Beatriz Playa
Prijzen en boeken

Beatriz Playa

Beatriz Playa

Dit prachtige viersterrenhotel wordt door de boulevard gescheiden van het Matagorda-strand en het centrum ligt op maar 300 meter! Geniet van de rust in een van de twee zwembaden, waarvan er een verwarmbaar is. Op je ligbed geniet je van de Spaanse zon en als het je even te warm wordt, dan ga je lekker onder de parasol liggen. Op het zonneterras of in de tuin van Beatriz Playa kom je helemaal tot rust. Er is een fitness, je kunt een potje volleybal of tafeltennis spelen en er is een uitgebreide animatie aanwezig! Tegen betaling speel je een potje tennis, minigolf, biljart of huur je een fiets. Ook relaxen in het wellnesscenter met sauna, bubbelbad en diverse massage- en schoonheidsbehandelingen is tegen betaling mogelijk.

Voordat je na een relaxte dag terugkeert naar je kamer, kun je nog even in de tv-ruimte of in de lobby zitten. Deel meteen dankzij de gratis Wi-Fi je leukste vakantiefoto's met je familie en vrienden!

Meer informatie over Beatriz Playa

  • 404 kamers, liften
  • Ligbedden, parasols en handdoeken (borg) aan het zwembad
  • Internethoek, winkeltjes, geldautomaat tegen betaling

Ligging

Dit prachtige viersterrenhotel wordt door de boulevard gescheiden van het Matagorda-strand en het centrum ligt op maar 300 meter! Het centrum van Puerto del Carmen ligt op ongeveer 5 kilometer en de luchthaven van Lanzarote op 3 kilometer.

7.3

Ligt vlakbij het vliegveld dit hoor je zeker dus als je dat vervelend vind niet doen. Ligt aan het rustige gedeelte van de boulevard wat echt heerlijk is. Wees erop bedacht dat als je een promokamer boekt je net als ons boven de disco of vlakbij kan komen zitten. Dit is de bar waar s'avonds tot 24.00 uur het entertainment is. Wij konden gelukkig na 2 dagen verkassen maar dat was echt niet leuk. Verwacht met een promokamer geen uitzicht was voor ons verder niet belangrijk. De airco op de kamer heeft 3 standen en werkt verder prima. Badkamer is met douchen in bad. Voor ons geen probleem ben je wat slechter ter been is dat misschien vervelend. Goede schoonmaak en enthertainment was gezellig en enthousiast. Eten in buffetvorm was prima. Op maandag en dinsdag kun je bij de oriental restaurant eten met reservering dit kost verder niks is ook buffet met sushi, nasi enz geen pindasaus helaas :P en op vrijdag zaterdag en zondag kun je met reservering eten bij de pizzaria maar is ook buffetvorm en meeste kan je ook eten in het buffetrestaurant alleen is er een stuk rustiger. Verder kun je in het weekend lunchen bij de beatriz burger waar je patat en hamburgers en dergelijke kunt krijgen maar hier moet je van houden was niet speciaal. Sochtends kan je op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag ontbijten met reserveren bij het zwembad is heerlijk wat rustiger en een leuk uitzicht. Auto huren bij de man bij de receptie kan best maar vergeet niet flink af te dingen. Heeft ons met 3 dagen 70 euro gekost maar was eerst 85. Waren mensen die voor een dag 45 hadden betaald. Fietsen kan ook prima denk er alleen wel om dat als je bepaalde straatje in gaat het erg stijl is en je dan misschien een ebike kan nemen zodat dit geen probleem is.
Mw. Muurling
09/22/2018 - 16:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
n.v.t.
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.4
Toelichting over Lavida Travel
Prima onze reis was verder door Thomas Cook georganiseerd en dit was verder prima. Wel krijgen we automatische mails waarin bepaalde informatie staat die dan niet voor ons blijkt te gelden dat is verwarrend Verder vond ik het erg jammer dat mijn verzoek van een rustige kamer niet was doorgezonden aan het hotel. Nu zaten we eerste 2 nachten waarin we echt super moe waren pal boven de disco en moesten we na 2 dagen alles weer inpakken en verkassen naar een andere kamer.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
september 2018
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Muurling
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima hotel, maar wel erg massaal. Drankjes vergeleken met de prijzen van drankjes op de rest van het eiland best wel hoog.
Mw. Haar
02/14/2018 - 15:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
7
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Voor het eerst bij Lavida geboekt en dit is ons prima bevallen. Alleen een verjaardagscadeautje van €15,- wat binnen een week bij een volgende boeking gebruikt moet worden is wat apart. Nog niet eens terug van de geboekte vakantie!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
1-13 februari 2018
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Haar
Reisgezelschap
Met partner

