Seaside Los Jameos Playa
Prijzen en boeken

Seaside Los Jameos Playa

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie op het zonovergoten Lanzarote? Dan ben je bij het prachtige viersterrenhotel Seaside Los Jameos Playa aan het juiste adres! Dit is zonder twijfel dé place to be! Geniet van de Canarische warmte en neem een verfrissende duik in het zwembad. Een duik in de zee? Het strand ligt direct voor de deur! Ideaal.
Wandel over de gezellige boulevard en relax. Breng een bezoek aan het bruisende centrum van Puerto del Carmen en kom helemaal tot rust tijdens jouw fantastische vakantie in Seaside Los Jameos Playa!
 

  • Dé place to be
  • Uitstekende service
  • Stijl- en sfeervol
  • Direct aan het strand
  • Gezellige boulevard voor de deur

9.3

Hele grote accommodatie; eten is erg goed en als je cola haalt krijg je een flesje cola. Geen vieze siroop-mix.
De verzorging is echt top: er wordt goed schoongemaakt en het personeel is uiterst vriendelijk.
Heerlijke vakantie gehad alleen voor ons was het te kolossaal: enorme drukte in het restaurant en, hoe onvermijdelijk: altijd weer mensen die bedjes bij het zwembad reserveren.
Licht vlak aan het strand; drukte van Puerto del Carmen ligt op afstand.
Mw. Engelberts
09/18/2016 - 10:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We gaan al jaren via Lavida op vakantie: goed aanbod en altijd de laagste (of vergelijkbare) prijs.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
september 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Engelberts
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Perfecte vakantie!
Al bij aankomst word je getrakteerd op bubbels. We werden bij de receptie vriendelijk geholpen (in het Nederlands). De medewerkers waren bijzonder gastvrij. In alles konden en wilden zij ons helpen; ook toen we een dokter nodig hadden. Je hebt niet het gevoel dat je er alleen voor staat. Ook de bediening was uitstekend en je werd altijd met een vrolijke lach of grap bediend ondanks dat zij hard werkten in de hete zon. Altijd klaar voor een persoonlijke benadering. Geweldig! Het eten was heerlijk net als de cocktails. Wat wel bijzonder was dat er heel vroeg bedjes gereserveerd werden (6:30u) terwijl iets verder van het zwembad af er voldoende plek was. Wij waren om 9:00u klaar met ontbijt en hadden nog ruime keus aan bedjes. Elke avond was er vertier voor iedereen. Prachtige kamers en het was er erg schoon. Zelfs de wc's rond het zwembad werden goed schoon gehouden. Een prachtig resort met mooie tuinen. Misschien een iets duurder resort maar het is de prijs dubbel en dwars waard. Terecht dat het zo hoog scoort op de verschillende forums. Wij hadden een geweldige vakantie ook dankzij de inzet van het personeel!
Dhr. Coolen
09/10/2016 - 13:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken al onze vakanties bij Lavida Travel en het is nooit verkeerd gegaan. We krijgen, als het nodig is goed advies en er wordt meegedacht. En hoe vaak ik ook de prijzen vergelijk met andere aanbieders; bij Lavida ben ik altijd goedkoper uit. Voor het eerst gekozen voor Vflex en dat is ook heel goed bevallen. Goedkoper dan Tui of Neckermann maar geen Hostess in Spanje wat we ook niet misten.
Na al die jaren voor het eerst een minpuntje: Lavida Travel kon ons niet goed helpen nu wij een beroep op de reisverzekering moeten doen (doktersrekening). Jammer maar het weerhoudt mij niet om gewoon weer te kiezen voor Lavida Travel

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
30 augustus 2016 tot en met 6 spetemnber 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Coolen
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Zeer fijn, schoon en nette accommodatie. Eten perfect, zeer veel keuze, personeel is vriendelijk. Enkel wat drukbezet, waardoor het 'ligbedjes-reserveren in de ochtend' gedoe helaas een minpunt was. Ook stopt de all-inclusive formule helaas om 23.00 uur. Lanzarote is zeer de moeite waard om te bezoeken.
Mw. Hendriks
04/18/2015 - 13:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Prima service, enkel wat onduidelijkheid door het bijboeken van de bagage, dat mag wat duidelijker.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
april
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hendriks
Reisgezelschap
Groep

8.4

Prima service en eten. Voldoende kinderzitjes aanwezig bij het dinner. Wijziging van kamer is zonder problemen verlopen. Ligging van het hotel is vrij dichtbij het vliegveld. Landende en opstijgende vliegtuigen zijn goed hoorbaar (alleen overdag/'s middag).
Dhr. Heijden
03/15/2015 - 09:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede overzichtelijke en duidelijke website. Prijs/kwaliteit verhouding is ook uitstekend.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
Voorjaar
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Heijden
Reisgezelschap
Met gezin

9.9

Een zeer aangenaam hotel waar service geweldig is.
Eten zeer goed smaakvol en grote keuze uit gerechten.
Vriendelijk personeel.
Ligging aan boulevard en zee.
Mw. Raaimakers
02/16/2015 - 13:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is een prima organisatie met scherpe prijzen.

