Green Field
Prijzen en boeken

Green Field

Op zoek naar een fantastische vakantie naar het zonovergoten Gran Canaria? Dan ben je bij het driesterren aparthotel Green Field aan het juiste adres! Loop naar het strand en geniet van een heerlijke dag onder de Spaanse zon! Een duik in de zee mag natuurlijk niet ontbreken. Ontspan met een verkoelende cocktail aan het zwembad en geniet! 
Ga heerlijk dineren en sluit de dag af met een drankje in de bar. 

Er op uit? Ontdek het gezellige centrum Playa del Inglés en maak kennis met het prachtige Gran Canaria! Boek snel jouw onvergetelijke vakantie naar Green Field!

 

7.8

kamers en balkon worden slecht schoon gemaakt,en weinig variatie in het eten
Dhr. brakel
10/08/2018 - 21:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
4
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
goed en netjes geregeld

Informatie vakantie

Land
gran canaria
Plaats
playa del ingles
Reisperiode
24-9-2018
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
brakel
Reisgezelschap
Met partner

7.2

Moet je wel aan de regels houden van het hotel. maar lekker rustig en nette hotel.
Mw. Rossum
07/18/2017 - 20:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
5
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
6
Advies
8
Klantvriendelijkheid
6
7.2
Toelichting over Lavida Travel
vind altijd goedkope vakantie bestemming en de service is goed en betrouwbaar.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
08-07-2017 t/m 14-07-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rossum
Reisgezelschap
Overig

7.5

Hotel Green Field is een wat oudbollig hotel, maar.... je hebt er alles wat je nodig hebt .. de bedden zijn 2-1 persoons maar lekker breed... het eten is goed...en gevarieerd. Wel is het natuurlijk zo, dat je het niet kan en mag vergelijken met de hotels in Turkije . Maar hier is de prijs ook naar...Ook wel goed om te weten dat er GEEN handdoeken service is... dat is wel een MINPUNTJE! Ook moet je de kuisjes huren de afstandsbediening voor de tv daar betaal je een borg voor( die je later terug krijgt) Het hotel is wel aan een opknap beurt toe, maar daar wordt aangewerkt, op het dak is er de mogelijkheid om NAAKT te zonnen als men dit wilt.
Dhr. Elders
03/16/2017 - 10:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Netjes geholpen toen we belden om iets te vragen..

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
maart
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Elders
Reisgezelschap
Met partner

8.2

-
Dhr. Geluk
11/30/2016 - 13:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Telefonisch zeer prettig en snel te woord gestaan n.a.v. een vraag die we nog hadden. Zelfs in de avonduren telefonisch bereikbaar, top!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Inglès
Reisperiode
18-11-16 t/m 25-11-16
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Geluk
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Reis is goed verzorgt. Informatie was duidelijk en helder. Green Field is een goede accomodatie. Perfecte ligging met goede kamers en nette bediening. Eten is blijkbaar moeilijk om goed te regelen. Ook hier wordt het eten al koud geserveerd vanuitbde keuken. Aanrader is om buiten de deur te eten
Dhr. Scholten
10/22/2015 - 19:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
5
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Informatie em afhandeling is duidelijk en correct. Ook behulpzaam voor iemand die niet vaak een vliegvakantie boekt. Wel matig tevreden over de vliegmaatschappij (Transavia)

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa del Inglés
Reisperiode
oktober 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Scholten
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Voor de tweede keer in dit hotel geweest. Is in een gezellige omgeving en niet te ver van het strand. Wij hadden half pension en het eten was heel divers elke avond iets anders en genoeg keuze.
Mw. Vos
03/24/2014 - 15:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
tot op heden 4 maal via lavida geboekt en altijd netjes afgehandeld

Informatie vakantie

Land
gran canaria
Plaats
Playa del Ingles
Reisperiode
9 t/m 23 maart
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vos
Reisgezelschap
Met partner