Costa Calero
Prijzen en boeken

Costa Calero

Costa Calero is een prachtig ruim opgezet 4-sterren hotel waar je het ultieme vakantiegevoel beleeft! Hotel Costa Calero is een tropische oase dat beschikt over maar liefst 3 zwembaden, waarvan 1 zoutwater, vele zonneterrassen verdeeld in diverse lagen met veel privacy om te zonnenén zelfs een zandgedeelte bij het zwembad voor de strandliefhebbers! Het strand ligt op ca. 3 km afstand. Je kunt hier in alle rust genieten, echter er is ook genoeg vertier om op te zoeken. Zo zijn er een...

8.7

Super schoon, vriendelijk en mooi hotel
Mw. Stroom
04/02/2018 - 09:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles goed geregeld

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto Calero
Reisperiode
maart 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Stroom
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Ik heb dit hotel nu voor de 3e keer met iedere keer een aantal jaren ertussen bezocht en kan alleen maar constateren dat de kwaliteit steeds dezelfde is gebleven. Het is daar als wat oudere vakantieganger (70 jaar) bijzonder goed toeven. Het personeel (waarvan al vele jaren dezelfde gezichten !!) is bijzonder vriendelijk. Je voelt je er "kind" in huis. Jammer dat zo weinig mensen uit Nederland de gang naar deze bijzonder fijne accommodatie weten te vinden. Vooral voor de minder jonge vakantieganger een geweldige aanrader !!
Dhr. Staub
06/24/2016 - 11:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Ik heb een goede ervaring met uw organisatie opgedaan!!

Informatie vakantie

Land
Spanje Lanzarote
Plaats
Puerto Calero
Reisperiode
juni
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Staub
Reisgezelschap
Alleen

7.5

Het eten was goed maar vlees en vis in beperkte keuze en iedere dag het zelfde
receptie slecht verstaanbaar Engels en niet echt behulpzaam toen het ging om de kamer langer te houden.
ze sturen je bij aankomst zelf met je koffers een doolhof (zeer verwarrende gangen/trappen enz.) in
Mw. Sanders
09/21/2014 - 14:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7.6
Toelichting over Lavida Travel
beetje langs elkaar af bij mail verkeer...

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Lanzarote
Reisperiode
september 2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sanders
Reisgezelschap
Met vrienden

9.1

Een geweldig hotel, prachtig uitzicht, superlekker eten.
Mw. Beet-Vooges
04/23/2014 - 00:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Had al eerder bij Lavida geboekt, persoonlijke service,goede,overzichtelijke prijsoverzichten van verschillende touroperators onder elkaar. Goede service ook na de vakantie.

Informatie vakantie

Land
spanje/lanzarote
Plaats
punta calero
Reisperiode
april 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Beet-Vooges
Reisgezelschap
Met gezin

7.7

Geen goede ervaring. Hotel is wel zeer mooi maar de vriendelijkheid is zeer ver te zoeken bij het merendeel van het personeel. Eten is zeker niet de moeite waard! Zwembad niet voldoende verwarmd. Zeker niet voor herhaling vatbaar!!
Dhr. Van Hyfte
11/04/2013 - 19:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
5
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
5
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Alles dik in orde via lavida!

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Calero
Reisperiode
Herfst
Aantal dagen
Week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Van Hyfte
Reisgezelschap
Met vrienden

10

voor 3e keer dit hotel geboekt.
Dhr. Donkers
06/29/2013 - 12:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
bij Lavida gekomen via Reiskrant Telegraaf

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Puerto Calero
Reisperiode
2 juni - 16 juni 2013
Aantal dagen
15 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Donkers
Reisgezelschap
Met partner

8.2

heerlijke vacantie
Dhr. Kennis
05/05/2013 - 11:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
6
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
6
Advies
5
Klantvriendelijkheid
9
7.3
Toelichting over Lavida Travel
lage score service en advies,omdat ik geen reactie heb gehad op mijn reisscheque nr.43276598,die ik op 9-4 2013 verstuurd heb

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
18-4 tm 25-4-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kennis
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Werkelijk een schitterend hotel. Boek voor een paar tientjes meer een kamer met zeezicht en het uitzicht is prachtig! Je kijkt zo naar het buureiland Fuerteventura en ziet het witte strand gewoon liggen. Voor een weekje rust is dit hotel super, je kunt (in het voorseizoen) heerlijk rustig liggen rondom een van de drie zwembaden. Het eten is ook goed, elke dag keus uit vlees en vis. Dit wordt dagelijks afgewisseld, waardoor je elke dag iets anders kunt eten. De service is super! Bediening aan tafel en ruime keus uit heerlijke wijnen. De foto's spreken boekdelen en spreken niets meer dan de waarheid. Ook de Spa is heerlijk, dat moet je geweest zijn. Kortom een ideaal hotel en het weer was super. Tweede week van maart en dagelijks veel zon en temperaturen (in de zon) tussen de 23-26 graden, met uitschieters tot 32 graden.
Dhr. Oudshoorn
03/16/2013 - 17:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Waarom meer betalen dan nodig. Voor de service van Neckermann hoef je het niet te doen...wat een ellende!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto Calero
Reisperiode
07-03-2013 t/m 16-03-2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oudshoorn
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Haqdden dit hotel uitgekozen vanwege beoordeling eten. Was echt op de Engelsen georienteerd. Jammer. Kamer goed,doch douchen in bad niet echt geschikt voor oudere mensen, te glad en te hoog.
Dhr. Dijk
03/26/2012 - 06:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
waarom zou ik voor het zelfde hotel meer betalen door bij Neckermann zelf te boeken?

Informatie vakantie

Land
Spanje-Lanzarote
Plaats
Puerto Calero
Reisperiode
18-25 Maart 2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met partner