Beatriz Costa & Spa
Prijzen en boeken

Beatriz Costa & Spa

Een uitzonderlijk niveau van service, ontspannen sfeer en lekker eten zijn slechts enkele van de redenen waarom het zwembad elk jaar zo veel bekende gezichten ziet.

 

Plaats
Beatriz Costa & Spa is gelegen in het vakantieoord van Costa Teguise, ongeveer 900 meter van een Badedebucht en van het centrum. (Inclusief hotel bus naar het strand.)

 

Inrichting
Comfortabele vakantie hotel met zwembad landschap, omgeven door zonneterrassen (stoelen, parasols en kussens incl., Handdoeken GEG. Deposit). Pool / snackbar met een terras in de tuin. Receptie, internethoek (GEG. Born), Wi-Fi (bij de receptie incl.), Restaurant, bar, tv-kamer, een kapper en winkels. Spaanse Cat. 4-sterren. 350 kamers, 6 verdiepingen, 3 liften.

 

Verblijf
Kamers met airconditioning, minibar (GEG. Born), Tel., Satelliet-tv, safe, bad / douche, toilet, haardroger, balkon of terras. De junior suites bieden dezelfde faciliteiten, een september slaapkamer. Max Bel:.. 3 volwassenen 1 kind.

 

Eten En Drinken
Ontbijt, lunch en diner buffet. Snacks, gebak en ijs. Lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken van 10: 00-24: 00 uur. Voor HP: ontbijt en diner.

 

Wellness
Gym incl. Thalasso-centrum met zeewater, sauna, jacuzzi, massages en behandelingen voor een vergoeding. Toelating tot de spa (afhankelijk van beschikbaarheid, vanaf 12 jaar vergezeld van een volwassene). Bij het boeken van AI: 6x per week. Vrije toegang.

 

 

 

8

Heerlijke zwembaden
Mw. Verhaaren
11/28/2018 - 09:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Doe al jaren reizen bij lavida boeken

Informatie vakantie

Land
Cran canaria
Plaats
Lanzarote
Reisperiode
20-11-2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verhaaren
Reisgezelschap
Met partner

8

we hebben een goede vakantie gehad in de accommodatie. Het eten was goed, de service prima, helaas kan je tot 24 uur moeilijk in slaap vallen vanwege de herrie beneden. Zelfs door mijn oordoppen hoor je de muziek heen. Dit is niet prettig.
Mw. Schooneman
11/07/2018 - 21:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
2
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
De service van Lavida is zeer goed, vandaar dat we steeds terugkomen om reizen te boeken. :)

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Costa Tequise
Reisperiode
30 okt-6 nov
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Schooneman
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Wij zijn met vrienden 10 dagen in Beatriz geweest. Het is een groot hotel, maar je weet zo alles te vinden. Wij vonden het een leuk hotel, met een gezellige sfeer. Veel muziek, ook bij het zwembad. Animatie de hele dag door, als je dat wilt, in de avond leuke shows. Grote kamer, met prachtig uitzicht, wij zaten op 6 hoog in een voordeel kamer. Wel zowat overal in het hotel nog vloerbedekking, maar wij vonden dat eigenlijk wel prettig. Het personeel vonden wij heel vriendelijk. Op de kamer een koelkastje die je gewoon open kon doen, zonder te betalen. Het restaurant heel gezellig, het eten was echt goed, er lag genoeg 3x per dag, in de middag en avond showcooking. Het eten was ook gewoon warm. Er wordt ook onbeperkt aangevuld, dus wat mensen zeuren snappen wij echt niet. Bij het grote zwembad, geen handdoekje leggen, want je moet erbij blijven anders ben je, je handdoek kwijt, dus altijd bedjes. Het hotel staat wel wat afgelegen, ongeveer 15 minuten lopen naar de winkeltjes en het strand, met een taxi terug kost maar 3,50. Het is een heel leuk plaatsje, leuke terrasjes, en betaalbaar als je er wat gaat drinken, of lunchen. Wij hadden helaas wel veel last van de wind, ongeveer windkracht 6, wel 28 gr. Maar dat schijnt vooral in de maanden juni en july te zijn, daarna wordt het minder. Wij komen zeker nog een keer terug in Beatriz, TOP hotel!
Dhr. Groen
07/13/2018 - 23:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al een paar keer geboekt bij Lavida, goede service, en de laagste prijs. Erg vriendelijk, ook aan de telefoon, en behulpzaam.

Informatie vakantie

Land
lanzarote
Plaats
costa tequise
Reisperiode
24 juni tot 3 july
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groen
Reisgezelschap
Met vrienden

