Jacaranda
Prijzen en boeken

Jacaranda

 

Het prachtige 4-sterren hotel Jacaranda biedt ruime en verzorgde kamers, zes grote zwembaden, aantrekkelijke kortingen voor kinderen tot maar liefst 16 jaar (!!), veel faciliteiten voor zowel een actieve als een relaxte vakantie en uitgebreide animatie. Daarnaast zijn bijna alle kamers en openbare ruimtes onlangs gerenoveerd.

 

Jacaranda biedt u alle gemakken voor een heerlijke zonvakantie. Zo zijn er 6 openlucht zwembaden beschikbaar, waarvan 2 speciaal voor kinderen en 4 voor volwassenen, allen omringd door zonneterrassen met uiteraard voldoende ligbedden en parasols. Verder is er een fitnessruimte en tegen betaling sauna en massage. Eten en drinken in hotel Jacaranda is een feest! Het buffet is afwisselend en de koks bereiden in het restaurant zelf diverse gerechten. Naast het hoofdrestaurant treft u 2 snackbars (waaronder 1 gesitueerd onder de reuze waterval bij het zwembad!). Voor een drankje kunt u terecht in één van de 3 gezellige bars.

 

Ook kinderen zullen zich in dit hotel helemaal thuis voelen. Zij genieten van twee speciale kinderbaden of spelen in de speeltuin. Vanaf je zonnebedje kun je zo je kinderen in de gaten houden, dus heerlijk ontspannen voor zowel ouders als kinderen. Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is dagelijks de leuke miniclub geopend. 's Avonds is er natuurlijk de niet te missen kinderdisco, voor veel kinderen het hoogtepunt van de dag! En niet te vergeten... Kinderen t/m 16 jaar ontvangen hoge kortingen!

 

De ligging van hotel Jacaranda is zeer centraal. Het ligt op ca. 500 meter van het mooie Fañabé-strand en de altijd gezellige boulevard. Op iets meer dan een kilometer afstand ligt het levendige centrum van Adeje, maar in de directe omgeving zijn eveneens diverse leuke bars, restaurants en winkeltjes te vinden. 

 

8.7

Prima hotel. Goed eten. Eigenlijk niets op aan te merken. Overal goede en gratis WiFi en gratis kluisje op kamer. Enig minpuntje is geen anti-slip matje in bad. Zou er zeker terugketen
Dhr. Vos
11/27/2018 - 08:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima afhandeling

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
November 2018
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vos
Reisgezelschap
Met partner

8

Heerlijke vakantie gehad!!!!
Dhr. Holtz
07/30/2018 - 09:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, word altijd heel netjes geholpen!!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
Juli 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Holtz
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Top hotel volgend jaar weer. Goed eten, personeel top animatie helemaal top en zwembaden zijn heeerlijk.
Mw. Tijami
08/21/2017 - 16:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goedkoop, goede service

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
Augustud
Aantal dagen
12 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Tijami
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

Goed hotel, goede ligging, zeer goed gelegen, eten zeer goede variatie, minpunt wifi niet beschikbaar
Dhr. Thijs
12/23/2016 - 16:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Eerste maal met Lavida Travel geboekt, beste reisburaeu waar ik tot nu met geboekt heb, zal zeker niet de laatste maal zijn
Papieren in orde, voor vertrek zeer duidelijke uitleg SUPER doe zo voort

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Adaje
Reisperiode
15 december 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Thijs
Reisgezelschap
Met vrienden

7.8

Leuk Hotel met erg veel te doen i n de buurt.
Helaas is Tenerife erg commercieel
Wij hebben genoten op Tenerife maar zijn niet van plan hier nog terug te komen.
Mw. Wijngaarden
08/20/2016 - 08:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel is gewoon goed

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
09-08-16 t/m 19-08-16
Aantal dagen
11 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wijngaarden
Reisgezelschap
Met gezin

