Invisa Figueral Resort
Prijzen en boeken

Invisa Figueral Resort

Voor een fantastische familievakantie in het populaire, zonovergoten Ibiza ben je bij Invisa Figueral Resort aan het juiste adres! Dit prachtige driesterrenresort is een waar paradijs! Neem een duik in het zwembad en geniet van zomerse temperaturen op het zonneterras! Relax onder de Spaanse zon op het naastgelegen strand met een verkoelende cocktail in je hand. De kinderen beleven de grootste waterpret in het waterspuitpark en hebben de tijd van hun leven! Even rust? Het resort beschikt over een adults-only gedeelte!
's Avonds dineer je in één van de vele restaurants en ontspan je in de whirlpool! 

Er op uit? Ontdek het centrum van Santa Eulalia en maak kennis met het prachtige Ibiza! Overtuigd? Boek snel jouw onvergetelijke zonvakantie naar Invisa Figueral Resort!

9

Schone kamers, zeer vriendelijk personeel. Erg geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
Mw. Hover
08/08/2018 - 09:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Lavida Travel heeft een goede en accurate service. Beantwoorden geduldig al je vragen.

Informatie vakantie

Land
Ibiza
Plaats
Es Figueral
Reisperiode
31/07/2018 - 07/08/2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hover
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.2

Kamers waren vrij gehorig. Er zaten de eerste paar dagen een groep jongens naast ons die iedere dag rond 5.00 uur thuis kwamen. Zij gingen uiteraard niet meteen slapen en eerst nog even kletsen op het balkon. De schoonmakers begonnen rond 7.15 uur met schoonmaken. Het schuiven van stoelen en bedden hoorde je heel erg. Voor de rest was het een super vakantie. Bovenstaande is het enige nadeel geweest. Animatieteam was heel goed, personeel was zeer vriendelijk, kamers werden iedere dag goed schoongemaakt en het eten was ook heel goed (veel variatie iedere dag weer). Wij waren er van 7 juni t/m 16 juni, maar wij merkte wel dat het steeds drukker werd. In het hoogseizoen zou ik niet boeken.
Dhr. Cremer
06/17/2016 - 08:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Ik had nog nooit gehoord van Lavida travel, maar wij vonden dat alles goed geregeld was. Ook het mapje met de vouchers zag er profie uit.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ibiza
Reisperiode
07/06 - 16/06
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Cremer
Reisgezelschap
Met gezin

9

Wij hebben met de hele familie een top vakantie gehad in Ibiza.
Het hotel was prima eten en drinken niks op aan te merken.
We waren met kleine kinderen en die hebben zich prima kunnen vermaken.Het hotel licht wel op het rustige gedeelte ven Ibiza voor gezinnen perfect. Een echte aanrader.
Dhr. de bruijn
05/15/2015 - 20:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
GEwoon top dank jullie wel.

Informatie vakantie

Land
Ibiza
Plaats
Figural
Reisperiode
30-4-2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
de bruijn
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Geen aanrader. Onvriendelijk personeel. Ligging tegen een berg aan waardoor je veel moet lopen in de hitte. Personeel is vooral bezig met dingen die niet mogen etc. Negatieve inslag
Dhr. rOEG
07/29/2014 - 18:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
5
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
4
5.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goede organisatie, snelle beantwoording van vragen etc

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ibiza
Reisperiode
juli 2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
rOEG
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

We hebben een hele fijne vakantie gehad met twee kleine kinderen (0 en 3 jaar). We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen bij aankomst een upgrade van 2 naar 3 kamer appartement. Het apartement was nieuw, schoon en mooi. De ligging was ook perfect, lekker rustig en mooi. De nieuwe 3 kamer appartementen hebben geen kookgelegenheid meer. Wij benoemden dit slechts zonder verder oordeel en kregen vervolgens volpension aangeboden. Echt heel erg klantvriendelijk!!!
Mw. Loijer
10/11/2013 - 16:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
We hebben lastminute geboekt en lavida had een mooie reis beschikbaar naar een plek waar we graag nog naartoe wilden. Op andere sites zagen we deze niet meer beschikbaar. Daarnaast is de site heel gebruiksvriendelijk en konden we alle wensen naar keuze invoeren.

Informatie vakantie

Land
Spanje Ibiza
Plaats
Es Figueral
Reisperiode
okt
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Loijer
Reisgezelschap
Met gezin