9.7

Wij zijn met vrienden van 24 juni tot 3 july naar Beatriz geweest. Naar de laatste beoordelingen te hebben gelezen, hadden we zoiets van we zien het wel. Beatriz is een behoorlijk groot hotel, maar binnen een dag weet je waar alles is. Mensen vonden het met beoordeling vaak oudbollig, wij vonden het vooral een gezellig hotel, met een hele leuke sfeer, een heel schoon hotel. Wij hadden all inn, je kan dan 3x per dag in het leuke restaurant eten, het eten is zeer GOED, veel variatie, en niet koud, snap niet dat mensen dat schrijven, als de pan zowat leeg is kan het minder warm zijn, maar dan wacht je even, want er wordt onbeperkt aangevuld. Personeel vonden wij gewoon vriendelijk. Kamers ruim, met prachtig uitzicht. En geen handdoekje leggen aan het zwembad, als je hem neerlegt moet je ook blijven, anders wordt hij weggehaald, dus bedjes genoeg. Je kan tussendoor snacks halen bij het zwembad. De winkels en het strand is wel ruim 15 minuten lopen, het is een leuke plaats, niet een lange boulevard, maar wel genoeg winkels en leuke eettentjes waar je ook gewoon wat kan drinken, wij zaten regelmatig bij Bachus, of bij de beach club, kan je lekker lunchen. De taxi terug kost maar 3,50, dus daar hoef je het niet voor te laten. Er was maar 1 nadeel, wij hadden rond de 28gr, maar elke dag windkracht 6, niet koud maar wel vervelend, op strand kan je bedjes huren achter een scherm, nou hoorde wij van een taxichauffeur dat je altijd in de maanden juni en july, zoveel wind heb, de rest van het jaar niet. Wij komen zeker terug in hotel Beatriz, geen minpunten kunnen vinden, super leuk hotel!
Dhr. Groen
07/05/2018 - 10:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al een paar keer geboekt bij Lavida Travel, nooit geen problemen gehad, de prijs is vaak lager dan bij andere, als je vragen heb, wordt het meteen opgelost, mensen aan de telefoon ook zeer vriendelijk, top!

Informatie vakantie

Land
lanzarote
Plaats
costa tequise
Reisperiode
24 juni tot 3 july
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groen
Reisgezelschap
Met vrienden

9.2

Super hotel, vriendelijk personeel, eten heel goed en gewoon warm. Kamers heel netjes. 'S avonds wel een vestje nodig. Bijna elke dag in de Spa geweest.
Ook was er genoeg animatie, voor ieder wat wils.
Mw. Leemans
06/06/2018 - 14:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Supersnel antwoord op mijn vragen gekregen, dikke pluim.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Teguise
Reisperiode
26-05-2018
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Leemans
Reisgezelschap
Met partner

7.6

.
Mw. Bierman
10/06/2017 - 15:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Costa Teguise
Reisperiode
21-09-2017 t/m 05-10-2017
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bierman
Reisgezelschap
Met partner

7.8

De reviews kloppen bijna allemaal. Het is net hoe je het bekijkt en hoe kieskeurig je bent en wat je doelstelling van de vakantie is.
Het hotel is groot, schoon, is wel aan renovatie toe. Toen ik de reviews van anderen las, dacht ik: Zal toch wel meevallen? Maar nee, dat klopt. Belangrijkste is dat het schoon is. Zwembad is prima, bedjes liggen prima, water is koud, er is 1 verwarmt zwembad. Kamer is groot en prima, wij hadden kamer met uitzicht op het zwembad, met balkon en best handig, een droogrekje. Geen WiFi op de kamer, alleen tegen betaling. Geen informatiemap, geen pen en papier aanwezig op de kamer. Kluisje is aanwezig tegen betaling te gebruiken. Koelkastje is aanwezig echter op slot, alleen als je in het hotel drank koopt (daar hebben ze een lijstje van) gaat het slot eraf. Persoonlijk een minpunt en niet service gericht. Schoonmaak kamer is prima! Als je aankomt moet je alles zelf uitzoeken en vragen. Er wordt je alleen verteld waar je kamer is en wanneer het ontbijt is. Wat me opvalt is dat bijna geen enkel personeelslid die je tegen komt je groet, op enkele na. Ook niet bij het ontbijt. Lijkt net alsof iedereen een robot is, en dat ze niet mogen praten. Al zwijgend halen ze de borden weg en dekken ze de tafel. Daar mogen ze echt wel in verbeteren. Personeel is tenslotte je visitekaartje. Over All inclusive, kan ik niks over vertellen, we hadden alleen ontbijt. We hebben 1x geluncht, is matig en saai. Pendelbus naar het strand is fijn. Lopen er naar toe is ongeveer 20 minuten, best te doen. Receptie helpt je graag, alhoewel ze, als je Engels tegen ze praat, angst in de ogen ziet. Engels is niet hun sterkste punt, maar met handen en voeten kom je een heel end ;) Er zijn Nederlandse stagiaires aanwezig, verrassend! Aangezien, toen wij er waren, amper Hollanders aanwezig waren op het eiland, voornamelijk Engelsen. Massage in hotel is heerlijk! Wij hebben voornamelijk aan het strand gelegen, een bedje kost € 6,- pp. Strand is schoon, zeewater is brrr, maar als je er doorheen bent is het lekker. Leuke eetgelegenheden met uitkijk op de zee, heerlijk!
Al met al hebben wij een prima zon, zee, strand vakantie gehad in een prima hotel, die meer puntjes op de i mag zetten wat betreft uitstraling en communicatie van medewerkers.
Dhr. Geisterfer
04/14/2017 - 16:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Voor ons was het de eerste keer dat we via Lavida Travel op reis gingen en tot nu toe zijn onze ervaringen goed.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Teguise
Reisperiode
30 maart 2017 tot en met 6 april 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Geisterfer
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Het hotel was volgens verwachting.
Mw. Mertens
02/18/2017 - 19:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Alles is naar wens verlopen. Heb ook telkens op mijn vragen (via chat) een goed antwoord gekregen. TOP!!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Teguise
Reisperiode
februari
Aantal dagen
7dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Mertens
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Mooie accommodatie pal aan de zee.
Dhr. Glazer
06/15/2014 - 20:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Naast de aanbieding nog extra korting gekregen,

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Teguise
Reisperiode
5-6-2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Glazer
Reisgezelschap
Met partner