Marins Playa
Prijzen en boeken

Marins Playa

Marins Playa is een fantastisch complex gericht op het hele gezin. Al jaren één van onze populairste accommodaties op Mallorca voor de Nederlandse markt. Je gaat hier een heerlijke vakantie tegemoet. Laat de kids genieten in de geweldige splash pool of met de Nederlandstalige animatie , terwijl jij een drankje besteld bij de bar. 's Avonds kies je voor een smakelijk diner in het restaurant of kan je zelf kokkerellen in je eigen fijne appartement. En om de calorieën er weer af te krijgen, een...

8.6

Het is een fantastisch leuk hotel vooral voor gezinnen met kinderen. Zwembad was altijd druk bezet en overal handdoeken op de bedjes om bezet te houden. Maar dat gebeurt in veel hotels. Wij waren samen en liepen iedere dag naar het strand ongeveer 15 min. Verder is er een super leuke drukke boulevard.
Mw. Metten
06/22/2017 - 19:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is telefonisch goed te bereiken . Zijn heel vriendelijk en behulpzaam, dat heb ik zelf ondervonden . Heel fijn
Ga zeker weer eens boeken bij Lavida Travel

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Metten
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Marins playa is een heerlijke plek om vakantie te vieren! Wij hadden logies met ontbijt, genoeg keuze als ontbijt en vriendelijk personeel! Het animatie team (die overigens 3 tot 4 talen spreken) verdient alle lof, voor kinderen wordt er van alles georganiseerd in de mini club en iedere avond kinderdisco. Voor de volwassenen elke avond een show of spel.
Hotelpersoneel helpt goed, wij hebben via hotel fietsen gehuurd en auto, is prima bevallen en niet duur.
Cala millor heeft een lange boulevard en 1 straat erachter zitten talloze winkeltjes en restaurantjes. Genoeg keuze!
Kortom, je krijgt geen spijt van de keuze voor marins playa!!
Mw. Saers-Verhagen
05/13/2017 - 22:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
We belden voor een aantal vragen over de accommodatie. Echter gaf de reisadviseuse door dat de reis niet mee beschikbaar zou zijn, terwijl we het zelf wel konden boeken en akkoord kregen....
Verder prima service, we konden de tickets niet downloaden en zelfs op zondag kregen we heel snel een antwoord op onze mail! Super!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala millor
Reisperiode
1 mei tm 9 mei
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Saers-Verhagen
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Een mooi appartement maar wel na een bijbetaling van €20 per dag.
Over de service van Neckermann ben ik niet te spreken. 5 uur voor vliegtijd opgehaald en zonder info gedropt op vliegveld. Zelf uitzoeken welke balie we moesten inchecken. Stond nog niet op de info want we waren meer dan een uur te vroeg.
Dhr. Jacobs
10/01/2016 - 19:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisburo met een goed advies. Makkelijk te boeken. Complimenten voor de goede service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
September 2016
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jacobs
Reisgezelschap
Met partner

8

de vooraf opgegeven preferentie "niet lager dan de tweede etage"is helaas niet gevolgd. wij kregen de eerste etage toegewezen.
Mw. Muijen-Schuitman
06/11/2016 - 16:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
geen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
23/5 - 10/6/16
Aantal dagen
19 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Muijen-Schuitman
Reisgezelschap
Met partner

9.8

:)
Mw. Dobrzynska
05/13/2016 - 13:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
n.v.t.
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
:) :)

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
mei
Aantal dagen
8 d

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dobrzynska
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.4

Mooi, goed onderhouden hotel! Leuk met kinderen. Eten was geweldig!
Mw. Veen
05/07/2016 - 21:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima service, snelle reactie bij vragen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala millor
Reisperiode
Mei
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Veen
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

We hebben echt een super vakantie gehad! Ligging is perfect! 2 straatjes door en je zit op de boulevard! Ga je rechts naar Cala millor, ga je links naar Cala bona (met een leuk haventje).
Kamer was top! We zaten op de befaamde grond dus hekje door op het terras en je zat bij het zwembad. Top!
Animatie was ook heel erg leuk! Elke avond mini disco en daarna altijd een act, of live band. Altijd erg leuk en gezellig! Overdag altijd genoeg te doen, waterpolo, boogschieten, noem maar op! En de miniclub is ook erg leuk!
Prijs van deze vakantie was ons goedkoopste en leukste dus wat wil je nog meer?
Mw. Vergeer
09/29/2015 - 11:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
n.v.t.
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Prima service. Zelfs op vakantie via Pavia een auto gehuurd en ging heel snel en goed

