Vista Blava
Prijzen en boeken

Vista Blava

Ligging
Het hotel Vista Blava Hotel ligt in Cala Millor op ongeveer 300 m afstand van een zandstrand. Dit is te voet bereikbaar. Porto Cristo ligt op ongeveer 8 km afstand. Een supermarkt, bars en restaurants evenals een discotheek bereikt u binnen een paar minuten te voet. Een bushalte en een taxistandplaats vindt u op ongeveer 150 m van het hotel. De afstand naar het vliegveld is ongeveer 71 km. 


Uitrusting
Het strandhotel beschikt over een hoofd- en twee aanliggende gebouwen met 4 verdiepingen en in totaal 108 kamers. Het hotel beschikt over de volgende faciliteiten: een receptie (24 u geopend), een lobby, airconditioning, wifi (gratis), internethoek (evt. tegen vergoeding), een kluisje (tegen vergoeding) en 2 liften. In het hotel vindt u een bar. In het buitenbereik van het hotel vindt u een seizoensafhankelijk geopend zwembad evenals een geïntegreerd kinderbad en een poolbar (seizoensafhankelijk). Aan het zwembad staan u zonneschermen gratis ter beschikking. Aan het strand zijn ligstoelen en zonneschermen tegen vergoeding beschikbaar. 


Kamers
De standaard kamers zijn voorzien van badkamer, douche of badkuip, airco (individueel regelbaar/evt. tegen betaling), telefoon, een kluisje (evt. tegen betaling) en balkon of terras. 


Verzorging
In het restaurant graag gepaste kleding dragen. 


Sport/Animatie
Gratis: Volwassenenanimatie (per uur/dagelijks). Evt. tegen betaling: Biljart, tafeltennis, golfbaan (ongeveer 5 km verwijderd) en paardrijden (ongeveer 1 km verwijderd). Tegen betaling: Fietsverhuur. 


Voor de kinderen
kinderzwembad, speelplaats en babybedden (evt. tegen vergoeding/na aanmelding). 


Goed om te weten
- Geaccepteerde betalingsmiddelen: Euro/Master-Card en Visa. 
- Toegankelijk voor gehandicapten: badkamer (rolstoelvriendelijk), lift en een hellingbaan. 
 

7.2

Nog steeds een goed hotel, als je niet van luxe houdt. Het hotel ligt op een mooie plek wat betreft centrum, boulevard en de zee. Wij hebben Lavida travel nodig gehad omdat onze koffer niet was aangekomen. Wij zijn zeer goed geholpen door Els de Vries. Helemaal top!!
V
10/14/2018 - 18:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
n.v.t.
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
1
6.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
7
8
Toelichting over Lavida Travel
Sorry wat de klantvriendelijkheid betreft. Sommigen doen heeeeeel veeel voor je en zijn super aardig, niets te veel. Soms krijg je iemand aan de lijn die onvriendelijk overkomt. Jammer.

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
1 oktober t/m 10 oktober 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Achternaam
V
Reisgezelschap
Met partner

8

Goed hotel. prima eten en het ligt fantastisch. Weinig animatie, maar dat maakt ons niets uit. Voor kinderen wordt er niets gedaan. Prima vakantie gehad. Gaan zekers nog eens terug.
V
10/25/2017 - 11:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
3
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Niets op aan te merken. Alles verliep vlot en klantvriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
30-09-2017 tm 11-10-2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Achternaam
V
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Prima hotel!! Het ligt in een wijk waar je niet blij van wordt. Maar het hotel ziet er zeer goed uit aan de buitenkant. Het is er ook echt niet gevaarlijk. Het ligt heel centraal van de boulevard, strand en het centrum. Je moet er door heen kijken......... Kleine hotelkamers. Maar er wordt goed schoongemaakt. Eten is prima als je niet 1e rang wilt zitten, dan moet je een vier sterren hotel gaan nemen.
V
06/29/2017 - 14:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
2
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Zit erg veel verschil in contacten. Sommige doen erg veel voor je en zijn zeer klantvriendelijk. De reis bespreken is niet goed gegaan en daar waren we teleurgesteld in. De rest is prima verlopen en hebben een goede vakantie gehad.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
juni 2017
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Achternaam
V
Reisgezelschap
Met partner

5.2

In dit hotel verschillende jaren geweest met tussen pozen. Van een goed gemiddeld hotel is er nu niet veel meer van over. Wij komen hier niet meer terug.!!Hebben dure airco betaald. Verschillende keren een klacht ingediend. Vele andere gasten ook. Dit wordt vanuit een centraal punt geregeld. Onze kamer konden we niet lager krijgen dan 20 graden. Zeer slecht geslapen deze week. Eten erg achteruit gegaan terwijl het een dure week was.
Erg jammer want het hotel ligt maar 350 meter van het strand. Personeel receptie en bar erg vriendelijk. Eetzaal nog steeds dezelfde mensen maar niet vriendelijk meer terwijl ze je nog wel kennen!!
Mw. V
06/13/2016 - 12:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
5
Prijs/Kwaliteit
2
Eten
3
Kamers
2
Kindvriendelijkheid
1
3.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7
Toelichting over Lavida Travel
Reispapapieren goed controleren. Bij ons zaten er twee fouten in. Het werd wel netjes opgelost door een stagiaire en Daniel.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
1 juni t/m 9 juni 2016
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
V
Reisgezelschap
Met partner

8.4

ontbijt erg karig ,alleen zelf afgebakken mini pistolets en sneetjes brood
Dhr. Berkelmans
07/13/2012 - 08:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
In eerste instantie gekozen om de lage prijs .later bleek dat de service goed is

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
28-06-2012 -1207-2012
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Berkelmans
Reisgezelschap
Met gezin