Eden
Prijzen en boeken

Eden

Geen beschrijving

7.9

Hotel was heel goed, netjes en modern. Klein zwembad met ligstoelen en je keek uit op de zee. Uitgebreid ontbijtbuffet voor ieder wat wils. Geen avondeten geboekt.
Wij hadden een kamer op de 1e verdieping aan de achterkant die uitkeek op de bergen. Echter de kamer lag zo laag dat we grensde aan een platdak die nogal kaal en lelijk was en de bergen dus minimaal zagen. Uitzicht dus minpunt. Tip voor hotel Eden is om dat platdak om te toveren tot mooie tuin. Van te voren wel voorkeur op gegeven voor hogere etage maar helaas niet gelukt. Hotel was vol dus geen mogelijkheid op hogere verdieping. Verder was hotel modern, elke dag schone handdoeken en handdoeken tegen borg voor bij zwembad en strand. Goede service. Hotel lag perfect direct aan boulevard en strand. Heel leuk klein sfeervol plaatsje. Wij waren er begin juni, zeewater zalig, mooi weer, en goed sfeer in dorpje. Rustig maar niet te rustig. Genoeg plek op stranden. Mooie haven en goede restaurants. Prijzen redelijk vergelijkbaar met Nederland.
Prachtige wandelingen in de bergen te maken vanuit Puerto de Soller. Stenen en keienpad route ging overal heen. Prachtig! We hebben de omgeving gezien met plaatselijke bussen. Goedkoop en goed. Wil je naar de andere kant van het eiland is ook prima met de bus te doen, echter de terugtijden sluiten niet allemaal aan. Je bent dan dus wel hele dag weg. Auto is dan makkelijker als je zoals ons ook nog wilt ontspannen op het strand s'middags.
Heerlijke vakantie gehad op dit prachtige eiland.
Mw. Hessels
06/11/2017 - 12:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
7.5
Toelichting over Lavida Travel
We hadden prive transfer inclusief in de prijs. Erg fijn. Konden meteen vertrekken omdat we niet op andere gasten hoefden te wachten en binnen 40 min in hotel waren. Echter op de terugweg bleek dat de prive transfer niet prive was en busje ging nog verschillende accommodaties langs. Dat was een verrassing en we waren meer dan een uur onderweg. Dat had Lavida travel wel mogen aangeven, dan ben je er op voorbereid want nu waren we er niet blij mee. Wel op tijd op vliegveld gelukkig.

Verder alles prima.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Puerto de Soller
Reisperiode
3-9 juni
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hessels
Reisgezelschap
Met vrienden