Sentido H10 White Suites
Prijzen en boeken

Sentido H10 White Suites

Kom helemaal tot rust in het prachtige, adults-only viersterren hotel Sentido H10 White Suites! Hier verveel je je geen moment. Laat je verrassen door de ideale ligging van dit unieke hotel met zijn lounge-achtige sfeer en het vriendelijke personeel. Neem een verfrissende duik in het zwembad en ontspan onder de Spaanse zon op het nabijgelegen strand Playa Dorada! Geniet van heerlijke culinaire gerechten in het restaurant en ga eens langs in de Haima Blue Bar! Voor volledige ontspanning neem je een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling in het Despacio Beauty Center. 

Er op uit? De gezellige restaurants en bars vind je op loopafstand. Ontdek het bruisende centrum van Playa Blanca en maak kennis met het adembenemende landschap van Lanzarote! Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar het prachtige Timanfaya National Park of het indrukwekkende Los Hervideros! 
Sluit de dag af met een heerlijk drankje in de bar en geniet van een fantastische zonvakantie in Sentido H10 White Suites!
 

9.8

Als iemand twijfelt over dit hotel ... niet doen , gewoon boeken en je hebt een heerlijke vakantie .
Personeel geeft je echt het juiste vakantie gevoel met een maximaal inzet om je vakantie beleving compleet te maken .
Dhr. Vliey
06/20/2018 - 11:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Eerdere goede ervaring met jullie , blij met de gekozen locatie , was echt weer top.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa Blanca
Reisperiode
9 - 6 -2018 t / m 19 - 6 - 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vliey
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Goede 'adult-only' hotelformule. Centraal gelegen tov strand en centrum boulevard. Genoeg variatie mbt ontbijt en diner. Ook ruime keuze voor vegetariërs!
De suite was luxe ingericht met Nespresso koffiezetter. Verder prima bedden. Badkamer mag een update hebben gezien er teveel vochtschimmel zit op muren en badrand.
Hotel is een aanrader! Wij komen vast nog eens terug..
Dhr. Maat
06/15/2016 - 21:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Ze geven duidelijke informatie en denken met de klant mee.
Trouwe klanten worden beloond door middel van een spaarsysteem.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Playa Blanca
Reisperiode
29 mei t/m 5 juni 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Maat
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Wij reizen vaak. Eén van de beste hotels qua verhouding prijs/kwaliteit! We zijn uiterst tevreden over dit hotel.
Mw. Eerdekens
06/03/2015 - 16:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Wij vergeleken de prijs van dit hotel bij meerdere aanbieders en zochten naar vertrek via Eindhoven. Lavida travel was hier het best!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Lanzarote - Playa Blanca
Reisperiode
23 mei - 2 juni 2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Eerdekens
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Eerste maal in een Sentido-hotel, prima op alle gebied! Ik zou dit hotel zeker aanraden voor een 'adults only' reis.
Dhr. Geurts
04/13/2015 - 11:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Geen opmerkingen verder.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Lanzarote
Reisperiode
05/04/2015-12/04/2015
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Geurts
Reisgezelschap
Met partner

9.3

voor de eerst keer naar Lanzarote; hotel ligt mooi; kamers schijnen gerenoveerd te zijn maar de kamer die wij hadden had schimmel op de voegen van het bad en de tegels; geen strip langs de badwand dus de hele badkamer was drijfnat na het douchen en de grote muur was behangen met aan de onderkant vochtplekken; jammer want de animatie, het eten en het personeel was erg goed
Mw. Verhees
04/07/2015 - 20:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Hebben ook deze keer weer voor Lavida gekozen omdat zij een prima service verlenen en ook deze keer een mooie korting gaven.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Playa Blanca
Reisperiode
mrt/apr 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verhees
Reisgezelschap
Met partner

8.6

mooi en fijn hotel.eten was prima...geen culinaire hoogstandjes
weer was helaas bijna n week regen en bewolking
enigste minpunt vond ik handdoeken
verwacht bij n luxe hotel mooi dikke badlakens en handdoeken en geen dun afgewassen overjarige badlakens en handdoeken in de douche
Mw. bree
11/26/2014 - 18:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
vaak bij online vakantiegids geboekt ivm de prijs.toen deze week bij hun vol zat en jullie deze prijs ook bijna aanboden
geboekt bij jullie

Informatie vakantie

Land
lanzarote
Plaats
playa blanca
Reisperiode
18 nov
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
bree
Reisgezelschap
Alleen

8.9

Wilt je rust en goede service dan kunnen wij dit hotel zeker aanraden. Wij hebben een Super vakantie gehad.
Dhr. Soep
07/09/2014 - 11:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
9
Toelichting over Lavida Travel
De volgende vakantie boeken wij weer bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Lanzarote
Reisperiode
24 juni t/m 8 juli
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Soep
Reisgezelschap
Met partner