Iberostar Bouganville Playa
Prijzen en boeken

Iberostar Bouganville Playa

Dit prachtige viersterrenhotel ligt op het Spaanse eiland Tenerife, op maar 250 meter van het Playa del Bobo strand! Neem een verkoelende duik in een van de twee zwembaden, waar je ook op een ligbed onder de parasol kunt relaxen (handdoeken-borg). Geniet volop van de Spaanse zon op het zonneterras en in de fijne tuin van Iberostar Bouganville Playa! Speel een potje jeu de boules, volleybal en tafeltennis, doe mee met aerobics en het fit & fun programma, breng een bezoek aan de fitness of ga eens boogschieten. Hier kan het allemaal! Er is overdag en 's avonds internationale animatie aanwezig en tegen betaling kun je biljarten en tennissen. De kinderen zullen zich ook zeker geen moment vervelen. Er is een apart kinderbad, 'Fun Park' speeltuin, een miniclub (4t/m12), internationale kinderanimatie, een minidisco en er is ook gedacht aan een kinderbuffet!

Aan het einde van je dag maak je een keuze uit een van de restaurants: het buffetrestaurant met Iberostarchef show-cooking en terras, het bbq-restaurant met terras of natuurlijk gewoon de snackbar. Daarna drink je een drankje aan een van de drie bars, de poolbar (snacks), de lobbybar of de bar in de animatiezaal. Nog even een berichtje sturen naar je familie en vrienden dankzij de gratis Wi-Fi en daarna kun je fijn slapen in je ruime, comfortabele kamer.

Meer informatie over Iberostar Bouganville Playa

  • Gepaste kleding verplicht bij het diner
  • Babysitservice
  • 481 kamers, 11 verdiepingen, 5 liften
  • Kapper en wasserijservice tegen betaling

Ligging

Dit prachtige viersterrenhotel ligt op het Spaanse eiland Tenerife, op maar 250 meter van het Playa del Bobo strand! Iberostar Bouganville Playa ligt centraal en levendig gelegen, met op loopafstand (50m) gezellige bars en restaurants. Loop iets verder en je vind vele leuke winkeltjes op 150 meter van het hotel! De luchthaven Zuid Tenerife ligt op ongeveer 16 kilometer.

9.7

Heel leuk hotel met super service. Heel leuk animatieteam. Vooral de pool-parties waren super!
Dhr. Hulzen
08/09/2017 - 21:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
26-juli tot 7-augustus
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hulzen
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

Het hotel is prima, echter best prijzig
Dhr. Pracht
02/19/2017 - 12:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijke en snelle service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
dec 2016 -jan 2017
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pracht
Reisgezelschap
Met partner

8.1

Mooi hotel met vriendelijk personeel. NIet te veel kinderen meer een hotel voor volwassenen. Lekker rustig
Dhr. Pracht
01/19/2017 - 11:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
6
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijk. Snelle service en duidelijke website

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
kerst
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pracht
Reisgezelschap
Met partner

7.7

Bouganville Playa is een goed hotel met vriendelijke personeel
Dhr. Pracht
01/18/2016 - 08:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
3
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Snelle en duidelijke service

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
25-12-2015 t/m 15-01-2016
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pracht
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Iberostar Bouganville Playa is zeker een aanrader met kinderen. Animatie is erg goed!
Heerlijk gegeten!
Mw. Adank
11/08/2015 - 23:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie!

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Adank
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.9

Iberostar Bouganville Playa in Tenerife is een prima accommodatie
Dhr. Hulzen
08/29/2015 - 20:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
14-08-2015
Aantal dagen
26-08-2015

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hulzen
Reisgezelschap
Met gezin

9

Geweldig hotel zeer vriendelijk personeel. Veel variatie in zowel ontbijt en dinerbuffet.
Dhr. Pracht
01/12/2015 - 14:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Duidelijke reisomschrijving en service.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife
Reisperiode
December
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pracht
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Mooie vakantie gehad ondanks het mindere weer wat we niet verwacht hadden. Het is een groot hotel waar we normaal gespoken niet voor kiezen, maar het is zeker niet tegen gevallen. Zeer vriendelijk personeel( Victoria). Alles is er schoon. Wij hadden nog een verouderde kamer maar ze zijn de kamers aan het renoreveren waardoor er nu 3 etages gesloten waren. Eten is er goed en lekker en meer dan voldoende keuze! Maar je zult er altijd mensen bij hebben die iets te mopperen hebben. Wel jammer is dat er erg veel duiven bij het zwembad zitten en onder je bedjes doorlopen om te zien of er iets te eten ligt. Daar zouden ze wel iets aan kunnen doen. Maar al met al zeker een aanrader!
Mw. Wolters
06/03/2014 - 13:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
De eerste keer dat we op aanraden van een kennis hier geboekt hebben. Ik durfde niet meteen via de site te boeken aangezien ik nog een paar vragen had. gebeld en alles werd netjes uitgelegd en ik kon meteen boeken. Mail verkeer was duidelijk en ruim op tijd allemaal. Bij thuiskomst zelfs een kaartje met "welkom thuis". Kortom...de volgende keer boeken we hier weer en dat is waarschijnlijk al voor augustus ;-)

Informatie vakantie

Land
Tenerife
Plaats
Costa Adeje
Reisperiode
Mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wolters
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Heerlijk tot rust komen, in de directe omgeving is genoeg te doen en het eten (ontbijt & lunch) van het hotel is goed (mag wat afwisselender). De kamers zijn niet geweldig en het bed is erg hard. Deze mogen gerenoveerd worden, maar daar wordt aan gewerkt.
Dhr. Frederikslust
04/25/2014 - 13:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Een reis boeken via Lavida Travel is mij erg goed bevallen. Zowel voor als tijdens de reis zijn wij keurig geholpen en te woord gestaan. Bij het zoeken naar de juiste vestiging wordt goed en geduldig meegedacht en gezocht naar mogelijkheden die binnen het budget passen en voldoen aan de wensen.

Informatie vakantie

Land
Spanje
Plaats
Tenerife - Costa Adeje
Reisperiode
16/04/2014-23/04/2014
Aantal dagen
7 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Frederikslust
Reisgezelschap
Met partner