9

groot hotel,prima kamers(hadden promokamer),lekker en gevarieerde maaltijden,enkele zwembaden verdeelt over 2 verdiepen,geen handdoekenrace,allin zeer goed.Maar het grote probleem aan dit hotel is de immense drukte in het restaurant.Rustig en op je gemak eten was er niet bij,er was ook enorm veel lawaai.Waarom het hotel niet werkt met 2 shifts zoals bij riu is voor ons een raadsel.Plaatsvinden was telkens een hele opdracht,vooral dan 's avonds.
Dit hotel is zeker een aanrader,prijs/kwaliteit gezien als men iets doet aan de organisatie van het restaurant.Het hotel was wel volboekt toen wij er waren.
Dhr. De Cock
02/15/2016 - 08:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn al enkele jaren trouwe klanten van lavida.Vooral voor de Belgen super-interessant(lage prijzen tijdens winter).Dus houden zo!!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
6/02/16 -13/02/16
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
De Cock
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Super hotel! Groot hotel, maar erg netjes, vriendelijk personeel. Heerlijk eten en veel keuze. Kamers netjes en schoon, elke dag opgemaakte bedden en schone handdoeken. Handdoekservice voor zwembad (strand) is perfect, tegen borg 2 x per dag badlakens ter beschikking. Bij all inclusive picknick mogelijk voor onderweg. Bij late aankomst en vroeg vertrek ook mogelijkheid tot eten, perfect geregeld. Mooie zwembaden, alleen jammer dat er maar 1 verwarmd is, de rest is erg koud. En in het verwarmde bad werd ook animatie gehouden, dus niet altijd de ruimte om normaal te zwemmen. Animatie genoeg, vooral de Nederlandse Valerie en Yesar waren erg leuk en veel met de kinderen bezig, de rest dacht een beetje teveel aan hunzelf. Elke avond ook shows, de meeste waren wel leuk om te zien. Met oud en nieuw was het ook heel leuk, veel versiering met toeters etc. voor elke gast. Al met al hebben wij ons prima vermaakt in Jacaranda!
Mw. Linde
01/09/2016 - 12:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Voor het eerst bij Lavida Travel geboekt, maar we zijn zeer tevreden. We hebben voor het eerst gevlogen, maar alles was perfect geregeld door Lavida Travel. Zeker voor herhaling vatbaar! Goede service, alles duidelijk, goedkoper, maar zeker niet slechter dan een ander. Als we weer op vakantie willen, dan zeker weer bij hun!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
25-12-2015/08-01-2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Linde
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Het eten vond ik in vergelijking met april 2015 van mindere kwaliteit.
Dhr. Roos
12/17/2015 - 18:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
prima organisatie

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
4-12-2015 tot 13-12-20135
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roos
Reisgezelschap
Met partner

8

Jacaranda is een fijn hotel. Wij hadden halfpension. Het ontbijt was echt super maar het avondeten vonden wij minder. We hebben 2x in het hotel het diner gebruikt en de andere keren mochten we lunchen ipv dineren. Wij houden er meer van om samen lekker uit te gaan eten ipv zo'n massale eetzaal.
voor 3,00 pppd kun je onbeperkt drankjes bij je diner of lunch bijboeken. Het personeel is heel vriendelijk. Het animatieteam is ook de hele dag bezig om jong en oud te vermaken. De kamers zijn heelschoon. Grote bedden maar voor ons wel te hard. De kamers zijn wel gehorig, dat vond ik wel een nadeel. Ik kon elke avond mijn buurman horen snurken.
Verder een leuke gezellige en levende omgeving. Je steekt een drukke straat over ( doe dat aub bij het zebrapad) en dan loop je via een straat met winkels en restaurants naar de boulevard.
Mw. Koops
12/08/2015 - 09:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Ik vind het fijn om online te boeken. Ze hebben een spaarsysteem en ze berekenen geen boekingskosten. Verder bieden ze een goede service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
30 november tot 7 december
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Koops
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Jacaranda is een groot hotel, grote kamers, 1 zwembad is verwarmd. Goede ligging, binnen 5 minuten wandelen ben je aan het strand en aan de wandelboulevard die oneindig is. Heb wel al betere hotels gehad qua eten, maar die waren dan ook een stuk duurder. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dhr. Crijns
11/09/2015 - 20:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Voor de 4de maal bij Lavida Travel een reis geboekt, altijd perfect verlopen en altijd de beste prijs. Zeker een aanrader.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
01/11/2015 - 08/11/2015
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Crijns
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Hotel Jacaranda is en blijft TOP. Goede ligging, alles dichtbij. Voor ieder gezelschap iets te beleven. Ben je er nog nooit geweest........DOEN!
Dhr. Pelt
09/12/2015 - 23:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Via zoover terecht gekomen bij Lavida. Vanaf het moment van boeken zijn we prima op de hoogte gehouden van alles wat nodig is om van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten. Zo hoort het!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
September 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pelt
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Prima accomodatie
Dhr. roos
04/28/2015 - 09:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Heel prettig telefonisch contact gehad.

