Iberostar Anthelia
Prijzen en boeken

Iberostar Anthelia

Bij Iberostar Anthelia staat luxe en comfort hoog in het vaandel. In dit prachtige vijfsterrenhotel verveel je je geen moment. Neem een verfrissende duik in één van de zwembaden en geniet van een heerlijke cocktail onder de Spaanse zon! Een duik in de zee mag natuurlijk niet ontbreken. Het strand ligt op een steenworp afstand! Geniet van de rust en neem een heerlijke massage in het wellnesscenter 'Spa Sensations'! 
Ook de kinderen vermaken zich uitstekend in het 'FunPark', in de minidisco en de verschillende kidsclubs! Ze beleven de grootste waterpret in één van de 3 kinderbaden. 

Er op uit? Maak een wandeling over de promenade, breng een bezoek aan het gezellige centrum van Playa de las Américas en ontdek het prachtige Tenerife! Dineer 's avonds in één van de restaurants van Iberostar Anthelia en sluit de dag af met een heerlijk drankje in de pianobar.
Overtuigd? Boek snel jouw onvergetelijke zonvakantie naar Iberostar Anthelia! 

8.8

Prima hotel direct aan de boulevard. Vriendelijk ontvangst, ruime kamers van alle gemakken voorzien, aandacht voor duurzaamheid, prachtig zwembad met voldoende ruimte voor de ligbedjes, goede service, ruime keuze bij ontbijt en diner. Gewoon TOP!
Dhr. Gerards
10/03/2018 - 14:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Door het spaarsysteem is het vaak de laagste aanbieder. Maar dat wil niet zeggen dat dit ten kosten van de kwaliteit en klantvriendelijkheid gaat. Al jaren trouwen gast.
Op de website nog een "vergelijkfunctie" inbouwen dan is de service compleet.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje (Tenerife)
Reisperiode
September 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gerards

9.3

Een hotel bestaande uit 5 blokken van maximaal 4 verdiepingen hoog. Gelegen op een ruim perceel. 2 Ruime zwembaden met voldoende ruimte erom heen en mooi uitzicht op het strand, boulevard en zee. Voldoende ligbedden bij het zwembad. De kamers zijn riant en van bijna alle gemakken voorzien. Je kunt zowel binnen als buiten eten. Het eten is prima en voldoende keuze. Het toetjesbuffet is enorm. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Dhr. Gerards
05/30/2018 - 14:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Daar je spaart voor extra reistegoed is de prijs vaak ook nog het laagst. Bij vragen krijg je snel en meestal deskundig antwoord. Het zou van toegevoegde waarde zijn als je accommodaties met elkaar zou kunnen vergelijken en de keuzes die je maakt zou kunnen opslaan zodat je niet steeds het menu geheel dient te doorlopen. Als je geboekt hebt wordt je per mail nog geattendeerd op acties die je moet doen, activiteiten die je eventueel kunt doen en de reisdocumenten worden je tijdig toegezonden. Verder zou ik zeggen, GA ZO DOOR!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
Mei 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gerards
Reisgezelschap
Alleen

8.8

Een top hotel op een top locatie! Je wordt echt in de watten gelegd, het ultieme vakantie gevoel....
Ruime kamer van alle gemakken voorzoonzien. Onder andere een groot tv scherm, gratis save, koelkasten, Nespresso automaat, etc. Het eten is heerlijk en voor ieder wat wils. Diverse grote zwembaden en andere voorzieningen. Gastvrij personeel.
Dhr. Gerards
10/15/2017 - 12:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
De selectie criteriums op de website zouden wat uitgebreid kunnen worden. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. De service is uitstekend. Kon op de website mijn reis-tegoed niet inzetten, werd achteraf netjes gecorrigeerd.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
Oktober 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gerards

9.7

In Iberostar Anthelia in Tenerife zijn de kamers mooi en schoon maar de badkamer is een beetje gedateerd (wel schoon!).
Mw. Leenders
08/16/2015 - 19:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is super maar de locale Neckerman contacten (op Tenerife zelf) vallen wat tegen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Leenders
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Dit was al onze tweede keer in de hotel Anthelia en het blijft een leuk hotel, met prima kamers, prima eten en prima service. We komen in Augustus weer (voor 2 weken).
Mw. Leenders
05/06/2015 - 09:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Boeken via Lavida travel verloopt prima, alles loopt als zou moeten.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife - Costa Adeje
Reisperiode
17 April - 29 April 2015
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Leenders
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Eerste maal in Iberostar Anthelia geweest; doch reeds het 6de Iberostar hotel aangedaan; Mooie hotelaccomodatie; kraaknet; perfecte service zoals het een 5* hotel betaamt; goede kinderanimatie; aan de rand van de periferie - lees eerder rustig gelegen; doch te klein -te druk- verwarmd zwembad (kruis); Rond 18u te weinig waterdruk in de badkamer bij momenten kwam er bijna geen water uit de kraan!!! eten eentonig qua eten heb ik zeker al betere 4* Iberostar hotels gehad; een 4+ maar geen 5* voor ons. We zouden wel teruggaan.
Dhr. HANEGREEFS
11/08/2014 - 23:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Voorheen altijd bij reisagent in België geboekt; Lavida was duidelijk de goedkoopste; dan toch maar de drempel overschreden om via internet te boeken en wij zijn meer dan positief verrast door de goede service van Lavida; alle afspraken werden correct nagekomen; op al onze vragen werd snel en duidelijk geantwoord+ nadien werd alles bevestigd via mail; die mensen weten waar ze mee bezig zijn; we boeken zeker terug bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
SPANJE
Plaats
COSTA ADEJE
Reisperiode
OKTOBER 2015
Aantal dagen
8D

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
HANEGREEFS
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Mooi hotel op een goede locatie! Mooie kamers en zeer uitgebreid ontbijt.
Mw. Dijk
12/19/2013 - 10:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar en goede service!

