H10 Taburiente Playa
Prijzen en boeken

H10 Taburiente Playa

Midden in Los Cancajos vind je H10 Taburiente Playa. Vanuit het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over de zee. Het hotel ligt namelijk direct aan de rotsachtige kust die je kunt verkennen tijdens een wandeling over de promenade. De gerenoveerde suites zijn van alle gemakken voorzien. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten. babybedje en speeltuin (speeltuin) halfpension, All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet Deze reis/accommodatie is algemeen geschikt voor...

8.1

Ze zijn aan het verbouwen, maar de kamers waar wij verbleven waren ook aan renovatie toe. Er was geen animatie voor de kinderen. Het eten en het personeel is prima . Wij hebben ons goed kunnen vermaken op het eiland.
Dhr. Ruitenbeek
08/30/2017 - 12:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Wij komen er al jaren en zijn nog steeds tevreden.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Los Cancajos
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ruitenbeek
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Het is een mooi resort aan de verkeerde kant van het eiland. Vaak bewolkt. Volgens onze reisleidster is het aan de westkant zonniger. Het personeel is uitermate vriendelijk en gastvrij. Het eten is er prima en de cocktails uitstekend. Helaas wordt het gebouw direct naast het resort gerenoveerd waardoor je vaak last hebt van bouwgeluiden; met name boren in beton. Eind juli moet het klaar zijn maar wij schatten eind oktober. De buitenkant van onze mooie en schone kamer kreeg een verfbeurt waardoor we twee dagen schilders voor onze zijraam hadden, zonder dat we gewaarschuwd werden. Toch hebben we een geweldige tijd alleen hadden we en jaar later moeten gaan.
Dhr. Coolen
07/17/2017 - 12:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
10
Advies
7
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken al jaren via Lavida Travel. Nooit problemen gehad. Helaas konden zij ons dit keer niet voldoende informeren over de geluidsoverlast.
Wij zoeken alle websites van reisbureaus af omdat daar soms de informatie wat uitgebreider is maar uiteindelijk boeken we bij Lavida Travel vanwege de prijs, betrouwbaarheid en het gemak.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Los Cancajos
Reisperiode
9 juli - 16 juli 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Coolen
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.4

Zeer relaxede vakantie gehad, heerlijk rustig, lekker eten, goede temperatuur en erg vriendelijk personeel. Prachtig eiland met zeer mooie natuur en prachtige mogelijkheden voor wandelen. Een zeer geslaagde vakantie gehad.
Mw. Hiep
09/24/2015 - 17:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Duidelijke toelichting bij vragen en soepel geholpen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Los Cancajos
Reisperiode
September
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hiep
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Vorig jaar ook hier geweest blijft perfect! Aanrader ga een een wandeling maken met Natour zeker de moeite waard!!
Dhr. Peelen
09/21/2013 - 12:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Foute naam op ticket keurig hersteld.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Los Cancajos
Reisperiode
September
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Peelen
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Rustig gelegen, auto is nodig om eiland te ontdekken. Voldoende parkeergelegenheid bij het hotel. Kleine lavastrandjes in de buurt. Stevige wandeling naar Santa Cruz. Goede buffetten.
Dhr. Kohl
05/08/2013 - 07:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Prima en snelle antwoorden. Alles keurig geregeld

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa de los Cancajos
Reisperiode
Juni 2009
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kohl
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Prima hotel ondanks dat het hotel 296 kamers telt merk je het helemaal niet! Lekker liggen bij het zwembad rust rust rust. Eten in buffet vorm ook perfect. Echt dit hotel is een aanrader als je zeker voor je rust gaat! PS: Er komen niet alleen oude mensen!
Dhr. Peelen
09/22/2012 - 15:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer tevreden!

Informatie vakantie

Land
Spanje (La Palma)
Plaats
Los Cancajos
Reisperiode
10 September
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Peelen
Reisgezelschap
Met partner