Cordial Mogán Valle
Prijzen en boeken

Cordial Mogán Valle

Appartementen Cordial Mogán Valle is een modern en comfortabel vakantiecomplex niet ver van het schilderachtige centrum van Puerto de Mogán. De appartementen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast beschikt het over een bar met lounge terras, maar liefst 3 zwembaden, vele kinderfaciliteiten en professioneel wellnesscenter. Ideaal dus voor een ontspannen familievakantie! Het 3-sterren Appartementen Cordial Mogán Valle beschikt over een restaurant,...

8.7

Mooi hotel/appartementen. Uitstekende service!
Eten is lekker zowel in de ochtend als avond.
Tijami
08/23/2018 - 07:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Altijd de laagste prijs en je spaart punten!

Informatie vakantie

Land
Gran canaria
Plaats
Puerto de mogan
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
12 dgn

Informatie klant

Achternaam
Tijami
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Wij hadden een kamer met twee slaapkamers. Deze kamer was net gerenoveerd. Er waren nog een aantal opleverpuntjes niet in orde maar die werden dezelfde dag nog opgelost. Personeel is vriendelijk, spreekt goed Engels. Animatieteam had van ons wat actiever mogen zijn en als er zoveel Nederlanders aanwezig zijn, is een Nederlandssprekende animatie ook handig.
Dhr. Woude
05/13/2018 - 10:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Wij wisten al naar welke locatie wij wouden en Lavida Travel had deze nog beschikbaar voor een hele goede prijs. Service is prima.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Puerto de Mogan
Reisperiode
Mei 2018
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Woude
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Mooi appartement. Wij hadden een driepersoonsappartement geboekt. We hadden een slaapkamer met 2x een 1persoonsbed. In de woonkamer een slaapbank (evt. voor twee personen). Ruime badkamer. Vooral het terras was erg groot. Een zitje voor vier personen en we hadden twee ligbaden. Ze gaven meteen aan dat we een derde mochten bijvragen en dat hebben we ook gedaan. Heel erg ruim balkon dus! Handdoeken worden niet iedere dag vervangen, maar als je meer nodig hebt is dit te vragen bij de receptie. Er zit een supermarkt super dichtbij. Boulevard is eventjes lopen en is niet groot. Bij het strand een stukje met wat restaurantjes en bij de haven ook een stukje. Aanrader qua restaurant is Marina bij de haven. Vriendelijk personeel, veel keuze qua eten en niet duur. Zwembaden zijn ook netjes bij het appartement. Twee zwembaden waar kinderen bv ook met opblaasbanden mogen en in 1 zwembad mag dit niet. De quiet pool. Stil hoefde het er niet te zijn, maar het is er zeker veel rustiger dan in de andere twee zwembaden. Fijn!
Mw. Vrei
08/04/2016 - 08:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
10
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Fijn dat er via een chat vragen gesteld kunnen worden en de prijs was erg goedkoop.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto de Mogan
Reisperiode
27 juli tm 3 aug
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vrei
Reisgezelschap
Met vrienden

8.3

niet te grote toeristenplaats met aangename sfeer; goede appartementen met een winkel er tegenover. Het strand is op loopafstand.
Mw. Eevers
03/01/2016 - 15:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
n.v.t.
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.4
Toelichting over Lavida Travel
prima telefonische ervaring met de medewerkers; adviezen waren to the point; beloftes werden nagekomen.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria ( Spanje)
Plaats
Puerto de Mogán
Reisperiode
februari 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Eevers
Reisgezelschap
Met partner

8

Zeer kindvriendelijk appartementencomplex, veel faciliteiten voor kleine kinderen.
Bij aankomst laat op de avond was het kinderbed niet aanwezig in de kamer. Terwijl dit wel van tevoren bij de boeking was aangegeven.
Schoonmaak kan veel beter, kregen ook altijd te weinig handdoeken, waardoor we regelmatig contact op moesten nemen met de receptie.
Dhr. Renselaar
09/22/2015 - 08:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
10
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn zeer prettig geholpen door collega Resa Gouda. Wij hebben het contact zowel per mail als telefonisch als zeer klantvriendelijk ervaren, onze complimenten!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto de Mogan
Reisperiode
September 2015
Aantal dagen
10 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Renselaar
Reisgezelschap
Met gezin

7.5

Ga je voor zon, zwembad, strand op loopafstand en verder niet veel dan is Cordial Mogan Valle in Gran Canaria een prima locatie. Wel volledig gericht op toeristen, overal aan de kust. Alleen in binnenland iets van cultuur. Veel eetgelegenheden (geen bars of disco's) op loopafstand in diverse prijsklasses. Twee prima supermarkten op loopafstand en zelf een maaltijd bereiden in je appartement is goed te doen, maar met vele eetgelegenheden in de buurt hebben wij dit niet vaak gedaan. All inclusief is ook mogelijk maar dan mis je veel van de mooie restaurantjes op de boulevard, aan de haven en zeker het restaurant Zone Verde op 5 minuten lopen.
Wij hadden een ruim twee kamer appartement, alleen verkoeling door plafond ventilatoren, was matig wanneer het 35 graden is, airco te huur maar zeer prijzig. Wij hadden mazzel op de begane grond te zitten en bijna aan het zwembad en bij het splash park. Geen hinder van ondervonden en heerlijk met een kind van zeven jaar. Er zijn totaal 3 zwembaden. Goede schoonmaak, 2 keer per week bedden goed en 3 keer per week handdoeken.
Het was een heerlijk luie vakantie.
Mw. Heek-Zandvliet
08/24/2015 - 21:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, wij hadden eerst een vakantie naar Kreta geboekt maar door alle onzekerheid i.v.m. de financiele situatie daar hebben we er 1 maand voor vetrek voor gekozen om te gaan om boeken. Lavida heeft ons daarbij prima geholpen en geadviseerd en alles vlot in orde gemaakt.