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala millor
Reisperiode
21 tot 28 sept 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vergeer
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Super leuk park voor kinderen. Goede animatie. Heerlijk zwembad. Alleen de grote appartementen nogal ver van het zwembad; 2 blokken verder. Zeker met kleine kindjes die een middagslaapje doen, echt niet handig
Mw. Sciarone
09/18/2014 - 13:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
7
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede ervaringen, goede prijs

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
september
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sciarone
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

Dit complex heeft verschillende gebouwen, kamers, appartementen en suites. Heel mooi, goed onderhouden, vriendelijk personeel en appartementen zijn keurig, goede airco, heel goed eten. Animatie is top, leuke shows en super voor kinderen. Waarschijnlijk volgend jaar weer!
Mw. Helderman
07/15/2014 - 22:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Eerder via Lavida travel geboekt en het bevalt prima, toch altijd iets goedkoper.

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
30-06-2014
Aantal dagen
13-07-2014

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Helderman
Reisgezelschap
Overig

9.4

Prachtige accomodatie, waar wederom de animatie zeer goed was. Voor jong en oud. De kinderen vervelen zich geen minuut. Diverse zwembaden, winkeltje bij de hand met groot assortiment waaronder vers gebakken broodjes. Schoonmaak 6x in de week. Zeer vriendelijke personeel, makkelijk een auto te huren bij de acoommodatie. ITS hostess is bijna iedere dag in het accommodatie aanwezig.In ée'n woord geweldig.
Dhr. Thissen
07/17/2013 - 18:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Persoonlijk contact is prima, ook als je op deze manier je vakantie boekt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Mallorca
Reisperiode
2 juli 2013
Aantal dagen
16 juli 2013

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Thissen
Reisgezelschap
Met gezin

8.1

Matige animatie!!
Mw. Voorduijn
07/13/2013 - 13:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Nvt

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Mallorca
Reisperiode
5-07-2013 tot 12-07-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Voorduijn
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Marins Playa zijn goede appartementen inrichting is ook goed badkamer is helemaal geweldig, pas gerenoveerd. Dit is de 3e keer dat ik in Marins Playa ben geweest 2x appartement, 1 x suite. Die zijn ook erg mooi.Kom er zeker nog een keer terug.
Mw. Muijen
06/03/2013 - 12:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Lavida geeft goede service, als je belt krijg een duidelijk antwoord, site is ook goed.Ben helemaal tevreden en zal er zeker nog een keer een vakantie boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
12 mei 2013
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Muijen
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Zowel in de appartementen als in de Suite geweest. Goede app. schoon en leuk ingericht.
Ook Ned.zender BVN op TV aanwezig.
Mw. Schuitman
10/01/2012 - 16:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goed telefonisch advies.
Mooie overzichtige site.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
2011/2012
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Schuitman
Reisgezelschap
Met partner

9.6

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Marins Playa te Cala Millor. Niet in het hoofdgebouw, maar een straat daarachter (omdat we een 3-kamer appartement hadden. 2 Minuutjes lopen naar het zwembad en restaurant, maar lekker rustig gelegen met een heerlijk terras (wij zaten begane grond). Voor herhaling vatbaar. Ideaal voor kinderen, eten redelijk tot goed, maar voor hetzelfde geld eet je in
Mw. Tammer
08/08/2012 - 10:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wat huiverig omdat het een voor mij onbekende reisorganisatie was, maar totaal niet nodig. Bij het reserveren van de stoelen bij Transavia wat technische problemen (door Transavia zelf), maar door een medewerker van Lavida Travel goed geholpen. Ze hebben uitgezocht hoe ik de reservering wel kon maken en hebben me keurig teruggebeld en uitgelegd wat ik moest doen. Goede service en goede prijs, dus zeker niet twijfelen, je kunt met een gerust hart boeken, doe ik de volgende keer ook weer.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Cala Millor
Reisperiode
juli
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Tammer
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Erg Duits georienteerd, zowel het hotel, als het plaatsje. We werden overal in het Duits aangesproken. De kamer was netjes, alleen werden wij in een gebouw iets buiten het complex geplaatst en ons balkon grensde aan een weg waar 's avonds veel luidruchtig verkeer langskwam.
Mw. Kooperen
06/25/2012 - 18:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik houd nooit zo van reizen boeken via internet, maar vorig jaar moest ik voor mijn ouders een reis bij Lavida boeken en dat is zo goed gegaan, dat we (mijn ouders en ik) er nu weer voor gekozen hebben om bij Lavida te boeken.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Mallorca
Reisperiode
Juni 2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kooperen
Reisgezelschap
Overig