had ik verwacht dat er meer sfeer zou zijn. Er is niet echt een bar aan het zwembad en er wordt ook geen muziek gedraaid. Zelf mag je ook niet al te luid muziek draaien, want dan worden je speakers afgepakt.

De nachtreceptionist/bewaker is erg onaangenaam. Waag het maar niet om vrienden mee te nemen naar je accommodatie om even in te drinken, want hij zal je in het Spaans uitschelden en achterna rennen met een gummiknuppel. De schoonmaak is erg slecht. Lakens zijn in de 15 dagen niet verschoond en van schoonmaken kwam nauwelijks iets. De schoonmaakster ging met dezelfde doek over de tafels en het toilet..

De bedden slapen verder prima, er is een slaapbank in de woonkamer die ook prima is. Op de begane grond kom je trouwens veel kakkerlakken tegen, dus ik raad je aan om minstens op de 1e verdieping te zitten.

Al met al heb ik een super vakantie gehad in Broncemar!
Mw. Calzo
08/13/2013 - 11:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
5
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Super reisbureau! Enorm klantvriendelijk en beantwoord erg snel vragen!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
junu
Aantal dagen
15 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Calzo
Reisgezelschap
Met partner