Marina Suites
Prijzen en boeken

Marina Suites

Marina Suites is een modern ingericht aparthotel met ruime appartementen en goede service. Mede dankzij de goede ligging naast de haven van Puerto Rico en niet ver van het strand is dit een ideale accommodatie. Vanuit het zwembad heb je een schitterend uitzicht over de Atlantische Oceaan. Heerlijk ontspannen kan aan het zwembad. Liever actief? In de naastgelegen haven worden tal van watersporten aangeboden. Voor kinderen is Marina Suites ook zeer geschikt. Zij kunnen terecht in het aparte...

8.9

waren al 2 maal in marina suites geweest, hebben kamers gerenoveerd maar of dat beter is hangt geheel van uzelf af.
weinig keukengereedschap zou wel wat meer kunnen zijn.
kamers die op zwembad uitkijken moeten rekening houden dat er van 0730-22.00 constant muziekgebonk te horen is van 5 luidsprekers in ''parkje''
service van Neckermann is summier geworden als u geheel nieuw bent in dit dorp/appartement meteen contact zoeken met de ''reisleider'' want uit
z'n eigen komt die niet meer en moet je hem gaan zoeken in een ander hotel maar dat moet je dan wel weten te vinden (taxi dus).
Dhr. Karreman
01/14/2016 - 09:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
9
Toelichting over Lavida Travel
zoals gewend alles weer ok,alleen de site vinden wij er niet beter op geworden maar dat is de leeftijd denk ik

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto Rico
Reisperiode
30-12-2015/13-01-2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Karreman
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Kamer: volwaardig appartement met afsluitbare kitchenette , aparte ruime slaapkamer, groot terras, alles is zeer clean. Bij een verblijf van een week wordt er 2 keer niet opgeruimd en krijg je geen schone handdoeken.
We logeerden op de hoogste verdieping met een fantastisch uitzicht op het haventje en de zee.
Eten: avondeten was zeer goed, bij het ontbijt was het warm buffet soms wat lauwtjes.
Je kan zowel bij ontbijt als diner buiten eten. Gezellige restaurants in het hotel.
Zwembad: mooi panaromazwembad, de ligzetels staan wel heel dicht op elkaar, 2 jacuzzi's, probleem van handdoekleggen.
We keerden een keer rond 14 u terug naar het hotel van een uitstap en toen was er geen enkele ligzetel meer beschikbaar aan het zwembad.
Super vriendelijk personeel!
Tip: huur een auto om het eiland te verkennen: je waant je echt op een minicontinent
Dhr. Vanquaethoven
04/21/2014 - 20:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Informatie vakantie

Land
Gran Canaria
Plaats
Puerto Rico
Reisperiode
april 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vanquaethoven
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

ligging perfect bij haven,zon/zwembadzijde wat lawaaierig op lagere etages ivm aan/uit gaande grote machines
Dhr. karreman
01/30/2013 - 09:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.4
Toelichting over Lavida Travel
snelle beantwoording van vragen

Informatie vakantie

Land
spanje gran canaria
Plaats
puerto rico
Reisperiode
jan 2013
Aantal dagen
22 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
karreman
Reisgezelschap
Met partner