Intertur Hawaii Ibiza
Prijzen en boeken

Intertur Hawaii Ibiza

Voor een fantastische vakantie op het zonovergoten Ibiza ben je bij het viersterrenhotel Intertur Hawaii Ibiza aan het juiste adres! Neem een duik in het prachtige zwembad en geniet van zomerse temperaturen op het naastgelegen strand. De kinderen beleven de allergrootste pret in de Panda Club, terwijl jij helemaal tot rust komt op het zonneterras met een heerlijk verkoelend drankje in je hand. Geniet van de schitterende, blauwe vergezichten en laat je verrassen door de uitstekende persoonlijke service. 
's Avonds dineer je in het het buffetrestaurant en drink je een lekkere cocktail in de 'Sunset Chill Out' lounge bar! 

Er op uit? Breng een bezoek aan het centrum van San Antonio en ontdek het prachtige Ibiza! Als dat geen fantastische vakantie wordt.. Boek snel jouw onvergetelijke vakantie naar Intertur Hawaii Ibiza!

9

Wij hebben een heerlijke fijne goede vakantie gehad op Ibiza en in het hotel. Bedden sliepen heerlijk. Schone kamers. Wij hadden all inclusive, dat was voor ons voor de eerste keer, en dat ons is heel goed bevallen. En iedere avond was er wel wat te doen voor jong en oud. We vertrokken al vroeg terug naar Nederland, half 7 stond transfer voor ons klaar, maar om half 6 mochten we al ontbijten in het hotel, dat was wel zo fijn. We zijn alleen maar happy dat het zo een top hotel was en dat maakt het voor ons ook een topvakantie. Volgende keer boeken we deze hotel zo weer.
Mw. G.
10/24/2018 - 08:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida hebben we al 3 keer een reis geboekt, en al kijk ik naar andere reisbureaus komen we toch weer uit op jullie, Lavida. Zo hebben mijn ouders en mijn dochter en schoonzoon ook dit jaar bij jullie een vakantie geboekt.

Informatie vakantie

Land
Ibiza
Plaats
San Antonio
Reisperiode
Oktober 2018
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
G.
Reisgezelschap
Met vrienden

8.5

Mooi hotel, perfecte ligging aan de rand (baai) van Sant Antoni , elke avond een prachtige zonsondergang
Voor het hotel bushalte , achter het hotel boottaxi ..een aanrader
Enige jammere is het naastegelegen hotel wat nooit afgebouwd gaat worden
Dhr. Tolen
09/14/2018 - 09:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Al een paar keer geboekt via Lavida , deze keer met Flex gereisd , top

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Sant Antoni
Reisperiode
September
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tolen
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Wij vonden het jammer, dat er extra betaald moest worden voor het internet op de kamers, en dat er ook een kluisje gehuurd moest worden. En waarom kan de toeristenbelasting niet meteen bij de reissom opgeteld worden. Nu moet je dat iedere keer bij aankomst in het hotel betalen.
Dhr. Tolen
06/22/2017 - 09:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Zoals jullie bovenstaand kunnen zien zijn wij dik tevreden over jullie organisatie

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
San Antonio Abad
Reisperiode
13-7-2017 t/m 21-7-2017
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tolen
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Heerlijk hotel , super netjes , mooie kamer , goed eten en vriendelijk personeel.
Dhr. Bolscher
06/05/2017 - 19:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
2 keer geboekt bij lavida
En altijd goed geholpen , en voordelig!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
San Antonio Abad
Reisperiode
Eind mei
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bolscher
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Super mooi gerenoveerd hotel
Eten was voortreffelijk
Dhr. Bolscher
06/01/2017 - 10:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Dit is nu onze 2 de keer dat we via Lavida hebben geboekt
Goede prijs kwaliteits verhouding
En goede service

Informatie vakantie

Land
Ibiza
Plaats
San Antonio
Reisperiode
Eind mei
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bolscher
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Mooi hotel , in 2014 gerenoveerd.
De ligging is echt prachtig
Bus stopt voor de deur bij het strand , zodat je voor nog geen 3 euro-bij mooie stranden kunt komen
Eten en ontbijt was erg goed.
Mw. Bolscher
05/31/2017 - 10:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
6
Advies
9
Klantvriendelijkheid
6
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Deze site heeft een prima prijs en kwaliteits verhouding
Goede service

Informatie vakantie

Land
Ibiza
Plaats
San Antonio
Reisperiode
Eind mei
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bolscher
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Een super goed hotel met erg gied eten en een top ligging direct aan het strand!
Dhr. Ankringa
09/13/2016 - 13:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Heel goed verzorgde reis voor een lage prijs en goede klantvriendelijkheid!

Informatie vakantie

Land
Ibiza
Plaats
San antonio
Reisperiode
Aug/ sept
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ankringa
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Een super goed hotel met goed eten en een geweldig uitzicht!
Dhr. Ankringa
09/05/2016 - 11:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
En tevens een lagere prijs T.o.v. Andere internet organisaties

Informatie vakantie

Land
Spanje Ibiza
Plaats
SAN Antonio
Reisperiode
Aug/sept
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ankringa
Reisgezelschap
Met partner

8.1

De matrassen waren een beetje doorgezak, dus opstaan met een beetje rugpijn maar voor de rest een prima vakantie gehad.
Dhr. Middelburg
10/26/2015 - 17:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Alles wordt duidelijk weer gegeven en de informatie betreft het vliegen wordt op tijd verstuurd en goed verzorgd.
wij hebben geen klagen.
Ga zo door.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ibiza
Reisperiode
17-10-15 t/m 24-10-15
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Middelburg
Reisgezelschap
Met gezin