Corona Roja
Prijzen en boeken

Corona Roja

Dit gezellige appartement ligt op het Canarische eiland Gran Canaria. Zowel het centrum als het strand zijn op loopafstand, ideaal voor iedereen die Gran Canaria wil ontdekken en gaat voor eenvoud! Dit appartement is perfect voor een vriendenvakantie, stappen en shoppen is hier namelijk goed te doen! Ook in de appartementen zelf hoef je je niet te vervelen. Neem een duik in een van de zwembaden of relax op het dakterras!

 

Corona Roja beschikt over:

  • 185 appartementen
  • Het hoofdgebouw heeft 4 liften
  • Gratis Wi-Fi in de openbare ruimte
  • Receptie
  • Parkeren in de straat, Wi-Fi op de kamer en supermarkt zijn tegen betaling
  • Buffetrestaurant, bar
  • Buitenbad, binnenbad
  • Kinderbad buiten
  • Ligbedden en parasols beschikbaar
  • Zonneterras aanwezig
  • Pooltafel en tennisbaan (buiten)
  • Babybedje en een speeltuin
  • Inbegrepen:
    • Schoonmaak kamer (5x per week)
    • Bedlinnen
    • 1 bedlinnenwissel per week
    • Handdoeken
    • 3 handdoekenwissels per week
    • Theedoeken
    • 3 theedoekenwissels per week

 

Ligging

Het strand ligt op maar 200 meter en het centrum van Playa del Inglés is ook op loopafstand te bereiken! Winkeltjes vind je al op 100 meter en de luchthaven (30 km) is ook goed te doen met de transfer.

8.4

Wij hebben voor een week in Corona Roja verbleven en is ons goed bevallen. het hotel Ligt niet in het centrum maar is goed te doen per taxi of ter voet. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bevalt een kamer niet dan kan men altijd vragen om een andere kamer. Het strand ligt 100 meter vanaf het hotel en is via de achterkant van het hotel goed bereikbaar. Ook ligt het hotel tegen het shoppingcentrum Tropical aan waar het leuk winkelen is. De kamers zijn voor een gedeelte gerenoveerd. Wij hadden geen gerenoveerde kamer maar voldeed prima en hadden een erg groot balkon. Mooi uitzicht over Playa en het strand. Wij hadden alleen ontbijt geboekt en zijn avonds lekker uit eten geweest in de restaurants in de omgeving of in het appartement gekookt wat uitstekend gaat, aangezien er een keuken is die van alle gemakken is voorzien. In het hotel is een supermarkt (goedkoop), parfumeriezaak, pinautomaat, massagesalon, kapper en verhuurbedrijf van elektrische scooters. Zeker een aanrader om eens een scooter te huren. Enige nadeel is de kleine liften waar maar 4 personen in kan. Vooral tijdens openingstijden van heet eten moet men even wachten maarja, het is vakantie toch.... Als men vroeg gaat eten valt het reuze mee. De kamers worden goed schoon gehouden en ook handdoek wissel is prima. Wat een ieder moet begrijpen is dat het hier gaat om een 2 sterrencomplex. Voor kleine kinderen is het geen aanrader aangezien hier geen voorzieningen voor zijn. Gelet op de prijs/kwaliteit heeft men zeker niet te klagen. WIL MEN LUXE DAN MOET MEN HONDERDEN EURO'S MEER BETALEN EN NAAR EEN ANDER HOTEL GAAN.
Dhr. Janssen
09/24/2018 - 11:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Boeken al enkele jaren bij lavida Travel en bevalt erg goed. Vriendelijke klantenservice, goede prijs/kwaliteitsverhouding qua reisaanbod, behulpzaamheid met vragen en of opmerkingen. Alles goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
13/21 september
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Janssen
Reisgezelschap
Met vrienden

7.9

Hotel was 2 sterren en dit klopte inderdaad. Ontbijt daarentegen was prima, lunch was oke, maar diner viel tegen. De kamers waren gedateerd, hadden wat kleine gebreken en niet super schoon. Maar wel ruim, en koel terwijl we geen airco hadden. Later om geboekt naar een gerenoveerde kamer deze was erg mooi super fijne inloop douche, maar niet erg ruim en geen airco. Prima locatie, dicht bij de zee, boulevard, en winkels. Vreemd dat je voor de tv moet betalen. Jammer dat er geen waterkoker was. Wel een kookplaat en pannetjes. Bij het zwembad altijd genoeg zonnebedden.
Mw. nijhof
09/08/2018 - 23:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Gunstige prijs maar we werden ook prettig en vriendelijk geholpen. Wel 1x beloofd dat ik nog een berichtje over een betaling zou krijgen en dit niet meer gekregen maar zelf moeten opzoeken op mijn account.
Kan een keer gebeuren, verder prima contact gehad.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Playa des Ingles
Reisperiode
augustus 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
nijhof
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Ligging tov het strand is perfect, tov het centrum prima als je van een wandeling houdt (15 min kasbah, 30 min yumbo). Kamers zijn prima, maar niet heel ruim. Met balkon best te doen. Wij hadden alleen logies, maar eten dat je van de kaart kan bestellen is lekker en niet duur. Je hebt zoveel restaurants dat het ook wel lekker is om buiten de deur te eten! Prima hotel voor dit geld.
Mw. Vries
09/05/2018 - 17:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Zeer tevreden met Els

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
27-8 / 3-7
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vries
Reisgezelschap
Met partner

8.5

De kamers zijn toe aan een opknapbeurt
Dhr. Overbeeke
11/26/2017 - 16:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.4
Toelichting over Lavida Travel
Alles was perfect geregeld