7.2

Geen zeezicht, geen middagzon door ligging op het oosten ,te koud op de kamer.Geen extra deken.Geen verwarming.Kamer op zich was goed.Niet al te vriendelijk personeel.Veel mankementen aan het hotel.Vergane glorie komt dichtbij!
Dhr. veen
01/31/2018 - 14:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
4
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
goede ervaring!

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
puerto del carmen Lanzarote
Reisperiode
23tm30 jan.
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
veen
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Alleen de airco veel lawaai maar geenkoelte
Mw. Mertens
06/18/2017 - 11:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Proficiat aan alles was gedacht en perfect in orde

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
8 daven

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Mertens
Reisgezelschap
Met vrienden

8.5

We waren er voor de tweede keer en het was weer goed
Dhr. Wolffs
05/11/2017 - 13:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
ook aan de telefoon word je goed geholpen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
April/ mei
Aantal dagen
15 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wolffs
Reisgezelschap
Met partner

7.8

Het hotel is aan renovatie toe. Wij kregen een zgn. promo-kamer, ergens in een onaantrekkelijke hoek van het hotel zonder zon of uitzicht. Tegen bijbetaling van 10 euro per dag konden we naar een kamer op de 2e verdieping met 's middags zon en uitzicht op het hotelterrein. De all-inclusive formule is prima, het eten is niet altijd even warm.
Mw. Rekker
02/28/2017 - 21:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima service , ruime keuze en goede prijs-kwaliteit verhouden,

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
februari 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rekker
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Prachtig hotel, mooi uitzicht als je een kamer met zeezicht hebt geboekt.
Mw. Beenstra
11/30/2016 - 10:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, zeer behulpzaam personeel.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
19-11-2016 tot 29-11-2016
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Beenstra
Reisgezelschap
Met vrienden

8.2

Beatriz Playa is een mooi hotel. Goed eten, voor ieder wat wils. Zelfs keuze voor champagne-ontbijt!
5 minuten transfer.
Huur een auto bij Lanzauto, 38 euro per dag, all-in.
Dhr. Klaauw
06/27/2016 - 21:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Zoals elke keer weer: vriendelijk en betrouwbaar.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del carmen
Reisperiode
31 mei t/m 14 juni
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Klaauw
Reisgezelschap
Met partner

7.2

Beatriz Playa hotel voor de 3e keer b es zocht. Wordt wel steeds minder. Kamers gedateerd en worden niet meer goed onderhouden. Eten blijft te9 lang liggen. Gekoeld eten ligt niet gekoeld, wordt dus warm. Kon nu ook buiten eten en was redekijk en beter dan binnen. Personeel maakt wel hun eigen tijd en begint buiten al de tafels af te dekken, terwijl je volgens de tijden gewoon kan eten. Kortom wel weer een fijne vakantie gehad, maar er moet wel wat gaan veranderen qua inrichting en aankleding kamers. Achterstallig onderhoud.
Dhr. Roelandschap
10/12/2015 - 21:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede en klantvriendelijke service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
24-9-2015
Aantal dagen
3-10-2015

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roelandschap
Reisgezelschap
Met partner

8

JE MERKT DAT ER MINDER PERSONEEL IS. GEVOLG LANGE RIJEN BIJ EN IN DE EETZAAL. DIT GAAT TEN KOSTE VAN DE KWALITEIT. SERVICE SCHOONMAAK IS PRIMA.
Dhr. Roelandschap
03/29/2015 - 12:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Klantvriendeliijk

