La Mirada
Prijzen en boeken

La Mirada

Ontspanning gegarandeerd! Rustig gelegen en niet ver van de kleine baai Caló d'es Pou geniet u van de grote tuin met mediterrane vegetatie en een royaal zwembad van rust en ontspanning. In een rustige zijstraat in de wijk Es Fortí, ca. 150 m van het |S|langzaam in zee aflopende |E|strand.|S| De schilderachtige jachthaven ligt op ca. 1,5 km afstand en het levendige centrum van Cala d'Or op ca. 2,5 km.|E| Middenklasse vakantiecomplex met hoofdgebouw, 2 bijgebouwen, Zwembad, zonneterrassen,...

7.8

Dit hotel bleek zich uitsluitend op de Franse gasten te richten. Bij het boeken waren we afgegaan op het "internationale" in de beschrijving en "het zou ons aan niets ontbreken". De voertaal bleek echter Frans te zijn en het animatieteam bleek geen Engels en/of Duits te kunnen spreken. We waren de enige Nederlanders met een handjevol Engelsen en Duitsers. Ongeveer 96% waren Franse gasten en de rest van andere komaf. Er was 1 meisje in het animatieteam dat wel wat Engels kon spreken, maar toen zij weg was, werd er uitsluitend verder Frans gesproken. Hierover hebben we meerdere malen geklaagd, ook bij de reisorganisatie. Helaas konden we niet naar een ander hotel overgeboekt worden, omdat alles vol zat op Mallorca. De hoteleigenaar leek ons ook niet bereid of in staat zijn anderstalige gasten te helpen. Wij hebben de animatie dus als slecht ervaren, omdat we het niet konden verstaan. Het eten was oke en de kamer ook. Ook niets dan lof voor het bedienend en schoonmakend personeel!
Mw. Hofman
07/31/2016 - 16:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
4
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
6.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
We zijn al meerdere keren geholpen en vinden de service prima. Dat onze vakantie erg tegenviel ligt aan Neckermann, de beschrijving toen wij het boekten in januari, klopt helemaal niet. Dit hotel wil zich alleen richten op Franse gasten, die hier de tijd van hun leven zullen beleven. De reisorganisatie moet de beschrijving dus snel gaan aanpassen.

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
cala murada
Reisperiode
16-7-2016 t/m 30-7-2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hofman
Reisgezelschap
Met gezin