El Duque
Prijzen en boeken

El Duque

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie op het zonovergoten Tenerife? Dan ben je bij het driesterren appartementencomplex El Duque aan het juiste adres! Laat je verrassen door de schitterende appartementen en geniet van de Spaanse zon op het zonneterras! Ontspan aan het zwembad en kom helemaal tot rust. Een duik in de zee? De stranden Playa Fañabé en Bahia del Duque zijn op loopafstand! De kinderen beleven de allergrootste pret bij de Nederlandstalige Lollo & Bernie Kids Club! 
's Avonds ga je heerlijk dineren in het buffetrestaurant met show-cooking en drink een verkoelend drankje in de poolbar! 

Er op uit? Ontdek het bruisende centrum van Playa de las Américas en ga dagje winkelen in het winkelcentrum. Maak kennis met het prachtige eiland Tenerife en geniet van een heerlijke, onvergetelijke vakantie in El Duque!

7.8

Wij waren er in de kerstweek en hadden all inclusive geboekt. Helaas was er weinig kerstsfeer in het hotel.
Het restaurant was niet gezellig, eerder een gedateerde grote eetzaal met oud meubilair en ongezellige verlichting.
Echter, het eten was wel erg goed. Gevarieerd en elke dag weer anders.
Een tegenvaller was dat er geen kerstsfeer aanwezig was in het restaurant op Eerste kerstdag. Daar had het hotel wat meer aandacht aan kunnen besteden.
Bij all inclusive was ik gewend (bij andere reizen) dat ik in het restaurant bij de ober drinken kon bestellen. Hier is dat niet, en moet je zelf je glaasje tappen.
De avondanimatie was elke keer buiten op een klein podium. Als je geluk had dan had je een stoel onder de overkapping. Anders was het te koud
De hotelkamer was ook gedateerd maar wel functioneel. Goede bedden en flink wat ruimte in de badkamer.
Het hotelpersoneel was erg vriendelijk.
Het hotel was op kleine afstand gelegen van de boulevard. Dit is goed te lopen.

Een volgende keer zou ik dit hotel wel boeken, maar dan niet all inclusive. Er zijn meer dan voldoende restaurants in de omgeving.
Dhr. Biemans
01/06/2018 - 16:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Mooie en duidelijke website om prijzen van verschillende reisoperators te vergelijken

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adjeje
Reisperiode
December, kerstweek
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Biemans

8.1

Goed hotel ,vriendelijk personeel.
Dhr. Diele
10/22/2016 - 12:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8
Toelichting over Lavida Travel
perfect geholpen

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife Canarische Eilanden
Reisperiode
12-10-2016- 19-10-2016
Aantal dagen
4,25 uur

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Diele
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Goed hotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Schone kamers.
Het enige minpunt is dat wanneer je op de datum van vertrek de kamer om 12 uur moet verlaten en pas laat wordt opgehaald
niet wordt vertelt dat je geen gebruik meer van de lunch mag maken.
Mw. Heebing
10/14/2016 - 23:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
alles goed uitgezocht en geregeld.
de transfer van hotel naar vliegveld door Holliday taxi werd door Holliday taxi niet met het hotel of ons gecommuniceerd.
Nadat door het Hotel contact werd gezocht kregen wij de ophaaltijd doorgegeven.
We moesten om 15.15 klaarstaan om 15.30 was er nog geen bus zelf weer contact gezocht daarna werden we om 15.50 opgehaald.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife Costa Adeje
Reisperiode
6 oktober tot en met 13 oktober 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Heebing
Reisgezelschap
Met vrienden

9

In hotel El Duque worden veel activiteiten georganiseerd, ook voor kinderen
Mw. Wit
12/29/2015 - 08:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Mijn nichtje regelt altijd mijn reizen en zij boekt vaker bij Lavida

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
21/12/15 - 28/12/15
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wit
Reisgezelschap
Met partner

