Inturotel Cala Azul Park
Prijzen en boeken

Inturotel Cala Azul Park

Dit fijne appartementencomplex zit al jaren in ons programma. Het complex ligt aan de schilderachtige baai van Cala Esmeralda en dicht bij het gezellige centrum van Cala d'Or. Bijzonder geschikt voor families met kinderen. De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. kinderdisco, babybedje, speeltuin, teenagerclub, leeftijd van 13-17 jaar, periode geopend van 01/07 tot 30/09, Nederlandstalige kinderanimatie, babybedje en miniclub, leeftijd van 4-12 jaar oppasservice beschikbaar...

8.5

Goed onderhouden complex aan een baai. Kamers beginnen wat gedateerd te raken. Worden wel netjes schoongemaakt.
Berg
10/20/2018 - 15:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
9
Toelichting over Lavida Travel
De boeking werd netjes afgehandeld en alle reisbescheiden werden op tijd toegestuurd.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala D'Or
Reisperiode
September 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Achternaam
Berg
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Prima accommodatie en zwembad. Lekker dicht bij het strand.
Dhr. Willekes
10/01/2018 - 08:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie, foutjes werden netjes opgelost

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
september 2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Willekes
Reisgezelschap
Groep

8.8

Geen verdere toelichting
Dhr. Bakker
09/18/2018 - 08:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Geen verder toelicht8ng

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala D’ or
Reisperiode
September 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bakker
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Cala azul park is een super mooi hotel resort van Inturotel. De ligging is geweldig, aan de rand van het mooie plaatsje, Cala d'or, direct aan zee en 3 minuten lopen van de schitterende baai Cala Esmeralda. Je mag gebruik maken van de faciliteiten van de andere in de buurt liggende Inturotel hotels. De service is top, het eten is top, de kamers zijn mooi en de animatie is ook helemaal geweldig! We hebben echt genoten van een week vakantie hier.
Mw. Brunenberg
10/30/2016 - 18:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida Travel is een fijne reisorganisatie. Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik denk zeker dat we hier nog eens gaan boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'or
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Brunenberg
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Er wordt veel georganiseerd voor jong en oud. Kamers worden zeer goed onderhouden. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wij konden na ons verzoek van appartement ruilen, zodat we uitzicht hadden en de zon in de middag op ons balkon scheen.
Wifi is gratis maar heel slecht. Wel verbinding maar nauwelijks toegang, waardoor het onmogelijk was om te whatsappen en het soms uren duurte voordat je het signaal kreeg dat je kon internetten.
Dhr. Westerveld
10/18/2016 - 14:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
n.v.t.
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
We werden goed en snel geholpen.

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
cala d or
Reisperiode
29-09-2016 tm 17-10-2016
Aantal dagen
17

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Westerveld
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Cala Azul Park is een mooi onderhouden complex.
De kamers zijn schoon en netjes en ook het complex zelf wordt minitueus schoon gehouden .
Het personeel is vriendelijk al zou het prettig zijn voor de oudere bezoekers als die geholpen werden met hun bagage. Het complex heeft namelijk geen liften en het beklimmen van de trappen kan moeizaam zijn voor mensen die slecht ter been zijn.
Verder is het echt een fijne accomodatie.
Dhr. Plug
09/14/2016 - 11:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Hebben een fijne vakantie gehad en alles was Door lavida travel prima geregeld.

Hartelijk dank hiervoor

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'or
Reisperiode
September
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Plug
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Wij zijn daar voor de 2de keer geweest want het ligt er prachtig en een super schoon complex. Heerlijk ontbijt met elke dag afwisseling. En omdat we voor de 2de keer kwamen kregen we als welkom een fles wijn.
Mw. Smit
09/13/2016 - 11:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Een overzichtelijk en makkelijke manier om alle reizen te vergelijken, uit te zoeken en te boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala D'or
Reisperiode
01-09-2016 - 11-09-2016
Aantal dagen
11 Dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Smit
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Inturotel Cala Azul Park is een bijzonder goed hotel . Uitstekende buffetten .
Echt een aanrader ook met kinderen . Prachtige ligging .
Dhr. van der Wijk
10/19/2015 - 12:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Tot nu toe steeds in orde .

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
9-10-2015 17-10-2015
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
van der Wijk
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Cala Azul Park heeft een prachtig en een super schoon en mooi onderhouden complex.
Een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Een spectaculair uitzicht. We komen er zeker terug.
Mw. Spierdijk - Smit
09/14/2015 - 21:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Een prettig en betrouwbaar service. En goede informatie.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala d'Or
Reisperiode
4 Sep -12 Sep
Aantal dagen
8 Dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Spierdijk - Smit
Reisgezelschap
Met partner

9.9

We zijn al meerdere keren in Esmaralda Park geweest,en nu in Cala Azul Park ook zeer tevreden!
Mw. Wid
07/16/2015 - 08:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben naar tevredenheid al 5keer reizen bij jullie geboekt.Het enige is dat we nooit ons reistegoed wat we hebben opgebouwd kunnen inwisselen,dat kan dan weer net niet op deze reis,iedere keer.....

Informatie vakantie

Land
Spanje,mallorca
Plaats
Cala d'or
Reisperiode
1 t/m 15juli
Aantal dagen
15dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wid
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

Mooi complex, goed onderhouden. Kamers wat gehorig (houten stoelen en plavuizen). Kamer met zeezicht in blok E, F of G is ideaal. Wij kwamen in blok B terecht (B304)met uitzicht op de straat. Daar komt om 4 uur 's nachts de vuilnisman langs en vervolgens de rest van de leveranciers voor restaurant en winkel. Onze boekingspreferentie voor zeezicht kon niet gehonoreerd worden. Het is dus een beetje een loterij wat voor kamer je krijgt omdat het hotel geen mogelijkheid heeft om gegarandeerd met zeezicht te boeken.
Dhr. Berg
10/08/2013 - 15:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Boeking netjes afgehandeld.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala D'or
Reisperiode
28-09-2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Berg
Reisgezelschap
Met partner