Gavimar Ariel Chico Club & Resort
Prijzen en boeken

Gavimar Ariel Chico Club & Resort

Het centraal gelegen 3-sterren complex Gavimar Ariel Chico is een heerlijke adresje met zowel het strand als het gezellige centrum van Cala D'or op korte afstand. Zo kan je afwisselen tussen op het strand liggen en slenteren door de stad. De appartementen en kamers van Gavimar Ariel Chico zijn netjes ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgde vakantie. Eten& Drinken Zo ben je altijd welkom in de bar voor een heerlijk drankje, de maaltijden worden...

8.9

Wij vonden alles zeer goed.
Dhr. Jansen
05/14/2018 - 11:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn bijzonder te vreden over Lavida travel

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala dór
Reisperiode
2 t/m 9 mei 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jansen
Reisgezelschap
Met partner

7.4

Hotel en appartementen, 3 minuten lopen van strand.Bedden waren in 2 pers.kamer beneden goed.Wel wat gehorig, maar ik was daar dan ook in herfstvakantie.Eten erg op Engelsen gericht.Ontbijt was prima.
Lunch en diner wisselend.Altijd 1 soort vlees en vis.meestal gefrituurde vis Salades en groenten niet zo uitgebreid.Toetjes en ijs ivm met de vele kinderen , ook goed..Goed hotel om met kinderen heen te gaan.Winkeltjes overal om de hoek.Vooral dank aan Marije die bij de receptie werkte, zij was zeer behulpzaam.1 rustig gelegen zwembad bij de eetzaal.Aan overkant van de weg een grote buitenbar waar je bij all inclusive ook snacks tussendoor kon krijgen.Hier is het grote zwembad ook met ligstoelen (voldoende)Animatie was nogal luidruchtig daar, maar uur of 11 is het toch over.Animatie in hotel voor de kids ook paar keer erg hard,ze zouden moeten denken om de oren van de kids!Je kon elkaar dan bij de receptie absoluut niet meer verstaan.Pluspunt alles wordt de hele dag schoongemaakt.vriendelijk personeel.
Mw. nooyen
10/28/2017 - 10:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
7
7.3
Toelichting over Lavida Travel
Ivm de transfer die door Transunion werd gedaan heb ik nog eens gebeld met Lavida.Zij nemen goed de tijd om je te helpen, en toen ik per ongeluk bij het opslaan van het noodnummer voor onderweg , dit nr.belde werd ik direct teruggebeld of er een probleem was.Op mijn verzoek werden ook alle papieren voor me uitgeprint en opgestuurd.Met dank!

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
cala d or
Reisperiode
oktober
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
nooyen
Reisgezelschap
Alleen

10

We hebben een super vakantie gehad, alles is soepel verlopen, goed geregeld. Wij gaan vaker gebruik maken van uw organisatie.
Mw. Walburg
10/25/2017 - 16:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles is goed geregeld, we werden goede op de hoogte gehouden, kon altijd met vragen bij Lavidel Travel terecht. Onze complimenten.

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala Dóre
Reisperiode
15-10-2017
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Walburg
Reisgezelschap
Overig

9

Eten was veelal hetzelfde , net name het drinken en vooral de koffie uit de automaten, het was allemaal wel heel erg verdund
Mw. Hemert
09/17/2017 - 09:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
n.v.t.
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Prima

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'or
Reisperiode
10 sept
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hemert
Reisgezelschap
Met vrienden

8.3

AANRADER !!! Goede prijs kwaliteit verhouding.
Dhr. Wilting
09/06/2017 - 10:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Altijd vriendelijke medewerkers, we zijn nog nooit teleurgesteld.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
20 augustus t/m 4 september 2017
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wilting
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Prima hotel met uitstekende ligging, kamers zijn iets verouderd.
Dhr. van Leeuwen
08/15/2017 - 11:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
website reageert soms wat traag en rommelig, deze kan echt beter.

Informatie vakantie

Land
Sanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
augustus 2017
Aantal dagen
16

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
van Leeuwen
Reisgezelschap
Met gezin

7.8

We hadden een wat verouderd appartement (nr. 1015) dat aan de doorgaande weg ligt. Daardoor veel last van lawaai van de vele bussen en van de vuilniswagen die midden in de nacht de containers kwam legen. Het appartement was wel schoon en netjes. De totale accommodatie was gezellig en het eten was prima in orde.
Dhr. Stinkens
09/19/2016 - 21:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Het contact en de verzorging van de boeking was goed.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d' Or, Mallorca
Reisperiode
1-9-2016 t/m 12-9-2016
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stinkens
Reisgezelschap
Met vrienden

9.1

Gezellig en vriendelijk personeel
Dhr. Soest
09/14/2016 - 10:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goed geholpen

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
1t/m11 september
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Soest
Reisgezelschap
Met vrienden