Mar y Playa
Prijzen en boeken

Mar y Playa

Ben je op zoek naar een betaalbare vakantie op Ibiza? Met verblijf midden in het centrum en wil je de dag beginnen met een frisse duik in zee, dan ben je hier aan het goede adres. De nette appartementen van Mar Y Playa I zijn een goede uitvalsbasis om Ibiza te ontdekken. Het is niet voor niets dat vele Nederlanders hier ieder jaar weer terug komen. babybedje en kinderstoelen aanwezig logies, logies en ontbijt, halfpension, ontbijtbuffet en dinerbuffet alle kosten hebben betrekking op de...

7.6

Prima locatie door centrale ligging tussen Ibiza- stad en het uitgaansgebied Playa d' en Bossa, beiden ook per bootbus te bereiken. Opstapplaats recht voor het hotel.
Animatie stelt niets voor.
Mw. berendsen
07/25/2017 - 11:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
6
7.4
Toelichting over Lavida Travel
Goed bevallenom online bij jullie te boeken.
Tip: Lavida app zodat je alle gegevens bij de hand hebt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Figueretas
Reisperiode
16-24 juli
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
berendsen
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

7.9

Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad! Prachtig uitzicht direct op de boulevard en de zee. Ibiza stad is goed aan te lopen. Kamers zijn netjes, iedere dag schone handdoeken. Ideale locatie om vanaf hier het eiland te verkennen.
Als wij weer naar Ibiza gaan, gaan we zeker weer terug naar dit appartement!
Dhr. Roels
10/15/2016 - 16:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
5
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en goede prijs

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Figueretas
Reisperiode
Oktober 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roels
Reisgezelschap
Met partner

7.3

Fijne locatie, aan het strand en op loopafstand van Ibiza stad. Kamer was op zich prima maar helaas een koelkast met mankementen en een beschimmelde douchekop in de badkamer. Voor de prijs die je betaald verwacht je een schone douche en een goed werkende koelkast. Personeel was wel heel vriendelijk en behulpzaam. Het kinderzwembad vond ik niet erg kindvriendelijk aangezien het nogal diep was en er geen trap in zat.
Dhr. Henskens
08/08/2016 - 21:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Prima service, jammer dat we veel documenten in het Duits ontvingen. Ook de informatiedocumenten in het hotel was in het Duits. Daar hebben we dus weinig aan gehad.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ibiza
Reisperiode
29-7 t/m 07-8
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Henskens
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Centrale ligging ten opzichte van Ibitzastad
Mw. Ferwerda
05/09/2016 - 19:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en goede prijs

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Figuretas
Reisperiode
Meivakantie
Aantal dagen
11dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ferwerda
Reisgezelschap
Met vrienden

8.6

Goed
Mw. Damwijk
10/26/2015 - 13:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Goed

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ibiza
Reisperiode
20-10-2015 t/m 25-10-2015
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Damwijk
Reisgezelschap
Groep

8.8

Zeer verouderd complex, wordt deze winter gerenoveerd en wordt een heel luxieus geheel.
Mw. Brands-Duimel
10/13/2015 - 06:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en hoge kortingen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Figueretas
Reisperiode
29 september t/m 11 oktober
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Brands-Duimel
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima acommodatie , goede ligging .
Vriendelijk ontvangst en service !
Mw. Moret
06/26/2015 - 08:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8
Toelichting over Lavida Travel
Was op zoek naar accommodatie in Mary playa1 , en uiteindelijk kwam ik op jullie website , waar nog n plek vrij was in die periode. Hiervoor nog nooit van jullie gehoord.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Figurettes
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Moret
Reisgezelschap
Met partner

9.6

We hebben 2 heerlijke weken gehad in dit appartementen complex. Ruime kamers, aparte slaapkamer, groot balkon. We hadden half pension bijgeboekt dit werd geserveerd in hotel Ibiza playa wat er naast ligt het eten was voortreffelijk. Het zwembad is klein maar het strand ligt voor de deur. Bedje huren op strand kost €6 en een parasol ook €6 . Een prima uitval basis om naar het drukke Ibiza stad te gaan of naar playa de Bossa. Huur een auto om het eiland te verkennen.
Mw. v.d Plas
09/06/2013 - 15:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Onze 5de reis was dit geboekt bij Lavida travel nog steeds de goedkoopste en goede service

Informatie vakantie

Land
Spanje Ibiza
Plaats
Figueretas
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
v.d Plas
Reisgezelschap
Met partner

8

top appartementen. alleen wel oud en erg gehorig.
Mw. hendriks
08/08/2013 - 08:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8
Toelichting over Lavida Travel
wilde uiteindelijk een dag langer blijven. is mij telefonisch ook toegezegd maar ging uiteindelijk niet door vanwege stop verkoop van de appartementen. wat ik erg vreemd vond

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Figueretas
Reisperiode
31aug tot 7 aug
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
hendriks
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.5

Prima apartmenten aan het strand. Helaas veel handoekleggende Nederlanders (om 06:30 begint het al) bij zwembasd en strand.
Mw. Brands
05/31/2012 - 05:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Snelle en goede service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Figueretas
Reisperiode
mei
Aantal dagen
3w eken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Brands
Reisgezelschap
Met partner