Club Martha's Resort - Club Martha's
Prijzen en boeken

Club Martha's Resort - Club Martha's

Sfeer en comfort. Dat staat voorop bij het prachtige viersterrenresort Club Martha's. Wat een geweldige familievakantie! Na een vers ontbijt neem je plaats aan het zwembad. Heerlijk, die Spaanse ochtendzon.Terwijl jij languit geniet van een verfrissende jus d'orange, springen de kinderen gierend in het zwembad. Ze hebben nu al nieuwe vrienden gemaakt in de kidsclub. Wat een heerlijke plek.  Tegen de middag wordt het tijd voor een duik in de zee. Samen met de kinderen wandel je erheen en plof je languit neer in het warme zand. Terwijl de kinderen samen een enorm zandkasteel bouwen, staar jij ontspannen voor je uit over het glinsterende water van de Middellandse Zee. Even geen zorgen, geen stress. Even helemaal nergens aan denken.
's Avonds schuif je aan in de pizzeria van Club Martha's en smul je van de allerlekkerste pizza van de kaart. Terwijl je nipt van een heerlijk frisse, witte wijn bedenk je wat jullie morgen eens zullen doen. Slenteren door de straatjes van het altijd-gezellige Cala d'Or? De prachtige natuur van Mallorca ontdekken? Tijdens een fantastische vakantie in Club Martha's is niets te gek. Wat een topvakantie!

"Heerlijk, die Spaanse ochtendzon.."

  • Fantastische kidsclub
  • Verse pizza uit eigen bakkerij
  • Een onvergetelijke familievakantie

Ligging
Club Martha's is rustig gelegen aan een hellende weg. De bushalte vind je op 300 meter. Ook het strand is maar 300 meter lopen. Vanaf Club Martha's wandel je zo naar het centrum van Cala Egos. Dit is namelijk maar 500 meter. Het centrum van Cala d'Or vind je op 3 kilometer. Gezellige restaurantjes en winkeltjes zijn te vinden op 125 meter. 


 

9.2

Heerlijke vakantie gehad, heel erg tevreden. Personeel heel aardig, alles was perfect, ik heb geen negatieve dingen gevonden. Terwijl ik best kritisch ben. Een complete aanrader.
Dhr. Preter
10/13/2018 - 10:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Ik ben altijd vriendelijk behandeld, en dat is voor mij heel belangrijk.

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala d'or
Reisperiode
5 oktober t/m 12 oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Preter
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Zeer ruim 3pers.appartement met goede bedden en geweldig balkon.
2 zwembaden, uitgebreid buffet ontbijt/diner met mogelijkheid om op terras te eten.
Geweldig activiteitenteam!!!
Mw. jacobs
09/23/2018 - 10:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren vaste klant! Dat zegt genoeg!
Bij boeking 3x ruimbagage voor 3 personen van het gezin van 5
Bij ontvangst vd e-reisbescheiden was de ruimbagage wel vermeld maar niet bij de juiste personen. Hierover gebeld en medewerkster I gaf aan dat dat niet belangrijk was. Dit bleek dus niet het geval bij het inchecken.

Informatie vakantie

Land
mallorca
Plaats
cala d'or
Reisperiode
14-21 september 2018
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
jacobs
Reisgezelschap
Met gezin

9

Een superleuke vakantie gehad! De boeking is goed gegaan; heel snel en duidelijk. Dankzij Daniel! De vlucht en de organisatie van Tui bij aankomst was prima! Het appartement was mooi en netjes (bestek was alleen minpuntje) Buren in appartement tipten ons om een kamer op begane grond te vragen, ivm 2 kinderen en grote trap in kamer. Maar bij het vergelijken zaten we toch liever boven; grote terras, lekker privacy, ruimer en geen last gehad van insecten. We hebben genoten!! De animatieteam was superleuk!! Shows en vermaak voor de kids. Eten en drinken waren goedkoper in het hotel dan buiten. Bedankt voor deze leuke ervaring!!
07/26/2018 - 09:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Goed gedaan Daniel!!