Informatie vakantie

Land
Lanzarote
Plaats
Playa del Carmenta
Reisperiode
07-02-2015
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Raaimakers
Reisgezelschap
Met vrienden

8.8

Los Jameos Playa; een eerste klas hotel dat zijn 4 sterren waard is!

Bij binnenkomst valt gelijk de luxe, ruime ontvangsthal op waar een uitgebreide staf – in veel talen – zorgdraagt voor een snelle afhandeling van de inschrijfformaliteiten. In het hotel, dat over 350 kamers beschikt, kunnen maximaal 1200 personen overnachten. Maar door de ruime opzet van het complex hadden wij tijdens ons verblijf in juli 2014, waar de bezetting bijna compleet was, niet bepaald de indruk dat het een groot massaal gebeuren was. Ok, het was wel druk, maar zowel in de restaurants, bars alsook aan de pool was altijd wel een plek te vinden.
Voor de rest is het een luxe hotel met goede service. De kamers zijn ruim en comfortabel, met voldoende opbergmogelijkheden en de schoonmaak is zonder meer goed.
De keuken, in buffetvorm, is uitstekend met veel keuze en afwisseling. Bij het diner worden, naast vers bereide vis en vlees (grill), iedere dag op basis van een landenthema voor dat land specifieke gerechten bereid.
Het hotel kent verder een eigen patisserie en 1 keer per week wordt tijdens het diner groots met een keur aan toetjes en taarten uitgepakt (echt niets voor mensen met angst voor calorieën).
Bijzonder vermeldenswaardig is de speciale service voor personen met allergieën / intoleranties t.a.v. gluten, lactose, noten, ei en peulvruchten. Indien men dit bij aankomst aan de receptie meldt, ontvangt men voor iedere maaltijd een compleet overzicht van de buffetopstelling met daarin aangegeven welke gerechten aan welke classificaties voldoen.
En bij het ontbijt worden voor personen met een gluten- / lactose-intolerantie apart broodjes bereid.

De ligging van het hotel is goed. Via een poort bereikt men direct, vanuit de prachtig aangelegde en goed onderhouden subtropische tuin, de strand-/wandelboulevard met diverse winkeltjes, restaurants en bars.
De bus naar de hoofdstad Arrecife (€ 1,70 p.p.), Playa del Carmen centrum (€ 1,35 p.p.), alsmede naar het 30 km verderop gelegen Playa Blanca (€ 2,70 p.p.) stopt direct voor de ingang van het hotel.
Om het eiland te verkennen is de combi-tour: Noordtour + Zuidtour + Markt Teguise & huis Cèsar Manrique (€ 101.,- p.p.), die door alle touroperators wordt aangeboden, aan te bevelen. Verdeeld over 3 dagen krijgt men hiermee een zeer goede indruk van het eiland en zijn bijzonderheden.

Dhr. Schnackers
08/10/2014 - 20:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
4
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is top, alleen blijft het gebruik van de website's (2 locaties t.a.v. reizen en boeken en het gold overzicht)een bron van ergernis. Dit is al vaker gemeld maar blijft een probleem vormen met verschillende inlogcodes en wachtwoorden.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen
Reisperiode
17 juli tot 1 augustus 2014
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Schnackers
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

We zijn net terug van een week zonvakantie in Lanzarote. We verbleven bij los Jameos Playa. We waren zeer onder de indruk van de goede service van het hele hotelpersoneel. Iedereen was zeer vriendelijk en deed zijn werk met veel passie. Het eten was gevarieerd en er was veel keuze. We hebben een heerlijke vakantie gehad.
Dhr. Wu
09/18/2013 - 21:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
8
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.3
Toelichting over Lavida Travel
We hadden problemen tijdens het betalen. Daarnaast wist men niet of er standaard een babybedje bij zat wanneer er een baby bij ons op de kamer slaapt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto del Carmen, Lanzarote
Reisperiode
10-09 tm 18-09
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wu
Reisgezelschap
Groep