5.4

Nog nooit zo een slecht apartotel geboekt! Bij binnenkomst in ons appartement werden we verwelkomd door een kakkerlakkenfamilie (en dit elke avond. Mijn zoontje heeft ze een keer geteld 14). Toen we het licht aandeden wisten ze niet hoe snel ze zich moesten verstoppen onder het broodrooster, magnetron etc. Er is geen airco in de slaapkamer, alleen een plafondfan in de woonkamer. Daar was op zich nog mee te leven. Het eten was slecht. Het vlees was taai, doorbakken of verbrand. De pasta juist weer niet goed gekookt. In de spaghetti zaten harde stukjes. Weinig variatie. Het ergste was nog wel dat het zwemwater niet van goede kwaliteit is. Na 1 dag bij het zwembad hadden de kinderen donkerrood doorlopen ogen, badkleding werd geel/groen. Onze klacht aangegeven bij de receptie, maar volgens hen was het water goed. De enige oplossing was dat zij de zwemkleding wilden wassen. Dat hebben ze 1x gedaan: binnen 1 uur kreeg ik de kleding terug, schoon en droog. Waarschijnlijk gewassen op 60 graden en daarna in de droger. Onze klacht bij de rep van Neckermann neergelegd: Kimberley Chadun. Zij wist van de klachten. Zij heeft in april zelf 1 uur in het water gehangen om aan te tonen dat haar haar zelfs groen werd. Het management van El Duque kiest ervoor om veel chemicaliën in het water te gooien, zodat de kosten voor onderhoud aan het zwembad lager zijn. Wij zijn na 1 week El Duque verhuisd naar hotel Jacaranda. Wij hebben genoten in dit hotel. Gewoon kunnen zwemmen in het zwembad zonder groen haar en kleding. Het eten was heerlijk. Kimberly heeft het goed geregeld. Top, bedankt Kimberly!
Mw. Sanchez-Koller
07/27/2015 - 13:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
4
Service
1
Prijs/Kwaliteit
1
Eten
1
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
1
1.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Keer op keer heeft Lavida de beste prijs. Altijd vriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
10-07-2015
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sanchez-Koller
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Wij zijn begin april geweest, 2 kinderen onder de achtjaar en 2 volwassenen. Een heerlijke vakantie gehad. Goed eten, aardig personeel en erg behulpzaam. Prima kamers niet luxe, maar schoon en ruim. Drankjes zijn goed en je kunt voor € 15,- borg badhandoeken lenen. Elke dag schone handoeken. Gratis Wifi bij de receptie en bij het zwembad teras. Enige nadeel dat de dag dat je uitcheckt je vanaf 12.00 uur geen gebruik meer mag maken van All in, dat vonden wij een beetje kinderachtig voor die paar uurtjes... maar voor de rest helemaal super. Eten was erg goed vooral in de ochtend en avond. Er waren geen tussendoortjes alleen je kon een ijsje halen bij de bar voor de kinderen. Echt een aanrader!!!!
Mw. Brouwer
04/12/2015 - 22:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima, ze zijn betrouwbaar en niet alleen per mail maar ook telefonisch goed bereikbaar. 2e maal bij Lavida geboekt maar weer erg tevreden.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Adeje
Reisperiode
april
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Brouwer
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Helaas geen wifi. Zou wel een zeer positieve bijdrsage zijn voor deze prachtige accomodatie. Er wordt bij de all inclusove en bij de bar zeer slechte wijn geschonken.
Dhr. Laak
02/15/2015 - 17:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Was allemaal goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Adeje Tenerife
Reisperiode
7 tot 14 febr
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Laak
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Prima hotel.
Kleine aandachtspunten: babypakket heeft geen babyfoon (jammer !) en flessenwarmer (wel magnetron).
Er is geen afgesloten speelruimte voor kleine kinderen (stond er wel). Het peuterbadje loopt niet geleidelijk naar wat dieper, zo kunnen kinderen niet "pootje baden" en lekker spelen, is wat te diep..
Nb we hadden veel meer dan 3 transferstopplaatsen (e stond max. 3), en dat is met 2 baby's zo laat we vervelend.
Mw. Laet
09/14/2013 - 09:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
''

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
6-9-13
Aantal dagen
13-9-13

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Laet
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

7.5

Leuk eiland en mooi complex, netjes verzorgd
Dhr. Koudijs
12/21/2012 - 16:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8
Toelichting over Lavida Travel
Goed geregeld

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
12-11-2012 t/m 19-11-2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Koudijs
Reisgezelschap
Met partner