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala d'or
Reisperiode
12 juli 2018
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Club Martha's bestaat uit verschillende gebouwen van 3 etages. Wij zaten in gebouw 6 op de 2e verdieping. Het ruime balkon met zitje en 2 ligbedden kijkt dan uit over de bomen richting te zee. De andere gebouwen kijken uit over de zwembaden waardoor je altijd in de drukte zit. De appartementen zijn prima met heerlijke ruime bedden. De hele dag is er Nederlandse animatie waar mijn zoons 12 en 16 jaar geen gebruik van hebben gemaakt, omdat wij een auto hadden gehuurd en overdag weg waren. De shows s'avonds waren erg leuk. Als je het resort uitloopt is er om de hoek een straat met supermarktjes, winkeltjes en veel restaurantjes. Club Martha's ligt zeer gunstig als je meer van het eiland wilt zien.
Mw. Fase-van Bragt
07/30/2017 - 14:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Via Zoover bij Lavida Travel uitgekomen omdat wij graag naar Club Martha's wilde gaan. De prijs bij Lavida Travel was het gunstigst. Geholpen door Daniel die alles prima voor ons heeft geregeld. Zelfs de autohuur heeft hij achteraf voor ons in orde gemaakt. Voor volgend jaar gaan wij zeker eerst bij Lavida Travel kijken voor een vakantie.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'or
Reisperiode
19 juli tot en met 28 juli 2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Fase-van Bragt
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Leuk appartementencomplex. Ruime keus aan animatie voor alle leeftijden. Liggen prima vlakbij een gezellig straatje vol met winkeltjes en lekkere eettentjes. Op loopafstand een strand/ baai! Aanrader is het strandje bij Cala Mondrago. Shows s avonds zijn de moeite waard! Al met al een heerlijke vakantie gehad!
Mw. Roos
06/11/2017 - 07:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie! Goede en duidelijke adviezen. Ik had gekozen om comfort klas te vliegen, toen bleek dit uiteindelijk niet mogelijk en hierover ben ik vooraf geïnformeerd en heb ook een restitutie ontvangen! Ook de preferenties zijn goed aan het hotel doorgegeven. Diverse mailtjes ontvangen om vooraf in te checken en met informatie! Erg netjes allemaal. Kleine kanttekening: bij aankomst op het vliegveld van Palma waren wij niet bekend bij Tui. Bleek dat wij niet onder onze naam erin stonden maar onder de naam van de reisorganisatie (Kras). Hierdoor was er wat verwarring en commotie bij aankomst en werden we van het kasje naar de muur gestuurd met kleuter en koffers. Uiteindelijk goed gekomen en een top vakantie gehad!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala D'Or
Reisperiode
3 juni tot 10 juni
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Roos
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Gezinnen met kinderen tot 12 jr perfect, groot balkon, 3 zwembaden, goed amusement, wifi kopen nadeel en niet van deze tijd
Dhr. buren
05/08/2017 - 15:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
altijd iets goedkoper dan de grote reisbureau's en goed service en advies

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
voorjaarsvakantie
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
buren
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Prima accommodatie, de 2 kamer appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. We hadden enkel ontbijt en dat was prima verzorgt, eten van de kaart was goed en niet duur.
Voor het avond eten zijn we meestal bij Tony 's geweest prima verzorgt, ruime kaart en redelijke prijs.
Het nadeel van Cala Dor is, er zijn geen lange stranden voor een wandeling.
Dhr. Pijpers
10/10/2015 - 07:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Boeken al jaren bij Lavida nu ook in kennis kring en iedereen is steeds tevreden. Dus wat goed is moet je niet veranderen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala D'or
Reisperiode
Sept/oktober
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pijpers
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Mooi complex, wel grootschalig. Goede en schone kamers. (douche werkt prima > goede straal.) Genoeg restaurants in omgeving, maar centrum Cala d'Or of in de jachthaven vind ik gezelliger om uit eten te gaan. Hotel ligt in buitenwijk van Cala d'Or. ( = Cala Egas en heeft een klein centrum). Centrum van Cala d'Or ligt op ruim half loopafstand, via de jachthaven (of je neemt het toeristen-pendeltreintje). Ontbijtbuffet heeft keuze genoeg, niks over te mopperen. Wifi niet gratis, ook niet in de openbare ruimtes en dat vind ik eigenlijk niet meer van deze tijd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kan het ieder aanraden, zeker met kleine kinderen, want er is uitgebreid animatieprogramma.
Mw. Hagen
06/08/2015 - 13:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Nu al een aantal een reis geboekt via Lavida Travel. Zoals altijd, goed geregeld. Geen klachten.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
29mei
Aantal dagen
5 jun

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hagen
Reisgezelschap
Met vrienden

8.9

Mooie appartementen op een uitstekende locatie. Op loopafstand van winkels, restaurants en strand. Club Martha's is ons prima bevallen. Paar kleine verbeterpunten; de schoonmaak is zeer matig en wifi is niet gratis.
Dhr. Boorder
04/15/2015 - 10:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
6
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar, goede service en prima prijzen!

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
02/04/2015 - 09/04/2015
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Boorder
Reisgezelschap
Groep

8.6

Zeer ruim en schoon 2-kamerappartement met zeer groot balkon (met de hele dag zon) met tafel en 4 stoelen en 2 ligbedden. Banken in de huiskamer hadden ook goed matras en kun je gemakkelijk tegen elkaar schuiven tot 2-persoonsbed, zodat je de kinderen in de slaapkamer kunt laten slapen.
Mw. Gent
05/08/2014 - 16:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prijs - kwaliteit is goed. 3x eerder met Lavida weggeweest en zeer tevreden.

Informatie vakantie

Land
Spanje, Mallorca
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
26/4/2014 t/m 6/5/2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Gent
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Club Marta's was voor ons een prima appartementencomplex.
Omdat wij in het bezit waren van een huurauto, was het eenvoudig om richting het gezellige centrum van Cala D'Or te rijden. Overdag voor het strand, s'avonds om te eten.
Dhr. Huisman
06/20/2013 - 14:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Zeer goed reisbureau met Lavida Gold als extra pluspunt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala D'Or
Reisperiode
31-05/07-06-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Huisman
Reisgezelschap
Met partner

7.7

vooral geschikt voor ouders met kinderen tot 14 jaar.
Dhr. elings
07/26/2012 - 13:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is ook telefonisch goed bereikbaar. Dit is een belangrijk voordeel voor als je vragen hebt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
juli 2012
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
elings
Reisgezelschap
Met gezin