Hovima La Pinta
Prijzen en boeken

Hovima La Pinta

De verzorgde appartementen van La Pinta vallen op door de fantastische ligging: direct aan het strand en de jachthaven! Aparthotel La Pinta is een 4-sterrenhotel met een goede ligging in het gezellige Costa Adeje. Het hotel beschikt over een zwembad met een speciaal kindergedeelte. U heeft de keuze uit verschillende verzorgingsmorgelijkheden. De buffetten zijn van uitstekend niveau en zullen u doen verrassen. Er is een leuke speeltuin aanwezig voor de kinderen. Hiernaast is er een apart kindergedeelte in het zwembad. Het enthousiaste animatieteam verzorgd ook een leuk programma voor de kinderen. Direct aan de boulevard en het strand gelegen heeft het aparthotel een perfecte ligging. 

 

Vanaf 1 november is het mogelijk om in deze accommodatie te verblijven op basis van halfpension plus (= volgens beschrijving in het keuzemenu verzorging) of volpension plus (= all inclusive in het keuzemenu verzorging). Bij halfpension- en volpension plus is een halve liter wijn en water bij de maaltijden inbegrepen.
 

  • Starend over de eindeloze zee
  • Gelegen bij de jachthaven
  • In alle gemakken voorzien!
  • Grote familie! 4-kamerappartement
  • Direct aan het strand

 

2-kamer appartement, Voor alleengebruik, eenoudervoordeel mogelijk, 1-3 pers

  • airco, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad en toilet
  • kitchenette met koelkast
  • balkon of terras
     

2-kamer appartement, 2-4 pers

  • airco, telefoon, WiFi (tegen betaling), tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad, föhn en toilet
  • slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
  • kitchenette met magnetron, keramische kookplaat en koelkast
  • woon-/slaapkamer met 1 tweepersoonssofabed
  • balkon of terras met zitje
     

2-kamer appartement, Zeezicht, 2-4 pers

  • zeezicht
  • kitchenette met koelkast
  • woon-/slaapkamer met 1 tweepersoonssofabed
  • balkon of terras met zitje
  • airco, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad en toilet
  • slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
  • Max. 4 pers.
     

3-kamer appartement, 4-6 pers

  • airco, telefoon, WiFi (tegen betaling), tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad, föhn en toilet
  • slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
  • balkon of terras met zitje
  • kitchenette met magnetron, keramische kookplaat en koelkast
  • woon-/slaapkamer met 1 eenpersoonssofabed
  • slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden

 

7.5

Vlak aan het strand gelegen, ruime keuze in buffetvorm (zowel ontbijt als warm avondmaal), direct bij winkels en supermarkten, ruime keuze in supermarkt Mercadona (even hogerop rechtsaf uit hotel), goedkoop! Zowel in restaurant van hotel (aanvragen!) als in supermarkt ruime keuze glutenvrije- en lactosevrije producten. Boottocht met catamaran naar de walvissen en uitstap naar El Teide (inclusief stadje Masca) is zeker een aanrader! Super vakantie!
Dhr. Staelens
11/07/2016 - 10:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
5
Layout & design
7
Service
8
Advies
6
Klantvriendelijkheid
7
6.8
Toelichting over Lavida Travel
Boeking verliep wat in horten en stoten: sommige invulopties werden automatisch en dus soms ook verkeerd ingevuld. Achteraf 3 items moeten rechtzetten via servicedienst van Lavida. Alles wel in orde gekomen dankzij de goede service van Lavida Travel!
De service van Automotel is daarentegen alles behalve! We vonden het adres amper (3 x voorbij gereden), bij terugreis was chauffeur 45 min te laat, onze auto stond blijkbaar onze hele reis op een onbewaakt terrein 4 km verder van het incheckterrein!! Chauffeur wist zelfs niet waar op welk terrein onze auto stond. 1 uur rondgereden naar verschillende opties! Gelukkig uiteindelijk onze auto gevonden! Bij een ander gezin die mee was op de terugrit van de luchthaven, stond hun auto op een nog ander onbewaakte parking!! Waar is hun betrouwbaarheid?? Zeer onprofessioneel personeel! Nooit meer!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
29/10 tot 06/11
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Staelens
Reisgezelschap
Met partner

7.8

Ons gezelschap komt hier nu voor de 6-de maal. De keuze voor deze accommodatie is de mooie ligging en de vriendelijkheid van het personeel. Welleswaar is onze beoordeling een 6 maar dat is omdat er een onderbezetting van personeel is waardoor het afruimen van de ontbijttafels nog al eens te wensen overlaat. De kwaliteit van de kamers en het ontbijt zijn erg simpel. In verhouding tot de prijs komt dit niet overeen. Ik heb begrepen dat deze accommodatie volgend jaar een grondige verbouwing/onderhoud zal ondergaan. Misschien dan met dan wel waar voor zijn geld krijgt. Mijn algemeen gemiddelde cijfer is een ruime voldoende.
Dhr. Ladru
10/01/2016 - 15:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
19/09 tm 30/09
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ladru
Reisgezelschap
Met vrienden