Informatie vakantie

Land
spanje
Plaats
tenerife
Reisperiode
17-4-2015
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
roos
Reisgezelschap
Met partner

9.6

We hebben een super vakantie gehad. We zijn een week lang heerlijk verwend. We zijn over alles tevreden.
Dhr. Graaf
03/26/2015 - 00:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We waarderen Lavida om alle bovengenoemde punten: betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, service,advies en klantvriendelijkheid, maar vooral om de lage prijzen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje, Tenerife
Reisperiode
16-23maart 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Graaf
Reisgezelschap
Met partner

9.2

PRACHTIG hotel,heerlijk eten EN aardig personeel!!!!!
Mw. Verbeek
11/26/2014 - 10:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
18/11 tm 25/11 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verbeek
Reisgezelschap
Met partner

7.1

prima maar wat duur. De vierde ster dient ter plekke bijbetaald te worden voor iedere vorm van luxe.
personeel is in het algemeen vriendelijk. Het restaurant verdient de term "bijzondere echo kantine" nog niet eens. Eten is redelijk, het restaurant personeel is totaal verkeerd geïnstrueerd, daardoor ronduit onbeleefd. In 50 minuten het diner weg moeten werken ten behoeve van het opdekken van het ontbijt past niet bij 4 sterren net zomin als het eten in shifts.
Het vliegen met Transavia blijft voor mensen langer dan 1.70 een verzoeking.
We hebben een fijne vakantie gehad want uiteindelijk moet je die zelf maken.
Dhr. Wesseling
11/18/2014 - 09:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
5
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
6.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
goede website en ooit gevonden via een reisverslag

Informatie vakantie

Land
spanje - tenerife
Plaats
adeje
Reisperiode
nov 2014
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wesseling
Reisgezelschap
Met partner

8.1

We hebben een erg leuke vakantie gehad in een leuk hotel. Strand en boulevard zijn op loopafstand van het hotel. Buffet is erg uitgebreid en wordt tot het einde veelvuldig aangevuld.
Ook een mooi zwembad met genoeg ligbedden.
Dhr. Steen
08/02/2014 - 15:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Veel kwaliteit en goede service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
17 juli t/m 1 augustus 2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Steen
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

harde matrassen!
Dhr. Wachter
07/10/2014 - 14:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
goede service

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
juni
Aantal dagen
12n

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wachter
Reisgezelschap
Met partner