Informatie vakantie

Land
Cran Canaria
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
november
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Overbeeke

7.1

Eten: niet veel keus, maar wat er was smaakte prima en er was voldoende. Vriendelijk personeel,
Dhr. Veldman
11/10/2017 - 19:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
5
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Konden bij het uitstappen niet zo snel vinden in welke bus we naar ons hotel moesten

Informatie vakantie

Land
Grancanaria
Plaats
Playa del ingles
Reisperiode
1-11-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Veldman
Reisgezelschap
Met vrienden

9.4

Je krijgt wat je betaald,zo niet meer,kan geen negatieve dingen bedenken,super vakantie gehad.
Dhr. Braam
10/10/2017 - 09:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer vriendelijk en duidelijk

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del ingles
Reisperiode
25-09t/m 09-10-2017
Aantal dagen
2weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Braam
Reisgezelschap
Met partner

6.7

Het appartement ligt gunstig t.o.v. Maspalomas e.d. en de service in het hotel was goed, maar het eten was dramatisch. Super weinig keuze, aangebrande hamburgers - slappe loempia's en patat - keuze uit één warme groente zoals spruiten en/of broccoli, soepen zijn niet lekker zoals groentesoep zonder groenten. Beleg voor het ontbijt zoals ham en kaas, was minimaal 4 mm dik, en houdt zelf niet zo van dikke plakken. Drankjes waren wel redelijk. Kamer was groot en bedden waren redelijk, maar hygiëne was niet goed. Handdoeken en kamers werden eens in de 3 a 4 dagen verschoond. Badkamer zaten allemaal scheuren in waar ook kakkerlakken uitkwamen...dus succes. Wij zaten op de tweede etage, met terras alleen lag daar brood en viezigheid op van de 15 etages daarboven die brood gooide voor de duiven. Tv moet je voor betalen met een soort van muntapparaat die aan de tv is gekoppeld (had ik nog nooit gezien). Zwembad was goed! Je kon ook kussens kopen voor 50 cent per dag p.p.
Mw. Viersma
08/22/2017 - 09:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
4
Eten
2
Kamers
3
Kindvriendelijkheid
2
4.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Al meerdere keren via Lavida travel geboekt. Top service!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
3 aug - 15 aug 2017
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Viersma
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.5

Hotel is prima. Geboekt inclusief ontbijt en dit was goed verzorgd. Zwembad is koud en ligt vanaf 16.00u in de schaduw, maar daarintegen hebben ze een weggetje naar het strand van achter het hotel waardoor je maar 200m hoeft te lopen. IDEAAL. Schoonmaak viel tegen; bij aankomst een schone kamer, dag erna alleen bed op gemaakt en dag 3 geen opgemaakt bed en ook alsnog geen schone handdoeken. Dag 4 wel weer alles picobello schoon. 1x in de 3 dagen dus schone handdoeken. Het eten (a la carte) is goed te doen en voor een lage prijs, ligging t.o. centrum en strand is goed en alles op loopafstand!
Mw. Vries
05/09/2017 - 12:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
5
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Els helpt me altijd heel goed! :-)

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Inglés
Reisperiode
1-8 mei 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vries
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Redelijk goed hotel prima ligging vriendelijk personeel ondanks onderbezettingavond eten zou iets beter van kwaliteit kunnen zijn
Mw. Frankhuisen-Blankenstein
04/06/2017 - 10:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Bevalt prima klantvriendelijk wordt altijd naar de goedkoopste mogelijkheden gezocht ben zeer tevreden

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playas del ingles
Reisperiode
21 maart t/m 5 april 2017
Aantal dagen
15 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Frankhuisen-Blankenstein
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Het hotel heeft een goede ligging voor 4 euro met taxi naar yumbo lopend 10 minuten. Het eten is simpel maar goed te doen voor een aantal dagen, maar eten in Gran Canaria kan je overal heel goedkoop. Prima service en snelle vervanging als iets kapot is. Mooi uitzicht op de zee. Ruime kamers simpel maar prima in orde. Schoonmaak prima bijna dagelijks schone handdoeken. Alle slechte recencies snap ik niet , als je voor 2 sterren alle luxe verwacht moet je maar iets anders boeken.
Dhr. Begeman
11/15/2016 - 18:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Prima in orde

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
November 2017
Aantal dagen
6

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Begeman
Reisgezelschap
Met vrienden

7.5

Zeer eenvoudig hotel. We zaten op 9 hoog op een hoek (kamer 901) Enorm veel wind, gierde en de schuifpui rammelde hierdoor. Terwijl we zelfs een "tuinkamer" hadden, maar het waaide enorm. De kamerdeur moest op slot gedraaid worden, anders waaide alles open.
Het personeel was wel erg vriendelijk en behulpzaam.
Dhr. Visser
03/11/2016 - 12:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
We worden vriendelijk en goed geholpen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa des ingles
Reisperiode
27-2 t/m 6-3-2016
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Helaas wat tegen gevallen. We hadden animatie verwacht, maar er was niets! Vertier moet je dus buiten het hotel zoeken. Pluspunt was dat er genoeg ligstoelen bij het zwembad waren. Echter niet genoeg parasols.
Voor ons volgende keer een ander hotel.
Dhr. Biemans
08/21/2014 - 12:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
5
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Voor al mijn vragen ben ik steeds keurig en vriendelijk geholpen.
Dus volgende keer zal ik wellicht bij Lavida gaan boeken.

Informatie vakantie

Land
Canarische Eilanden
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
06 aug t/m 20 aug
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Biemans
Reisgezelschap
Met partner