Fayna, Flamingo & Los Arcos
Prijzen en boeken

Fayna, Flamingo & Los Arcos

Fayna& Flamingo is een sfeervol 2-sterren appartementencomplex bestaande uit 2, in elkaar overlopende, gedeeltes, gelegen vlak achter de sfeervolle boulevard en het strand van Puerto del Carmen. Het kleinschalige appartementencomplex heeft een gezamenlijke receptie en biedt ruime en verzorgd ingerichte appartementen. Beide gedeeltes beschikken over een eigen zwembad met apart kinderbad en zonneterras met ligbedden en parasols. Er is een pool-/snackbar aanwezig waar je terecht kunt voor...

8.2

Een fijn appartement met vriendelijke mensen komen er elk jaar weer terug
Mw. Visser
10/15/2018 - 17:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Altijd vriendelijk en goede service

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
27-9 tot 14-10
Aantal dagen
18 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Was gewoon weer een heerlijke vakantie we hebben weer genoten! Komen er al jaren en gaan er nog zeker een keer heen.
Mw. Visser
07/18/2016 - 13:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Hoeft maar een mailtje te sturen en ze kijken of het gaat en het komt altijd goed

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Puerto del carmen
Reisperiode
26 juni tot 17 juli
Aantal dagen
22dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Fayna, Flamingo & Los Arcos is een appartement die in een zijstraat van de hoofdweg/boulevard ligt. jammer is dat de accommodatie niet voorzien is van fatsoenlijk kookgerei. Met een eetlepel je groente of met een vork je eten klaarmaken is niet prettig. Schoonmaak is erg goed. Om de ene dag. Ook de wisseling van de badhanddoeken om de ene dag. We hebben met z'n tweeën een appartement voor vier personen.
Mw. Habib
12/04/2015 - 10:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Zoals altijd een top service!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
28 november 2015
Aantal dagen
6

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Habib
Reisgezelschap
Met vrienden

8.3

wij komen er al wat langer en ondanks de wisseling van managment blijf komen wij er graag.
Mw. Visser
10/30/2015 - 09:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
fijne service en wat je vraagt doen ze voor je

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
8-10 tot 29-10
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Groep

7.6

Verbleven met zes personen in Fayna in Puerto del Carmen in Lanzarote voor 2 weken met 2 jongens van 18 jaar. Wij snappen de hoge beoordelingen niet. Wellicht een eigenaarswisseling ? Schoonmaak is prima.Handdoeken om de vier dagen gewisseld. Zwembad is half zoet half zout. Wordt niet echt goed onderhouden; loszittende tegels onder water. Wordt om de dag schoongemaakt door stofzuigen. Chloorgehalte wordt gecontroleerd. Op zich ligt het complex gunstig tov boulevard. Maar dit heeft wel weer als nadeel dat bij appartementen aan straatzijde s nachts ontzettend veel geluidsoverlast wordt ondervonden. Glascontainers worden namelijk continue aan en afgevoerd naar verzamelpunt verder op in de straat. Ramen kunnen weliswaar dicht en dat scheelt de helft, maar door het ontbreken van airco wordt het te warm. Zonder meer zou het aan te bevelen zijn dat er airco wordt aangebracht. Fan kan je huren bij receptie (als die open is). Bij receptie ook melden voor WIFI; in tegenstelling tot informatie is deze gratis maar......... Is heel zwak/slecht en toegang wordt beperkt tot maximaal 3 apparaten. Tip; plaats de router of extender buiten de receptie. Bar (gepacht) is uitsluitend geopend van 10.30 uur tot ca. 19.00 uur. Drankje s avonds zit er niet in. Bij weinig mensen dus weinig omzet sluit de bar zelfs om ca. 17.30 uur. Bevordert niet de gezelligheid. Receptie is uitsluitend bemand van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 17.00 uur tot 19.00 uur. Wij vonden dit vreemd. Als er wat gebeurd dan ben je op jezelf aangewezen. Zeker ook nieuw of alleen van Neckermann ? Informatie over ophaaltijd; zoek het maar uit via een website. Zoek je rust s avonds dan is het prima verblijven in dit complex voor een paar dagen; wij vonden het een ongezellig/saai complex. Zonder meer is de gastvrijheid minimaal hetgeen waarschijnlijk wordt veroorzaakt door feit dat het 12 maanden lang seizoen is. Wij komen in ieder geval niet meer terug op dit complex. Geldt voor alle horeca in puerto del carmen trouwens. Vrij zeldzaam dat je het gevoel krijgt (!) als gast speciaal te zijn. Daarbij heel veel Mexicaans, Chinees en Italiaans restaurants. Gelukkig nog geen KFC of broodje van kootje. Overigens wel een Mac bij de oude haven. Wel prima restaurants op deze boulevard maar zoek deze van tevoren op via tripadvisor. Onze tips qua bovengemiddelde restaurants; Chinees; SUnshine; Italiaans La laterna (1e verdieping); Spaanse tapas Taverna Nino (zijstraat boulevard) en chillen/cocktails in cafe Ola of Dreams. Ga niet bij de mexicaan El Charro ! Hardrock cafe met live music The tequila lounge.
Lanzarote als eiland; heb je het 1 x gezien dan heb je het volgens ons ook gezien. Laatste tip; auto huren ? Doe dit van tevoren online.
Dhr. Jellema
08/17/2015 - 11:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Attente berichtgeving van tevoren. Informatie complex zelf niet geheel correct maar dat kan door eigenaarswisseling komen.

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
lanzarote
Reisperiode
02-08-2015
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jellema
Reisgezelschap
Met vrienden

8

Een fijn en rustig appartement
Mw. Visser
06/06/2015 - 08:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Waren vaste klant van Globe maar die is er niet meer. Nu een goede andere reisburo met fijne mensen .

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Lanzarote
Reisperiode
23-5 tot6-6
Aantal dagen
15dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Groep

9.5

Een heel fijn appartement waar we al jaren komen. We voelen ons daar thuis en het personeel is vriendelijk.
Mw. Visser
07/15/2014 - 10:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Omdat Globe reizen wegviel werden we doorverwezen naar Lavida! Zijn vriendelijk en behulpzaam.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Puerto del carmen
Reisperiode
29-6 tot 13-7
Aantal dagen
2weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Woonkamer had een slechte en oncomfortabele bank plus stoel
Dhr. Bon
03/04/2013 - 21:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Graag vermelden op pagina hoe ingecheckt kan worden

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Spanje
Reisperiode
19-02-2013
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bon
Reisgezelschap
Met partner