Informatie vakantie

Land
Spanje,Gran Canaria
Plaats
Puerto Mogan
Reisperiode
augustus
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Heek-Zandvliet
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Heerlijke 2 weken gehad! Onze 2e keer in deze accomodatie, dit keer in een 3 kamerappartement, erg fijn!
Dhr. Wegberg
06/16/2015 - 22:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Erg prettige afhandeling en inmiddels al 3 zeer geslaagde vakanties geboekt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto de Mogan
Reisperiode
Juni 2015
Aantal dagen
2 wekwn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wegberg
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Weer een heerlijke tijd gehad, net als vorig jaar. Alles was weer super schoon en het entertainment voor de kinderen viel weer erg in de smaak. De totale invulling van de horeca op het complex blijft slecht. Er zou een veel breder aanbod moeten zijn en dat wat er wel is zou heel veel beter kunnen. Gelukkig is er in Puerto Mogan zelf een overvloed aan gezellige gelegenheden om heerlijk te genieten van lekker eten of een lekker drankje. Er ligt ook een zeer complete supermarkt tegenover het complex. Auto gehuurd via Sunny Cars en ook dat is weer net als verleden jaar zeer goed bevallen. Het heeft niets met de accommodatie te maken maar een goed begin is het halve werk zegt men. Parkeer daarom de auto niet bij Quick Parking, slechte service, slecht terrein en al met al zeker niet goedkoper.
Dhr. Meijer
08/31/2014 - 12:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
5
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Goed geprijsd, duidelijke en snelle afwikkeling. Verzorging huurauto bij Sunny Cars helemaal top. Over het algemeen prettig functionerende site en altijd nog de mogelijkheid om in Almere e.e.a. aan tafel te bespreken. Het enige wat wij niet begrijpen is waarom Quick parking op site is aanbevolen, op de dag van vertrek al moeten klagen en tot op heden niets meer vernomen. Wij zijn niet de moeilijkste maar als je eerst 10 min moet wachten op een schuif hek, vervolgens je auto moet parkeren op een zandvlakte vol stenen en kuilen om aansluitend nog gezellig 20 min in één abri te wachten met té veel mensen op een bus die bestuurd word door een man die qua rijstijl die indruk lijkt te wekken licht suïcidaal te zijn. Dan daardoor nog bijna te laat komen, dan begint het bloed zachtjes aan wel te koken. Terug ook weer fijn een kwartiertje staan wachten in de regen, eenmaal op de parkeerplaats bij het halen van de auto tot halverwege het scheenbeen in een al eerder genoemde kuil met water gestapt die niet was te zien door al het water en slechte verlichting. Kapotte schoenen en verzwikte enkel waren het gevolg. Hier komen wij zeker nog op terug.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto Mogan
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Meijer
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Leuk complex in een super leuke en rustige plaats. In alle opzichten ook erg leuk voor kinderen. Veel leuke eetgelegenheden in het plaatsje zelf en een goede complete supermarkt tegenover het complex. De horeca in zijn totaliteit binnen het complex is erg slecht, al valt over smaak natuurlijk te twisten. Qua kamers kan je geluk en pech hebben met de ligging. De bedden zijn 2 meter en keihard, verder leuk appartement ( zonder airco )
Dhr. Meijer
09/01/2013 - 10:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
1
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
In eerste instantie gekozen voor Lavida Travel omwille de lagere prijs t.o.v. de directe tour operator. Wij zijn in alle opzichten erg tevreden over het totale verloop en gaan onze volgende reis ook weer hier boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Gran Canaria
Reisperiode
17-08-2013/31-08-2013
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Meijer
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Een goed appartement, rustig ondanks gezinnen met kinderen,eetzaal niet zo gezellig lawaaierig, maar prima ontbijt en vriendelijk personeel, een leuke plaats, mooi weer dus goed bevallen.Terug vertraging op vliegveld kreeg je daarvoor tegoed bonnen maar dat zagen we pas thuis, dachten dat het reclame was en in de tas gestopt,geen uitleg ook niet van Neckerman.
Dhr. Baltus
01/29/2013 - 11:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Alles goed en correct afgehandeld!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerte de Mogan
Reisperiode
13-01-2013 tot 26-01-2013
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Baltus
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Prima appartementen, alleen geen airco, maar verntilators aan het plafond. Binnen is het echt te warm!
Dhr. Hoof
09/17/2012 - 17:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Alles prima geregeld, maar verder geen contact gehad behalve via mail

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto de Mogan
Reisperiode
september 2012
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hoof
Reisgezelschap
Met partner