7.3

De kamer lag aan een zeer gehorig gedeelte van het complex waar de hele dag harde muziek te horen was. Ook de avonduren earen rumoerig. De betalingen van hapjes en drankjes werk volgens een onbetrouwbaar systeem. Bij eindafrekening waren bonnetjes aanwezig van andere hotelgasten. Ook waren er drankjes besteld op tijden dat ik niet in het hotel aanwezig was en deze nooit heb genuttigd. Kortom, de verhouding Prijs/kwaliteit voor dit complex is niet in verhouding wat men mag verwachten.
Dhr. Ladru
04/13/2016 - 09:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
4
Prijs/Kwaliteit
4
Eten
4
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
In telkens veranderende samenstelling van personen, reizen wij al vele jaren met Lavida Travel en zijn hier zeer te vrede over. Ga zo door op deze voet en wij zullen Lavida Travel trouw blijven.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
4 april - 11 april 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ladru
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Hovima La Pinta was goed en zeer schoon, wel wat verouderde kamers. eten was ook goed en ook warm .Dit reisburo doet wat hij zegt
Dhr. Eggink
12/07/2015 - 19:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Dit reisburo doet wat hij ook zegt. Goed advies en goed geprijst.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
25 november 2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eggink
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Hovima La Pinta is een prima hotel , aanrader
Dhr. Scherpenzeel
12/05/2015 - 13:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
prima organisatie

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
November
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Scherpenzeel
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Hovima La Pinta heeft een zeer vriendelijk personeel. Deze accommodatie hebben wij, met familie en reisgenoten, al diverse malen bezocht. Mijn 65-ste verjaardag hebben wij met familie en vrienden in deze accommodatie gevierd. Toen ik in de namiddag op de kamer terugkeerde stond er namens het management een fles champagne in een koeler met ijs en twee glazen op tafel. Ook een briefje met felicitatie boodschap vergezelde de fles champagne. Ik vond dit een leuke geste en spreek mijn waardering uit voor deze actie.
Dhr. Ladru
11/14/2015 - 19:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Omdat mijn vrouw en ik zonaanbidders zijn gaan we gemiddeld twee á drie keer per jaar op vakantie. Ook een verre reis, o.a. naar New York staat 1 x per jaar op de kalender. Omdat de service en afhandeling altijd zeer correct gaat bij Lavida Trafel boeken wij onze vakanties altijd bij hun. Lavida, ga op deze voet verder en wij zullen jullie trouw blijven.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
4 november
Aantal dagen
14 november

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ladru
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

Personeel doen hun best om je te helpen. Zij hebben op de dag dat ik jarig was een fles champagne op onze kamer gezet. Dit vond ik erg attent. Omdat zij zelf ook zoveel jaar bestonden, kreeg iedereen een doosje met koekjes en chocolade erin. De kamer werd (op de donderdag na) iedere dag schoongemaakt. Eten was voldoende en voor ieder wat wils. De kip was een dag wel wat koud en droog maar kan gebeuren. Wat ik wel vreemd vond dat zij alleen huiswijn hadden per glas. Ik heb wel mensen gezien die een fles bestelden. Zelf heb ik geen verstand van wijn maar zij konden mij deze ook niet geven. Ik vroeg naar een Torres-wijn of een Merlot, maar zij keken mij aan of het donderde. Een tip: Er mogen wel wat meer verwijsbordjes neergehangen worden. In het begin hadden wij moeite met het vinden van de receptie en ook de zaal waar je kunt squashen, hebben wij niet kunnen vinden.
Mw. Verschut-Roowaan
10/08/2015 - 15:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Bij de meeste reisburo's krijg je een gids en mag je terugkomen als je wat gevonden hebt. De werknemers van Lavida (Almere Stad)zijn allemaal heel vriendelijk en doen moeite om klanten te helpen. Wij hebben ervaren dat er altijd wel een collega op bestemming is geweest die dan advies kan geven. Zoals bijv. bij duiken. Wanneer wel en niet en waar een leuke/goede bestemming hiervoor is. Het zijn gewoon top-mensen. PS: Ik heb voor mijn verjaardag een vlucht Tandem Parapente gekregen. Ontzettend leuk maar het vliegtuigje van Lavida klapte meteen open en waaide de verkeerde kant op. :) Helaas. Volgende keer beter.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
28-9-2015
Aantal dagen
5-10-2015

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Verschut-Roowaan
Reisgezelschap
Met partner

7.1

Geen
Mw. blokland
09/17/2015 - 08:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Geen

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa adeje
Reisperiode
7 september t.m 16 september
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
blokland
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Prima locatie voor een weekje om bij te komen.
Dhr. kuipers
09/07/2015 - 14:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Diverse malen bij Lavida Travel geboekt dit zegt al genoeg lijkt mij...

Prima service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
september 2015
Aantal dagen
9 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
kuipers
Reisgezelschap
Met partner

7.4

Eten veel vis en weinig keus
We kwamen snachts aan en er was geen eten of drinken apart gehouden voor ons terwijl we half pension hadden. Is wel gebruikelijk.
Dhr. Stapel
06/23/2014 - 23:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
7.3
Toelichting over Lavida Travel
Jammer dat het opgebouwde tegoed niet altijd gebruikt kan worden

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
14-06-2014 / 21-06-2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stapel
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Heel goed gelegen hotel met schone appartementen. Omgeving biedt vele eet mogelijkheden. Vlak bij de jachthaven. 's avonds overal in de buurt ook live optredens.
Mw. van Beek
04/12/2014 - 18:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alle reizen boekt ons gezin bij Lavida omdat ze qua prijs interessant zijn maar ook enorm klantvriendelijk.Menige reis boekten wij vroeger plaatselijk maar Lavida doet het beter ondanks dat je niet face to face met ze zit. Voor ons alleen via Lavida.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
17-3-2014 24-03-2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
van Beek
Reisgezelschap
Overig

7.5

Hotel op zich niet slecht, goed ontbijt. Overlast van de Disco naast het hotel, in het weekend tot 6 uur s'morgens en woensdag tot 3uur in de nacht. Slechte nachtrust dus, jammer.
Dhr. Riemersma
09/27/2013 - 09:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Prijs en service goed.

Informatie vakantie

Land
Tenerife /Spanje
Plaats
Las Americas
Reisperiode
September
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Riemersma
Reisgezelschap
Met partner