Informatie vakantie

Land
spanje canarische eilanden
Plaats
lanzarote puerto del carmen
Reisperiode
14032015 t/m 21032015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roelandschap
Reisgezelschap
Met partner

8

Hotel en personeel prima. Personeel is vriendelijk, Hotel en kamers zijn schoon. Mede daardoor hebben wij een prima vakantie gehad.
Dhr. Roelandschap
04/08/2014 - 16:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
n.v.t.
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Bij Lavida gewoon binnen gestapt en ik werd gelijk vriendelijk en goed geholpen.

Informatie vakantie

Land
Canarische eilanden
Plaats
Lanzarote
Reisperiode
15-3-2014 - 23-3-2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roelandschap
Reisgezelschap
Met partner

6.6

Slechte aanpassing aan de heersende weersomstandigheden. Nergens goed te zitten of liggen bij de altijd aanwezige wind. Versleten ligbedden bij het zwembad die ook smerig zijn. Veel vogels die overal aanzitten. Tot in de klaarstaande schalen met voedsel dat wij moeten gaan eten. Ondanks all in arrangement nog vaker bij betalen voor onze restaurant keuze dat ook nog eens zeer beperkt open is. Het eten was meestal koud maar wij zouden het in een magnetron kunnen opwarmen. Belachelijk antwoord voor een normale opmerking. Wifi beperkt te gebruiken en na paar minuten opnieuw weer moeten inloggen. Waarschijnlijk beter te kopen maar is €20,00 voor 7 dagen!!
Tafeltennis tafel buiten op een zeer winderige plaats opgesteld. Gezien de altijd aanwezige wind niet de juiste plaats helaas.
Door de wind en gebrek aan plaatsen (eigenlijk niet een plaats bij de altijd aanwezige wind) die een beetje luwte kende was ook het spelen van een kaartspel een moeilijke activiteit. Telkens achter kaarten aanjagen gaat werkelijk tegenstaan.
Alles bijeen een slechte accommodatie die op vele gebieden is verouderd en weinig mogelijkheden heeft om bij tegenvallende weersomstandigheden nog buiten iets te kunnen ondernemen. De wastafels op de kamer hebben zodanig slecht opgestelde kranen, dat je eigenlijk nooit je beide handen onder het water kunt houden. De kranen staan veel te ver naar achter.
Voetbal kijken kan wel, maar echter alleen van Spaanse clubs. Wil je dan toch daarnaar kijken, dan is de drank tegen betaling te bekomen hetgeen nergens (volgens ons) staat aangegeven.
Er is nog meer te melden, maar hiermee hebben jullie een indruk van onze beleving van deze accommodatie.
Dhr. Kinderen
03/31/2014 - 15:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
3
Prijs/Kwaliteit
4
Eten
2
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
4.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Voldoet aan de verwachtingen.
Wij zijn wel nieuwsgierig naar uw reactie op onze opmerkingen. Gezien de beoordeling die wij hebben gelezen is het ons zeer ernstig tegengevallen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
22-03-2014 / 30-03-2014
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kinderen
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Top hotel
Leuke omgeving om te wandelen en winkelen
Dhr. Jong
01/18/2014 - 13:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
8
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goedkoopste prijs

Informatie vakantie

Land
Lanzerote
Plaats
Playa del Carmen
Reisperiode
4 januarie 2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jong
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Staf en personeel doen er alles aan het iedereen naar de zin te maken. De kamers zijn ruim en worden goed schoongehouden en frequent handdoeken en lakens verschoond.
Een klein minpuntje is dat het eten erg geent is op de Ierse en Engelse gasten. Het eten is verder uitstekend met voldoende variatie. Een prima hotel en voor herhaling vatbaar.
Dhr. Hoving
03/30/2013 - 18:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Onze ervaring is tot nu toe zeer positief met soms lage prijzen.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Playa del Carmen
Reisperiode
15 t/m 30 maart
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hoving
Reisgezelschap
Met partner