8

Het was prima
Dhr. Verhave
05/26/2018 - 13:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Het was prima

Informatie vakantie

Land
Mallorca
Plaats
Can pastilla
Reisperiode
16-25 mei
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Verhave
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Goed appartementen
Dhr. Timmerman
08/30/2017 - 12:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima geholpen bij een dag later vertrek door ziekte en de rest van de familie reeds een dag eerder was vertrokken. Bedankt daarvoor.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ca'n Pastilla
Reisperiode
15augustus tot 30 aug
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Timmerman
Reisgezelschap
Groep

8.1

Een hotel dat zijn 3 sterren waar maakt. Aanbod eten is zeer gevarieerd. Keurig verzorgde kamers. Goed sanitair. Goede schoonmaak.
08/29/2017 - 19:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Wanneer er vragen zijn worden deze naar tevredenheid beantwoordt.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ca'n Pastilla
Reisperiode
augustus 2017
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

8.7

Ondanks dat Helios dicht bij het vliegveld ligt, nauwelijks hinder ondervonden van het luchtverkeer. Strand op 50 meter, rustige omgeving tussen Palma en het drukke Arensal. Met de auto is dit prachtige eiland heel goed te verkennen. Een eiland voor elk wat wils.
Dhr. Linssen
10/27/2015 - 08:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Zie beoordeling....

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ca'n Pastilla
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Linssen
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Ik miste een strijkbout, strijkplank was er wel, maar in het hele Hotel geen strijkijzer, Jammer . Hoort volgens de receptie niet bij der service. Strijkplank is er voor het geval dat je zelf een strijkijzer van thuis meeneemt. Ook is het jammer dat er geen kamer of douch ter beschikking staat als je een late vlucht hebt en er is geen kamer meer ter beschikking die je misschien voor een dag bij kan boeken. Volgende keer toch maar een dag meer boeken wat anders zit er niet op. Je moet om uiterlijk 12 uur uit de kamer en dan zit je daar. Voor de rest is het een prima hotel. De voorzieningen in de kamer wat pannen kopjes, glazen enz. betreffen mag wat beter en wat schoner zijn. We hebben zelf weer dingen moeten aanschaffen die we altijd voor de volgende achterlaten.
Mw. Ladru
07/13/2014 - 09:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We zijn eigenlijk erg te vreden, alleen krijgen wij tegoed bonnen van jullie die wij volgens de tegoedbon bij de volgende boeking kunnen inleveren, maar dat is dan achteraf toch niet mogelijk omdat dat het bij de ene of andere reisorganisatie dan toch niet kan. Misschien kunt u ons een keer hierover uitgelegd geven hoe we de waardebonnen kunnen verzilveren. Intussen hebben we een tegoed van 70 €. Bedankt

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Ca'n Pastilla
Reisperiode
29.06- tot 05-07-2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ladru
Reisgezelschap
Met partner

9.4

zeer gemoedelijk hotel. Zeer hulpvaardig aangezien wij iemand bij ons hadden in een rolstoel.
Dhr. Kiers
05/19/2013 - 12:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
heel goed geregeld allemaal. Ook aanpassingen na de boeking worden zeer snel en correct aangepast naar jouw eigen wensen.
Volgende vakantie ga ik zeker weer hier boeken.Dikke pluim !!!

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
can pastilla mallorca
Reisperiode
mei
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kiers
Reisgezelschap
Met gezin