8

Wij komen al jaren in dit Hotel mede vanwege de prijs/kwaliteitverhouding.
Dhr. Wiebes
04/27/2014 - 14:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Ik boek via internet en heb geen persoonlijk contact gehad met Lavida. De emailberichtgeving van Lavida verloopt voorspoedig.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
21-03-2014
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wiebes
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Geen kakkerlakken gevonden alhoewel vermeld bij Zoover.
Nette kamers; eten mocht misschien wel wat warmer zijn maar was zeer lekker; nooit moeten aanschuiven bij het buffet; super vakantie gehad
Dhr. Sebreghts
04/23/2014 - 07:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Na enkele fouten in onze boeking zijn we zonder zorgen kunnen vertrekken. Deze werden ook snel rechtgezet. één advies: kijk alles super goed na!! maar we zouden dankzij hun service zeker weer boeken!!!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa adaje
Reisperiode
april
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sebreghts
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Leuk hotel, lekker eten, mooie omgeving.
Prima om 7 dagen tot rust te komen.
Dhr. Geudens
04/16/2014 - 23:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
6
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
tevreden klant, kreeg alleen geen correcte info ivm bijboeken ruimbagage.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
paasvakantie
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Geudens
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Prima hotel.
Er is van alles te doen, alleen avond animatie zou toch echt wel beter kunnen.
Ligging is ook super, op loopafstand vanaf de boulevard/strand.

Hotel is wel zeer groot, waardoor het naar onze mening wat minder gezelligheid uitstraalde. Desondanks kunnen we toch zeggen dat het hotel wel echt een goed hotel is.
Mooie, nette kamers, vriendelijk personeel, genoeg ligbedden aan het zwembad (vooral boven), overdag veel animatie en een ruime keus aan het eten bij All-incl.
Mw. Smazyk
02/17/2014 - 10:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Via zoover deze organisatie tegen gekomen en zij boden de laagste prijs voor onze reis.
Na wat zoeken van recensies op internet, kwamen we tot de conclusie dat het wel een betrouwbare organisatie moest zijn die ook overal bij aangesloten zit.

Uiteindelijk geboekt en zeer tevreden over deze organisatie!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
8-7-2013 t/m 22-7-2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Smazyk
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Kerstmis in de zon gevierd in een superhotel!! Heerlijk genoten van de zon, het lekkere eten en fijne ligbedjes aan het verwarmde zwembad! Hoogtepunt was de excursie met catamaran. We hebben wilde dolfijnen en walvissen gezien. Een superervaring!
Zo willen we kerst wel elk jaar vieren!!!
Mw. Steen
12/31/2013 - 15:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
We zijn inmiddels vaste klant geworden. Lavida Travel heeft altijd de laagste prijs en daarnaast bouw je een tegoed op wat je bij je volgende reis kunt inwisselen, super!!!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
21-28 december 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Steen
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

We komen al enkele jaren in dit Hotel vanwege de goede prijs-/kwaliteitverhouding en gunstige ligging.
Dhr. Wiebes
12/24/2013 - 14:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Dit is de eerste keer dat wij bij Lavida hebben geboekt en de reis voor ons vrij standaard is, hebben wij geen verdere op- of aanmerkingen.

Informatie vakantie

Land
Spanje, Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
2-12-2013 t/m 13-12-2013
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wiebes
Reisgezelschap
Met partner

9

Alles was prima zeker ook voor onze dochter met een glutenvrij dieet.
De accommodatie was groot, maar wel overzichtelijk schoon en zeer vriendelijk personeel.
Mw. Hissink/Helmink
10/20/2013 - 11:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima zeer goed geregeld en alle info via de mail

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Adeje
Reisperiode
13-10 tm 19-10-20013
Aantal dagen
7

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hissink/Helmink
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

ligging van het hotel is perfect, oversteken, gezellig winkelstraatje door en je bent op de boulevard die eindeloos is. Kamers (wij hadden een gerenoveerde) perfect, wel erg gehorig. Verder alles prima in orde. Onderhoud van het hotel zou hier en daar wat beter kunnen. Maite van de receptie kun je alles prima mee regelen.
Mw. Somer
09/27/2013 - 11:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
een prima no nonsens bedrijf

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje Tenerife
Reisperiode
september 2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Somer
Reisgezelschap
Met partner