Guayarmina Princess
Prijzen en boeken

Guayarmina Princess

 

Een fantastische vakantie op het zonovergoten Tenerife beleef je in het prachtige viersterrenhotel Guayarmina Princess! Hier verveel je je geen seconde. Neem een duik in het mooie zwembad en lig languit onder de Spaanse zon op het zonneterras! Een verfrissende duik in de zee? Het strand van Playa de Fañabe ligt op een steenworp afstand! Ideaal voor een dagje relaxen. De kinderen vermaken zich in de miniclub en in het kinderzwembad. 


's Avonds kan je heerlijk dineren in het buffetrestaurant met show-cooking. Voor een verkoelend drankje ga je langs bij de pianobar of één van de andere bars van Guayarmina Princess.

 

Er op uit? Breng een bezoek aan het bruisende centrum van Playa de las Américas en ontdek het prachtige Tenerife! Boek snel jouw onvergetelijke vakantie naar Guayarmina Princess!

 

9.2

De accomodatie was prima. Alles goed bijgehouden qua schoonmaken. Accomodatie er naast werd nog steeds verbouwd. Gaf enige overlast qua geluid (drillen, boren). Vanaf April 2018 wordt de accomodatie gesloten wegens grote verbouwing. Wel is de prijs voor een mini koelkastje en WiFi wel duur en nog weinig bereik. Dit zou volgend jaar verbeterd worden.
Eten prima, grote diversiteit. Strand op minder dan 50 meter.
Alles werd al in kerstsfeer gebracht. Werd veel moeite aan besteed. Vriendelijk personeel. Al met al de moeite waard om weer een keer te boeken.
Mw. Voort
12/02/2017 - 13:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Hebben hier al vaker geboekt en bevalt ons erg goed. Ook vaak goede prijs.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Coste Adeje
Reisperiode
18-11-2017 /1-12-2017
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Voort
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Super hotel! Goed eten mooie kamers, mooi zwembad lekker eten direct aan de boulevard en strand , zeer vriendelijk personeel! We kregen na 2 dagen een briefje onder de deur dat we naar de receptie moesten komen! Aldaar kregen we te horen dat ze een andere kamer voor ons hadden! Moet zeggen dat was een zeer leuke verassing! Een kamer met zee zicht en balkon! En dat zonder bijbetaling of iets dergelijks! Zelfs het verhuizen van onze spullen deed het hotel voor ons! ! Was gewoon erg leuk!! We willen zeer zeker nog een keer terug!
Dhr. Schäfer
08/14/2017 - 18:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
6
Service
7
Advies
6
Klantvriendelijkheid
8
7.3
Toelichting over Lavida Travel
Lavida was de voordeligste aanbieder voor deze reis!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
Augustus 2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Schäfer
Reisgezelschap
Met partner

7.2

Teveel mensen tegelijk voor het avondeten. Het zou beter zijn i.v.m. de hoeveelheid mensen het avondeten in shifts van 2 te doen, bv 18.30 uur en 20.30 uur. Het is nu niet bij te benen voor het personeel en daardoor wat onvriendelijk.
Bij het zwembad veelste veel bedjes en het ergste van alles is dat er al om 7.00 uur of eerder in de ochtend alle bedjes voorzien zijn van handdoeken. Dit vind ik echt niet kunnen.
Betaling voor minibar/koelkast op de kamer, vind ik voor een 4 sterren Hotel echt niet kunnen, moet gewoon gratis zijn. Wifi-verbinding waar je voor moet betalen is slecht.
Mw. Henzing
03/28/2016 - 14:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
5
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Eigenlijk geen opmerkingen. Is allemaal prima verzorgd en we zijn goed geïnformeerd.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
20 maart 2016
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Henzing
Reisgezelschap
Met partner

8.5

We hebben weer genoten vertrouwt hotel voor ons
Dhr. Campen
12/01/2015 - 09:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
goed

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
23 nov tot 30 nov 2015
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Campen
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Gratis WiFi dient tegenwoordig in de prijs inbegrepen te zitten. Kamers zijn ruim en netjes. Uitzicht is helaas niet overal optimaal.
Dhr. Gerards
10/07/2015 - 15:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Iets vergeten bij te boeken en er klopte iets niet met de papieren. Een mail en/of telefoontje en het werd geregeld! Nog geen uur later had je via de mail de bevestiging!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
29-09 t/m 06-10-2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gerards
Reisgezelschap
Alleen

7.7

Grootschalig hotel, bijgevolg veel drukte, lawaai zowel aan zwembad als in eetruimte (storend), personeel zeer behulpzaam (Nederlandstalig),
Dhr. Smeers
04/20/2015 - 20:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Ok

Informatie vakantie

Land
TENERIFE
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
April 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Smeers
Reisgezelschap
Met partner

9.3

fantastisch hotel, prima ligging, variatie in eten kortom
de moeite waard om te logeren
advies koop een bono bus kaart dan kan je met korting reizen in de bus
Dhr. Campen
04/10/2014 - 08:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
2 t/m 9 april
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Campen
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Prima hotel, goede ligging, vriendelijke en voorkomende bediening. Het eten is prima, nadeel alleen de massaliteit in het restaurant.
Dhr. Groen
12/12/2013 - 11:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
De service van Lavida travel is op zich prima, maar de reageersnelheid is wat langzaam, wat bleek toen ik een snelle reactie nodig had, bij een rare fout bij het boekingsproces: De reis was wel betaald, maar bleek niet geboekt.
Verder had ik een probleem met het online inchecken. In uw mail met de reisbescheiden stond: Het Transavia bevestigingnummer is uw boekingsnummer zonder de eerste 2 cijfers, oftewel de laatste 6 cijfers van de reeks van 8 cijfers. Het lukte me pas om online in te checken toen ik alle 8 cijfers invoerde.

Informatie vakantie

Land
Spanje-Canarische eilanden
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
02-12/09-12
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groen
Reisgezelschap
Met partner

9.2

perfect hotel
Dhr. Boone
10/11/2013 - 15:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
alles goed verzorgd

Informatie vakantie

Land
Spanje Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
2 okt- 9 okt.
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Boone
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Prima hotel, niet teveel poespas. Er is een foyer, waar elke avond op de piano gespeeld wordt. Lag misschien aan de tijd van het jaar, maar alles was meer gericht op de 50 plussers.
Mw. Gaast
03/29/2012 - 09:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Fijne en snelle service! Alles netjes via email ontvangen, helemaal goed geregeld!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje, Tenerife
Reisperiode
17-03-2012 tm 24-03-2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Gaast
Reisgezelschap
Met partner