HYB Eurocalas
Prijzen en boeken

HYB Eurocalas

Op zoek naar onbezorgde vakantie? Dan is HYB Eurocalas 'the place to be'. Een zwembad met glijbanen voor de kids, lekker eten en de comfortabele kamers maken de vakantie compleet. kinderdisco, babybedje, speeltuin, miniclub en overdag is er vermaak voor de kinderen All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke...

8.8

Mooie accommodatie . All in formule is prima. eten en drinken goed. Bij het zwembad ook nog de gehele dag eten en drinken verkrijgbaar. Wij hadden een familiekamer. Klein, maar prima geschikt aangezien we er toch niet veel zijn. leuk animatieteam voor de kinderen. ´s avonds zijn de shows wat wisselend van kwaliteit. Er zijn veel Engelsen maar hier heb je totaal geen last van. Cala de Mallorca is een klein plaatsje, heeft een klein centrum met wat winkeltjes en waar je kunt mini golfen, kartbaantje etc. Mooi baaitjes. vanuit Hotel gaat ieder half uur een bus daar naar toe.
Wat slecht geregeld was, was het vervoer vanaf en naar het vliegveld. Bij aankomst zaten we al 3 kwartier te wachten in de bus en buschauffeur gaf aan dat hij nog het komende half uur niet kon vertrekken. Wachten op andere vliegtuigen die nog moesten landen.... En dan moesten we nog 2,5 uur met de bus. Taxi genomen, 50 minuten later waren we op bestemming. Op de terugreis wel met de bus gegaan, maar 2,5 uur geduurd. Dus ik zou aanraden om zelf het vervoer te regelen.
Mw. Nistelrooij
08/13/2018 - 13:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Goed reisbureau!

Informatie vakantie

Land
mallorca
Plaats
Playa de Mallorco
Reisperiode
augustus 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Nistelrooij
Reisgezelschap
Met gezin

9

Hele fijne vakantie hier gehad met mijn gezin! Hotel is zeer schoon, kamers, eetruimte terras enz... genoeg te doen voor kinderen erg enthousiaste animatieteam. Ruime keuze aan eten.
Enige minpunt, reistijd van luchthaven naar hotel is heel erg lang.
Mw.
05/11/2018 - 12:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Voordelige reizen, alles goed geregeld. Helpdesk staat je meteen te hulp. goed bereikbaar.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Mallorca
Reisperiode
2 mei t/m 9 mei
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

Heerlijk schoon complex. Prima all in formule .ruim 2kamer app. Veel animatie voor jong en oud. Klein centrum op loopafstand. We hebben genoten.
Mw. oosterbroek
10/06/2015 - 08:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Eerder gereisd met lavida naar Turkije met reisgenoot. Is prima bevallen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Calas de Mallorca
Reisperiode
27-9-2015 tm 05-10-2015
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
oosterbroek
Reisgezelschap
Met gezin

9

Heerlijke vakantie gehad. Prima kamer. Goede ligging. Alles heel erg schoon. Animatie 's avonds niet bijzonder, maar vind ik niet belangrijk. Eten is goed te noemen, al vond ik het niet bijzonder. Meningen daarover waren overigens verdeeld; sommigen vonden het erg divers en lekker. Ik vond het elke dag veel van hetzelfde en de patat niet lekker. Wel hele dag door eten. Naast buffetten ook hele dag bij het zwembad van alles. Hele maaltijd, koekjes, ijsjes enz. Zwembaden zijn super. Ruim, schoon, leuke glijbanen voor de kids. En handdoekjes leggen, tja... voor de beste plek wel, maar ligbedden altijd volop. Kinderen kunnen hele dag ijsjes en slush puppies halen, zwemmen en naar de kidsclub. Al met al zeker een aanrader! En als je reisleider dan ook nog op Mega Toby lijkt (sorry Jan, echt twee druppels...) dan kan de vakantie van je dochter ook niet meer stuk... Top!
Mw. Koning
07/24/2013 - 11:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie. Meermaals mee gereisd vanwege laagste prijs en prima afhandeling.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
calas de Mallorca
Reisperiode
12 juli 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Koning
Reisgezelschap
Alleen met kinderen