Be Live Experience Lanzarote Beach
Prijzen en boeken

Be Live Experience Lanzarote Beach

De kamers van Be Live Experience Lanzarote Beach zijn prachtig, ruim en modern. De ligging is ideaal; vrijwel direct aan het strand van Costa Teguise. Lekker wandelen over de boulevard of toch liever een boekje lezen aan het zwembad? Schuif aan het eind van de dag aan bij het uitstekende diner want dit hotel staat bekend om zijn goede keuken. kinderdisco, babybedje, speeltuin en kidsclub, leeftijd van 4-12 jaar All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet Het is onbekend of deze...

8.3

Het hotel is goed en zeker aan te raden om nog een keer terug te gaan. Animatie wordt prima verzorgt, bijna elke dag wel iets anders te doen. Het enige minpunt vind ik dat het restaurant ergens beneden zit weggestopt, alsof je in een bunker zit.
Dhr. Philippo
10/15/2018 - 08:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Bij het boeken ging iets mis met de website. Hierop contact gehad met een medewerkster van Lavida Travel en alles werd prima opgelost.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Costa Tequise
Reisperiode
4 oktober 2018 t/m 14 oktober 2018
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Philippo
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Mooi hotel. Prima ligging. Heel vriendelijk personeel overal. Kamers waren wel gehorig. En de schoonmaak was erg slecht. Wij zijn zaterdag aangekomen. Staat in de kitchenette een waterkoker, maar geen kommetjes of iets. Wij hadden zelf camping kommetjes bij ons. Die waren de volgende dag weg. De bedden waren rechtgetrokken en een paar handdoeken neergelegd. Wasbak, douche , vloer niet schoongemaakt. Bij de receptie hebben ze het doorgegeven. Kopjes niet meer gevonden. Hier hebben we 4 gebakjes en een fles cava (wij drinken geen wijn) voor gekregen. Maandag, dinsdag en woensdag ook moeten klagen over de kamer. Pas donderdag en vrijdag was hij schoon. Zaterdag ochtend zijn wij vertrokken. Eten was niet slecht. Maar erg eentonig en engelsgericht. Dit hebben wij nog nooit zo meegemaakt ergens.
Dhr. Meulpolder
12/23/2017 - 08:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Voor de 3e keer geboekt bij lavida. De 1e keer nodig gehad en de service was toen erg goed.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa teguise
Reisperiode
16-12-2017 t/m 23-12-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Meulpolder
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Strand, winkels en restaurants binnen 100 m. Alle personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Schoonmaak kamer liet soms te wensen over. Het is een all inclusive hotel. Het eten is prima, veel variatie, vers en fris (geen slappe frietjes in au bain-marie bakken bijvoorbeeld), We hadden een kamer met kitchenette, maar er waren geen borden, glazen, pannen of bestek. Dit hadden we allemaal wel uit het restaurant mogen meenemen. Het voordeel van de kitchenette is dat de kamer ruimer is.
Mw. Zuurmond
05/16/2017 - 20:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
We hebben al meerdere reizen bij Lavida geboekt. Gaat altijd goed. En bij Lavida vinden we altijd de laagste prijs.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Teguise
Reisperiode
mei 2017
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Zuurmond
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Prijs-kwaliteit was ok omdat we hebben geshopped. Hadden we bij een andere touroperator geboekt (
Dhr. Bellekom
02/03/2012 - 13:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Eerste keer Lavida Travel. Alles online geregeld zonder verder contact \'met kantoor\'. Snelle online afhandeling. Keurig, zoals het ook gewoon moet. No nonsense, ok.
Betaling via I-Deal zou eerder zichtbaar moeten kunnen zijn op persoonlijke pagina.
Gezien de lagere prijs volgende keer weer op de short list om hier te boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje/Lanzarote
Plaats
Costa Teguise
Reisperiode
26/01/2012-02/02/2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bellekom
Reisgezelschap
Met partner