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
13-12-2013
Aantal dagen
2

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met partner

9

Het hotel is erg mooi en goed onderhouden. De kamers zien er verzorgd uit. Ik verbleef samen met een vriendin in een twee persoonskamer. De bedden konden uit elkaar geschoven worden en waren van goede kwaliteit. De badkamer was ruim met een bad/douche. De airco in de kamer werkte perfect. Enige nadeel was dat er redelijk weinig stopcontacten waren, waardoor je even moet zoeken naar een stopcontact voor je apparatuur. Daarnaast bleek bij aankomst dat een creditcard verplicht was, ondanks dat dit niet vermeld was in de reisinformatie. Na wat discussie hebben wij gelukkig toch zonder creditcard kunnen inchecken. Het hotel zelf is groot opgebouwd en de ontbijtzaal is erg ruim met een zeer uitgebreide keuze aan eten (o.a. zoet, warm, hartig, yoghurt, fruit, verse fruitdranken en broodsoorten). Het complex beschikt over meerdere zwembaden waaronder een verwarmd zwembad met water van een lekkere temperatuur (niet te warm en niet te koud). Het zout water zwembad is in de maand december wel wat aan de frisse kant, waardoor het verwarmde zwembad een uitkomst was. Bij de zwembaden is sprake van een handdoekservice, waardoor eigen badlakens niet nodig zijn. Ten slotte is het hotel redelijk centraal gelegen. De markt van Costa Adeje op zaterdag ligt om de hoek en verder is er binnen loopafstand een winkelcentrum en taxistandplaats aanwezig. Voor ongeveer 10 euro kan een taxi richting Los Christanos/Playa de las Americas genomen worden.
Mw. Dijk
12/16/2013 - 21:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
De boeking bij Lavida verliep soepel en tegen een mooie prijs. Na de boeking duurde het alleen erg lang voor de aanbetaling was verwerkt in het betalingsoverzicht. Gelukkig werd er wel snel antwoord gegeven op gestelde vragen. Tijdens de online check-in bij Transavia bleek dat de aanwijzingen in de reisbescheiden niet correct waren. Het gehele reserveringsnummer diende ingevoerd te worden, in plaats van de laatste 6 cijfers. Dit heeft tot wat frustratie en blokkades tot de website geleid, maar gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt.

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
13-12-2013 t/m 14-12-2013
Aantal dagen
2 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met vrienden

8.7

Uitstekend hotel. Uiterst verzorgd, veel - en erg vriendelijk en behulpzaam - personeel. Zeer zeer goed schoongehouden.
Kamers: onze 'standaard' kamer had gedeeltelijk zeezicht en was ruim genoeg, smaakvol ingericht met voldoende loop- en zitruimte en een balkon met mooi uitzicht (vanaf de meeste kamers is er een aardig uitzicht behalve uiteraard kamers op de begane grond, hoewel het uitzicht op de tuin ook mooi is). Klein (!) puntje van kritiek: weinig wandcontactdozen: ik moest mijn notebook aansluiten op een verlengkabel achter/onder het bureau. Niet supergrote maar voldoende ruime badkamer+WC, douche boven het ligbad.
Maaltijden. Vijf restaurants waaronder het grote restaurant Zeus voor ontbijt en dinerbuffet. Sfeervol en gezellig. Alleen spijtig dat aan de buitenzijde van de eetzaal (2 open zijdes naar het terras) roken is toegestaan, hoewel de overlast daarvan wel meevalt. Prima kwaliteit eten, vlees en vis van topklasse! Erg veel variatie in het buffet en regelmatig speciale thema's zoals Orientaals, Spaans, etc. Ook optie om twee keer a la carte te dineren (bij half pension).
Entertainment 's avonds (voor volwassenen iedere dag van 0930-1030) is afwisselend en soms van hoog niveau. Daarnaast ook andere activiteiten waaraan wij niet hebben deelgenomen.
Ligging: geen 'tropische tuin' maar wel een fraai aangelegd groot terrein met mooie aanplant en palmbomen, een genoegen om doorheen te lopen of te zitten. Twee zwembaden + kinderbad, waarvan het zoutwaterbad in december wel erg fris is.
Algehele ligging: aan wandelpromenade Costa Adeje. Zoals overal op Tenerife langs de kust erg toeristisch (verwacht geen oude huisjes of pittoreske haventjes met verweerde vissers), maar wel druk en gezellig met veel restaurantjes op loopafstand. Lopen naar haven Puerto Colón (waar ook veel excursies vertrekken o.a. tochten om de 'pilot whales' te zien) is goed te doen. Om verder wat van het eiland te zien is een huurauto noodzakelijk; het hotel bood voldoende parkeergelegenheid nabij de hoofdingang.
Resumerend: Omdat we al veel van het eiland hebben gezien zullen we niet zo gauw opnieuw naar Tenerife gaan, maar als we dat zouden doen gaan we beslist weer naar dit hotel.
Dhr. Arts
12/10/2013 - 11:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Vraag over parkeren bij hotel werd aanvankelijk niet beantwoord, na tweede email werd dit goed afgehandeld.
De inlogprocedure om in te checken bij Transavia bleek te zijn gewijzigd en week af van de gegevens verstrekt door Lavida (het volledige boekingsnummer moest worden ingevoerd). Na veel vruchteloze pogingen kon dit pas worden opgelost na telefonisch contact met het Transavia call center.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
december 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Arts
Reisgezelschap
Met partner